icon

Kia Sportage, Suzuki Vitara verzus Hyundai Tucson

9. aug 2023

Poraďte mi ktoré auto je lepší hlavne motorovo a ktoré dlhšie vydrží?Zhanam rodinné auto a rozmýšľam nad týmito
Kia Sportage
Suzuki Vitara
Hyundai Tucson
Kľudne mi môžte poradiť aj iný typ auta,no tieto tri sa mi pozdavaju.

Strana
z2
beronsche
10. aug 2023

Autorka - mam rocny sportage, je v pohode - Ako sa vravi, neurazi, nepotesi... 🤪 Takze ja som spokojna, jazdime casto aj vacsie vzdialenosti, miesta mame dost (tiez sme 4), jazdi to v pohode, nic take, ako sa spomina vyssie, ze by zle sedel v zakrutach, to neregistrujem.
Vyberat znova auto s danym rozpoctom, kupim ho znova.

juliet86
10. aug 2023

my mame suzuki vitara 10rokov. milujeme ho.spolahlive auto. ved skocte vsetky tri vyskusat a uvidite sami co vam sadne

amonet
10. aug 2023

@beronsche my sme kupili 12 rocne v plnej vybave xc90 za 10tis🤷‍♀️a slape jak hodinky

beronsche
10. aug 2023

@amonet tak, ale nie kazdy chce riskovat takto stare auto s nejasnou minulostou (kym osobne dobre nepoznas predchadzajuceho majitelia, nikdy nevies, co sa s autom dialo..) za take peniaze...

mon29
11. aug 2023

Žasnem, ako ti tu napísali ze okrem volva, mercedesu a VW tie tvoje sú o ničom vyber🤣🤣My máme hyundai tuscon a sme spokojný.. Priestorovo mi príde väčší ako sportage, sedí dobre, jazdí dobre,vzadu kopa miesta..

palicka
11. aug 2023

@mon29 podobne. Ak rozpocet nepusti, zbytocne uvazovat o volve

kvietocek87
2. sep 2023

My máme v rodine aj Kiu Aj Hyundai a sú to super autíčka.Tiez máme dve deti a v pohode.

stevvvka
24. feb 2024

Ahoj autorka, aj ste kúpili? Ako ste sa rozhodli?

Strana
z2