icon

Klamstvo, v ktorom žijeme. Videli ste to?

mary75
•
11. feb 2015

Pozrela som si to.Bohuzial je v tom vela pravdy az to deprimuje.

natalym
•
11. feb 2015

Lebo chceme byť klamaní.

bonaqa2013
•
11. feb 2015

Pozrela som si to, mám z toho zmiešané pocity. Na začiatku autor rozpráva ako sme klamaní, a na o pár sekúnd rozpráva čosi iné. Takže si protirečí.... Nestojí to za to, aby som si to pozrela ešte raz.

miloslav123
•
30. apr 2015

Video výstižně znázorňuje současný neutěšený stav světa ve kterém žijeme, ale ani náznakem neinformuje o tom, jak by se mělo lidské společenství změnit. Jednu možnou cestu změny současného stavu lidstva popisuje článek: http://miloslav7.blogspot.cz/2015/01/otevreny-d...

natuska87
•
30. apr 2015

Video , ktore vystihuje nase zivoty a smerovanie...Krasne, ale asi nepochopene posolstvo..." Ak nemôzes zmenit svet, zmen seba!"

l3yla
•
1. máj 2015

Výstižné

lericenkam
•
4. máj 2015

Asi za všetkým "velkym" čo sa deje vo svete aj u nas su tajne sluzby, aspon podla mna, ine je pravda a ine sa povie ludom. Je neskutocne kolko prispevkov je k temam ako-kostici,netradicne mena-a toto malo koho zaujima, je to obraz nasej spolocnosti a potom to s nami aj tak vyzera ...... "robia si s nami,čo chcú"..... Pekne Ťa pozdravujem anabella 235 🙂

spirit16
•
4. máj 2015

Tento dokument nie je z tych najlepsich, ale snad je to len preto, ze sa snazi otvorit ludom oci jednoduchym sposobom a docielit aby sa este viac ludi zamyslelo do akeho kolebehu samych seba davame, pretoze to povazujeme za normalne (resp nase nekriticke myslenie sposobilo, ze si myslime, ze to je normalne)