icon

Knižná odysea 2018

mirien22
2. mar 2018

Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂

rosesofia
12. mar 2018

tajný bonus už ho mám 😀 jupí 😂

rosesofia
12. mar 2018

neviem či si niekto z vás všimol 😉
martinus nám dal sám odpoveď na tajný bonus 2
(cez naše emaily, keď vyhlásili výhercu prvého bonusu) 😀

duracelka13
12. mar 2018

@rosesofia jeeej, mail som si precitala az vdaka tvojmu prispevku...mile od nich😉

rosesofia
12. mar 2018

@duracelka13 tak to je 😉 ani si to neuvedomili 🙂 pre nás lepšie 😀 kto na to prišiel

aadulik2110
12. mar 2018

@medovka14 aj mne 🙂 a este v case kym som sa chystala do prace

zlatarybka2
12. mar 2018

Nech robím, čo robím, s bonusom si neviem rady ☹ knihy mám, slová mám ale správna odpoveď neprichádza... pomoooc 🙏

aadulik2110
12. mar 2018

@zlatarybka2 v ktorom diele spomina capek robota

katkabur
12. mar 2018

@aadulik2110 Ďakujem krásne, mám to :-*

sarcastic
12. mar 2018

ja vôbec neviem ako sa mám dostať k tým bonusom, kde ich hľadať, alebo ako to funguje, buď som slepá alebo tým bonusom fakt nerozumiem :D To príde do emailu alebo ako? Lebo zatiaľ mi neprišiel ani žiaden email ohľadom potvrdenia registrácie,tak neviem kde je problém.

aadulik2110
12. mar 2018

@sarcastic v tom tajnom bonuse je 5 odkazov na knihy.... 5 knih, ktore ked uhadnes a zadas vo vyhladavaci na martinuse, tak ti najde knihu. Ked knihu rozkliknes akoby si ju chcela kupit, tak je tam napisane, ked lustis odyseu tu je indicia....je to jedno slovo. Cize dokopy 5 slov, z ktorych mas uhadnut knihu, ktoru zadas do toho tajneho bonusu....

aadulik2110
12. mar 2018

@sarcastic alebo ak nemas cas, tak 16:30 som pisala napovedu

zlatarybka2
12. mar 2018

@aadulik2110 božeeeeee 😂 ďakujeeeem 😘😘😘

ettel
12. mar 2018

@sarcastic plzri do spamu,

duracelka13
12. mar 2018

@sarcastic vyzera to takto, bonus je v rohu

kitty88
12. mar 2018

@sarcastic a mas vyriesene vsetky planety? Bonus sa zjavi tomu, kto vyriesi 12 planet.

alohahola
12. mar 2018

@aadulik2110 Ja som asi magor...našla som knihu napr. od Donny Tartt (dúfam, že správnu), som aj prihlásená, no žiadnu indíciu nezobrazuje :(

alohahola
12. mar 2018

@aadulik2110 Už som zistila, mala som zapnutý Adblock, čo blokuje reklamy, keď som ho vypla, tak už to zobrazilo :D

zuzkaolejarova
12. mar 2018

A kto prosim vas vyhral tajny bonus ? Mne neprisiel email.

ilike33
Autor odpoveď zmazal
ilike33
12. mar 2018

@zuzkaolejarova pozrela si aj spam?

zuzkaolejarova
Autor odpoveď zmazal
zuzkaolejarova
12. mar 2018

@ilike33 áno pozrela

zuzkaolejarova
12. mar 2018

A kto prosím vás vyhral

duracelka13
13. mar 2018

Dnesna pantomima vyriesena...👍

doloresita
Autor odpoveď zmazal
doloresita
13. mar 2018

Aj ja už mám

duracelka13
13. mar 2018
merthy
13. mar 2018

@duracelka13 ja už som všetko možné skúsila a nič,,,,,dáš nápovedu,,,akým smerom sa uberať,,,,je to niečo s lietaním,,,,alebo prebudením,,,,?

duracelka13
13. mar 2018

@merthy ani jedno, to lietanie ma nieco spolocne s priezviskom autora FK 🤔, knihy od neho boli povinnym citanim na sš

duracelka13
13. mar 2018

@merthy „Když se Řehoř Samsa jednou ráno probudil z nepokojných snů, shledal, že se v posteli proměnil v jakýsi nestvůrný hmyz. Ležel na hřbetě tvrdém jak pancíř, a když trochu nadzvedl hlavu, uviděl své vyklenuté, hnědé břicho rozdělené obloukovitými výztuhami, na jehož vrcholu se sotva ještě držela přikrývka a tak tak že úplně nesklouzla dolů. Jeho četné, vzhledem k ostatnímu objemu žalostně tenké nohy se mu bezmocně komíhaly před očima.“