icon

Klamstvo, v ktorom žijeme. Videli ste to?

mary75
11. feb 2015

Pozrela som si to.Bohuzial je v tom vela pravdy az to deprimuje.

natalym
11. feb 2015

Lebo chceme byť klamaní.

bonaqa2013
11. feb 2015

Pozrela som si to, mám z toho zmiešané pocity. Na začiatku autor rozpráva ako sme klamaní, a na o pár sekúnd rozpráva čosi iné. Takže si protirečí.... Nestojí to za to, aby som si to pozrela ešte raz.

miloslav123
30. apr 2015

Video výstižně znázorňuje současný neutěšený stav světa ve kterém žijeme, ale ani náznakem neinformuje o tom, jak by se mělo lidské společenství změnit. Jednu možnou cestu změny současného stavu lidstva popisuje článek: http://miloslav7.blogspot.cz/2015/01/otevreny-d...

natuska87
30. apr 2015

Video , ktore vystihuje nase zivoty a smerovanie...Krasne, ale asi nepochopene posolstvo..." Ak nemôzes zmenit svet, zmen seba!"

l3yla
1. máj 2015

Výstižné

lericenkam
4. máj 2015

Asi za všetkým "velkym" čo sa deje vo svete aj u nas su tajne sluzby, aspon podla mna, ine je pravda a ine sa povie ludom. Je neskutocne kolko prispevkov je k temam ako-kostici,netradicne mena-a toto malo koho zaujima, je to obraz nasej spolocnosti a potom to s nami aj tak vyzera ...... "robia si s nami,čo chcú"..... Pekne Ťa pozdravujem anabella 235 🙂

spirit16
4. máj 2015

Tento dokument nie je z tych najlepsich, ale snad je to len preto, ze sa snazi otvorit ludom oci jednoduchym sposobom a docielit aby sa este viac ludi zamyslelo do akeho kolebehu samych seba davame, pretoze to povazujeme za normalne (resp nase nekriticke myslenie sposobilo, ze si myslime, ze to je normalne)