Knižná odysea 2018
Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂
@merthy ked viem, rada pomozem, o tom je tato hra, spoznavat knihy, zabavit sa a pomoct si 😉
@merthy dakujem krasne, literatura je moj konicek, aj ked ja obcas tiez skusam🤔, co sa tam hodi, hlavne pri scifi a Japoncoch 😂
@duracelka13 tie knihy čo doposiaľ boli to nie je moja šálka kávy,,,ja mám zase rada vojnové, romány a podob....preto mám problém aj niečo uhádnuť...takže asi tak
ahojte, viete niekto poradiť s bonusom? 😏 mám len tú poslednú 😔
@christianna_1 chces tie 4 napovedy k indiciam alebo indiciu priamo k tej knihe, co je bonus?
@christianna_1 na predchadzajucich strankach je toho dost ohladom napovied k bonusu 😉
@kitty88 trapas, ja som si nevšimla že sa to tu už rozoberalo, tak ďaleko som neklikala 🙈 (chápte ma, som tohtoročná maturantka, SJL ma pripravila o všetkú mozgovú kapacitu) 😂
@christianna_1 v pohode, preklikaj sa dozadu a najdes 😉 vela stastia na maturach 😉
Dnesna napoveda,.... kniha je je portrétom dvoch nezabudnuteľných dievčat, ktorý autor/autorka vykresľuje s vášňou a nehou až do dna ich duše....
Prve slovo - vysoke IQ - utvorte pridavne meno
Druhe slovo - bruneta a blondyna sa mozu jedna na druhu spolohnut - su p......9pismen
@aadulik2110 velka vdaka za napovedu, velmi pomohla 🙂 mne prve napadlo rozum a cit 😅
@aadulik2110 to je náhoda akurát to čítam,,,,,sranda
@kitty88 aj mne ako prve napadlo rozum a cit....
@duracelka13 pritom skvelo nakreslené, knihu mám doma ale až toto mi pomohlo 😂 ďakujem! 🙏❤
ludiaa, potrebujem pomoc, lebo uz hodim notebook o zem :D viem, ze sa to tu uz vela raz rozoberalo, ale mne ani pri jednej knihe z bonusu neukazuje indiciu.. uz som aj vypla adblock a voobec nic...
@7up 1 rozum 2 (maly princ, ale nenasla som tu spravnu verziu) 3 skratka 4praca 5umely
@7up 2 dusa (nedalo mi to a nasla som)
Dnes celkom jednoduche... v 3 sa nedajte zmiast je to predlozka a potom uz to je jednoduche a 5 nehladajte ziadneho muza ako ja, ale slecnu a meno je podobne ako usmev po anglicky
Dnes to nebolo také ťažké, ale aj napriek tomu, neviem knihu 3, niekto nejakú lepšiu indíciu ?
@poklembovi ona to trocha doplietla, nie je to citoslovce, ale predlozka
Dnes uplne lahke, este sa mi nestalo, ze by som dala vsetky na prvy sup ako dnes, len pri poslednej pomohlo vyhladavanie na martinuse, ale ked som zadala prve dve slova, hned mi vyhodilo tu knihu 😉
Kto vie tu 3, lebo Talianska to nie je. Pls.

@duracelka13 ďakujem krásne tak to bola indícia za 100 bodov,,,,dobre že ťa tu máme,,,klobúk dole nad tvojími vedomosťami.....👏🙂