icon

Ketodieta (ketodiet/prodietix). Máte s kúsenosti?

momomonko
27. jún 2018

Ahojte žienky, mate niektorá skúsenosti s touto dietou?
Skôr by ma zaujímalo či ste ich niektorá kombinovala ( lebo v podstate je to asi na tom istom princípe len si treba strážiť sacharidy).
A tiež by ma zaujímalo či ste niektorá prerušila tu dietu ešte v prvej fáze na daaku dobu ...či sa Vám hneď vrátilo všetko späť? ( lebo chcela by som ju už teraz začať držať ale cca za 2t idem na dovolenku na týždeň a vtedy
ju pravdepodobne držať nebudem 🤔😶)

Strana
karmela
27. jún 2018

@momomonko ahoj pred 2r som si objednala 4tyzdnovy balíček no poviem ti mala som čo robiť aby som vydržala,po 3 týždňoch som to stopla.Nevravim váha šla dole ale namne to nebolo vidieť veľmi.Schudla som 9kil ale podľa mna skôr by som vydržala s drinkom ako tými prazenicami či omelety to bolo fuj.

leskky
27. jún 2018

Pred 4 rokmi som držala keto (z inej firmy) necelé 4 mesiace. Keď prerušis, môžeš vypadnúť z ketozy, tak ju začni držať až potom

danyb
27. jún 2018

ja som nemala problém vydržať s keto diétou a niektoré tie veci mi aj dosť chutili, pekne som schudla, ale jojo efekt bol hrozný.. a tom som diabetička a sladké nemôžem vôbec, začala som len normálne jesť, malé porcie a často a v živote som nemala z diéty taký jojo efekt.. ☹ mám viac kilo ako predtým ☹ teraz sa pokúšam schudnúť úpravou stravy na "doživotie" ide to pomaly ale cítim sa dobre 🙂

dai
27. jún 2018

@momomonko ja som drzala keto pred 4mi rokmi - fungovala super, hned potom som isla na dovolenku kde som jedla piate cez deviate a pribrala 2kg, potom uz nic, ziaden jojo...

momomonko
autor
27. jún 2018

@dai .. a ukoncila ste vsetky fazy ?

momomonko
autor
27. jún 2018

@karmela dakujem ...aj ja sa bojim tych slanych jedal ...

dai
27. jún 2018

@momomonko vtedy bola len dieta a potom tyzden prechodu l- takze ano... teraz myslim ze kazda faza trva rovnako

momomonko
autor
27. jún 2018

@dai ano teraz su 3 fazy a 4 faza je taka ze uz sa je vsetko ale pomenej sacharidov...dakujem

patkaba
20. júl 2018

No ja po tom, čo som minulý víkend videla po roku sesternicu, ktorá schudla na Prodietixe, mám dosť. Celý život bola dosť pri sebe a teraz sme mali rodinnú stretávku a keby ju napríklad vidím len čo sa týka tela a nevidím do tváre ani ju nespoznám. Takže som dnes objednala a keď to dorazí IDEM NA TO. Dám potom vedieť 🙂

sticker
monikapalo
15. sep 2018

@patkaba ahoj, tiež na tým rozmýšľam, ako sa ti darilo s Prodietix?

deni71
10. okt 2018

@patkaba ahoj chcem sa spýtať či je prodietix účinná diéta.rozmyslam.ze si to objednám len neviem či tomu verít😁 ďakujem za odpoved

patkaba
18. okt 2018

Ahojte baby, tak som chcel napisat az trosku neskor, s dietou sa mi dari skvele, akurat som na zaciaktu mesiaca skoncila s dvojmesacnou kurou, osobne mozem poslat fotky do spravy ak by ste chceli, za dva mesiace 18kg, mam teraz 67, moje ciel je 65.. akoze dost som sa aj nacvicili, ale proste tou upravou stravy som sa necitila malatna a unavena, telo nemuselo cely den travit 5 jedal (kedze som studovanim zistila), ze tam prave na travenie odpada vacsina energie.. proste obrovska zmena aj v mysleni, navyjoch, vo vnimani samej sebe... som proste uzasnuta 😍ak budete potrebovat hocico poradit, piste mi v pohode a nevahajte, ziadne trapenie a hlupe tabletky, toto funguje konecne

deni71
18. okt 2018

@patkaba ahoj ja som.dnes upravila stravu skúšam uvidíme😊 ak za mesiac nedám aspoň dve tri kilá dole tak skúsim to prodietix😊 len ja som chcela skúsiť len tu základnú že ministerstvo 6kg .ty si mala akú?

rika888
6. nov 2018

Ja akurat s prodietixom startujem druhy meciac, prvy 6.3kg dole, velmi sa tesim, ciel je dat 14 za tro mesiace. Aj ked som prvy dala az tolkoto, viem ze 2-3 to uz tak lahko nepojde, ale vsak uvidime 🙂

deni71
6. nov 2018

@rika888 ahoj môžme si napísať mail osobné?

dorotelka
Autor odpoveď zmazal
dorotelka
7. nov 2018

Ahojte, balík prodietix už mám doma, ráno idem na vec, dúfam, že to dám. 🙏

jani6969
14. nov 2018

@patkaba ahoj prosim ako ti zabral Prodietix? Mozes mi napisat spravu ci ti pomohlo? A ako si jedla potom po diete dakujem.

dorotelka
Autor odpoveď zmazal
bobik77
14. nov 2018

Ahojte dievčatá,
diét je našom trhu ako húb po daždi. Treb si však uvedomiť, že každá diéta by mala spĺňať určite podmienky, aby ste nedošli do jojo efektu. Ja som sa pred pol rokom rozhodla pre moju prvú dietu v živote, lebo som po liečbe liekami mala neuveriteľných 105 kg. Za tri mesiace som schudla 25 kg. Stala som sa certifikovanou výživovou poradkyňou a dnes sa snažím pomáhať druhým. Dieta Nutrifood, je jediná ktorá na SR spĺňa podmienku polnohodnej stravy. Je na trhu 40 rokov, je vyrábaná vo Francúzku a má najširší sortiment výrobkov, takže sa Vám za dva dni nezunuje. Kľudne píšte aj na nezáväzne stretnutie 🙂.

henika001
14. nov 2018

@bobik77 ahoj, nejaké bližšie info nemáš?

bobik77
Odpoveď bola odstránená
dorotelka
16. nov 2018

Dnes 8. deň. Začínala som cca na 76 kg.

monikapalo
17. nov 2018

@dorotelka paráda

dorotelka
17. nov 2018

@monikapalo dik, sama som zvedavá ako to pôjde ďalej. Ci zvládnem vôbec a ci to bude účinkovať.

henika001
17. nov 2018

@dorotelka výsledok super, moja kolegyňa tiež pekne schudla s takouto diétou, no potom pribrala viac než schudla 😒

dorotelka
17. nov 2018

@henika001 viem, jojo je príšerný pri týchto diétach. Ale nie iba pri keto, ale celkovo. Pokiaľ má človek nábeh na pribratie, stačí sa rozpapať a kilá idú hore závratnou rýchlosťou. Ú mňa celoživotný boj +/- 10 kg. Muž konštatuje, že toto je moja 763 dieta v živote. A ma pravdu. Lenže keď sa dostanem do stavu zúfalstva a 2/3 šatníka je nepoužiteľnych, tak som ochotná spraviť všetko. Za aký dlhý čas schudla kolegyňa a koľko kg?

henika001
17. nov 2018

@dorotelka to neviem, začali sme chodiť do posilky a trošku sme sa bavili aj o diétach, spomenula som ketodietu, pritom ona mala pred tehotenstvom nejakých 50kg, takže sklon k priberaniu u nej nebol, chcela ísť ľahšou cestou, ale doplatila na to, takže teraz cvičenie a ľahšie večere 😇 ja mám 59kg, ale to som išla po pôrode z váhy 85kg na 55kg bez cvičenia ale už sa mi podarilo pribrať, keďže to zas nie je veľa kg, tak som premýšľala nad keto, ale prehovorili ma 😉 inak mala som na koštovku nupo, ale nápoje sladké jak fras 😁 predala som ho, ale ty si krásne schudla, však nie u každého musí sa dostaviť jojo efekt 😇

dorotelka
17. nov 2018

@henika001 59 kg je úplne super, zvolili ste si zdravsiu cestu cvičením a úpravou stravy. 👌 Nupo ani nepoznám, dobre vedieť, že je príliš sladke. 😉 Rada by som sa dopracovala ku 65 kg. Dnes mam s prodietix ešte len 10. deň, sama som zvedavá....

monikapalo
18. nov 2018

@dorotelka držím palce...asi sa pridám

Strana