Klame čína o počte nakazených?
Cina klame a zavadza uz od zaciatku. Su to zasrani komunisti,ti ti nikdy pravdu nepovedia.
@zooeynka : Klame určite. Ale tu nejde ani tak o ten komunizmus, skôr o to, ako som už písal vyššie , že by nastal svetový kolaps... A o tých ďalších veciach ani nehovorím... Niektorý ľudia si myslia , že keď sa Čína "otvorila,, tak je to tam úžasné... Ale je to len pozliatko ... Realita je iná.
ide o to kolko ludi otestuju, nie o to kolko obyvatelov maju, my mame 5 milionov a pozitivnych testov za vcera 4 ci 5...
Dovod preco sa virus rozsiril do celeho sveta je, ze cinska komunisticka strana zakazovala kompetentnym o viruse hovorit ked sa to este dalo zastavit...
Komunisticky rezim nepusti, samozrejme, ze klamu o pocte.
Treba si uvedomiť, že v Číne velka časť obyvateľstva ani nemá prístup k zdrav.starostlivosti, v tých chudobných oblastiach si ľudia nemôžu dovoliť ísť do nemocnice, jednoducho na zo nemajú peniaze.
Takze ak Čína povie že má 1 nakazenej cloveka (nechápem ako to matematicky môže vyjsť) klud e ich môže byt aj 100.
cinakom sa vseobecne neda doverovat...doveruj, ale preveruj. Ale zase tie cisla inych krajin tiez nemusia odrazat realitu. Vsetko je to o Tom, kolko ludi sa testuje.
prepáčte, ale určite neklame len čína, takých je viac... a možno ani nie z ideologických dôvodov, no kopa krajín chce v tomto boji vyzerať lepšia ako v skutočnosti je. Ja teda ako sledujem štatistiky tak niektorých výstupy sú naozaj veľmi čudné a nevychádza mi z toho nič iné ako to, že proste klamú.
Vsetky tie statistiky si bulshit, pretoze kazdy stat si robi statistiky podla seba. Napr Nemecko ma v porovnani s ostatnymi statmi velmi nizku umrtnost, pretoze do statistik zapisovali len tych, ktori preukazatelne zomreli na dosledok koronavirusu, oproti tomu Taliansko uvadza ako obet koronavirusu kazdeho, kto zomrel a bol pozitivny na koronavirus, hoci pricinou umrtia bolo nieco ine.
Ved aj na Slovensku, prva obet bola nejaka babka 90+, ktora zomrela na infarkt a mala koronavirus, ale oficialne nebola uznana, ako prva obet na Sk. Takze kazdy to ma s uvedenim poctu obeti uplne inak.
Co sa tyka poctu nakazenych, tak je jasne, ze kde sa testuje vo velkom, bude nakazenych viac ako tam, kde sa netestuje, resp testuje malo. Realne pocty nakazenych su ovela vyssie, nielen na Slovensku, ale v celom svete.
A ak cina spravila v dany den 10 testov, je uplne v pohode mozne, ze mala len 1 novy pripad 😉
to je snaď jasné každému ....ku každému číslu treba pridať na koniec dve nuly...😉
@diewcatqoo v Tal .zomrelo veľa ľudí aj doma - a tých nezarátali....uvažuje sa že zomretých bolo asi tak 4 krát viac ako uvádzajú štat.

Samozrejme že klame. Vieš čo by nastalo ak by o týchto a aj iných veciach povedali pravdu??? Nechcela by si zažiť to svetové šialenstvo.