Kids-teenagers.sk - zrušenie objednávky. Má predávajúci právo nechať si 20% z ceny tovaru?
Takže ide o kids-teenegers. Žiadala som informáciu, kedy mi dôjde tovar. Odpísala asi automaticky, do 25 pracovných dní. Ok. Tak som sa pýtala, či mi nevie aspoň približne napísať či o týždeň, či o dva, keďže už je zima. Logicky- či už ten týždeň počkáme, alebo jej kúpim rýchlo niečo v obchode, kym dôjde.
Podľa recenzií, že tovar im často mešká a majiteľka je arogantná atď, tak som si chcela byť istá, či nepríde o 2mesiace.
Na to mi napísala, že,,nemá čas na matku na materskej, ktorá sa nudi" a keď chcem, peniaze mi vráti.
Pochopitelne, žiadala som vrátiť peniaze.
Dnes mi zahlásila, že 20% si nechávajú, ako to majú v obchodných podmienkach. Môj švagor je právnik a tvrdí, že toto je na SOI. A nemá na to právo. Stretli ste sa s podobnym prístupom??? Máte s dotyčnou podobnú skúsenosť?
Ja som sa s niečím podobným ešte nestretla....
@aduskatt len ja som už poslala odstúpenie od kúpnej zmluvy, ale uviedla som, že nesuhlasim s tým aby mi vrátila 80% sumy. To isté som napísala, nech mi pošle tovar a ja ho vrátim a bude povinná mi vrátiť celú sumu.
Ide o nejakých 16eur. Prečo by som jej ja mala nechať mojich 16eur? Je to napríklad moja mesačná splátka za mobil!
Preto, že už ma objednaný môj tovar z poľská? Tak sa nemala chovať arogantne a napísať mi ak chcete, peniaze vám vrátime.... hrdinka bola....
@deedol no....
Človek aby nič nerobil len každý eshop preveroval keď niečo potrebuje kúpiť.
Takže naozaj na to nemá právo? Áno zvažujeme SOI a muž sa plánuje zastaviť osobne a peniaze od nej vytiahne za každú cenu. Sam je podnikateľ a ma eshop, takže nie sme hlupáci, ktorí so sebou nechajú točiť.
no,maju to uvedene v obchodnych podmienkach tu sankciu,tak neviem,ci ti pomoze soi..skor by som skusila,ako pise
@aduskatt
Ja si len potrebujem potvrdiť, lebo aj keď to mame priamo od právnika, predsa ste tu mnohé znale v týchto veciach.
@jarmila2010 len do obchodných podmienok si nemôžu vymýšľať svoje zákony, musia sa riadiť podľa všeobecných nariadení nie?
ja by som tu soi aj tak kontaktovala, nech sa na to pozru, ci je to vobec mozne, davat take podmienky.
samozrejme druha moznost s tou 14-dnovou lehotou je tiez ok, len tam sa to bude dlho natahovat, kym tovar pride, kym ho vratis, kym ho prevezme atd. a peniaze budu niekde zatial visiet.
neviem presne,ale ak si pri objednavke odsulasila tieto podmienky,tak neviem,ci si nieco pomozes
@jarmila2010 tak nech sa o tomto aspoň dozvedia mamicky na materskej, ktoré sa tak nudia.... tie majú určite viac času si citat
A to som mala v košíku tovar za 450eur. Ale povedala som si, nepoznám kvalitu...najprv len tieto nohavice a potom uvidím...
Vdakabohu, že som mala nejaký šiesty zmysel.
Tak ostanem verná mojej overenej značke...
no,podla tych recenzii,by som radsej,ani neobjednala..a hlavne nie pred sviatkami...
Pre toto mám svoje stránky, overené, veľké firmy, od ktorých objednávam…ako raz jedna inteligentka drzá ako voš kým som ju neuzemnila, nevedela pochopiť prečo fakturačná adresa je ina ako doručovacia a chcela mi to stále opravovať…. just by som im tam spravila objednávky a neprevzala ich
@olivia1425 len ona mi to oznámila až potom. . . No nič. Ja svoje peniaze dostanem spat😆
Takú ešte nehrali....zlodejka jedna zlodejska.
Mne nejde o tie peniaze, ale o princíp. Radsej prispejem 16eur pre choré dieťa ako tejto zlodejskej podvodnícke. Tovar nemám. Za čo jej mam dat 16e? Chápeš...
@luci310 😆👍 tak treba s nimi jednať. Presne. Si myslí, že si napíše nejaké podmienky a je chránená ako etruska váza v ermitazi
No ja som práve včera od tejto firmy po 3 týždňoch dostala objednané šaty už som myslala že ani do vianoc neprídu.
@3009 ja si nemyslím, že sú podvodníci ako bonky, alebo suprisimo... len ten prístup majiteľky je strašne arogantný...a neskutočne dlho sa čaká. A robia veľký problém pri reklamáciach a pri vrátení peňazí.
A aké sú aspoň tie šaty? Oplatilo sa čakať?

podľa zákona pri nákupe cez eshop máš nárok na vrátenie sumy aj poštovného do 14 dní od doručenia tovaru. takže ak sa jej nepáči, nechaj si to doručiť domov , vypíš formulár o odstúpení, pošli naspäť a musí Ti zaplatiť všetko