icon

Skúsenosti s vrátením šperkov Klenoty Trend?

1. jan 2024

Ahojte, máte skúsenosti s vrátením šperkov kúpených priamo v predajni Klenoty Trend ? Na stránke majú že peniaze vracajú len za tovar kúpený cez e shop, a viem že nie sú povinní vrátiť peniaze ale zaujímajú ma vaše skúsenosti či vám peniaze vrátili. Doklad mám, šperk nosený nebol a bol to nevhodný darček.
Do predajne to mám dosť ďaleko tak nech nejdem s tým zbytočne, ďakujem😇

janai1
Odpoveď bola odstránená
marcelka1234
3. jan 2024

Urcite treba prist osobne a cim skor na predajnu (odporucam si vopred zavolat, kontakty maju na svojej stranke).Pokial je tovar nenoseny s dokladom, tak je po dohode s predavackou mozne ho vymenit ale urcite iba v tej cene alebo vyssej.
Mozete kontaktovat aj ich centralu nie v BA ale TN(eshop) a po slusnej dohode Vam urcite vyhoveju.
Poznam tam dobre zamestnancov aj majitelku, maju dobre jednanie, pokial je clovek seriozny.

autor
3. jan 2024

@marcelka1234 volala som, ale v MT mi povedali že určite nevymenia a v PD presne toto isté že mám si pred nimi zavolať na centrálu že nerozumejú tomu prečo mi nechcú vyhovieť, ale keďže mi vďaka zamestnancom v MT už uplynulo 14 dní na výmenu tak som to nechala tak

marcelka1234
4. jan 2024

No zrovna v MT a PD (nova predajna) nemaju skusenosti a urcite v TN by ste pochodila.
Este skuste zavolat na centralu, lehota 14dni je pri ehope.
Za to nic nedate a vzdy zalezi od ochoty predavaciek, ja tam poznam tie stare kocky ale nove su 0 bodov ochota.
Ale peniaze Vam nevratia, to urcite viem ale vymenia za iny tovar, co si vyberiete!