Knižná odysea 2018
Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂
@mirien22 ja som sa na to pytala, lebo som tiez nakupila a odpisali mi, ze skutocny pocet knih sa ukaze az vyhercovi, podla toho ci nakupil alebo nie....aktualne mi ukazuje 75 zo 180
@duracelka13
@mirien22 aj mne ukazuje tolko a tiez som nakupila knihy ☺
@aadulik2110 knihy sa zdvojnasobia az vyhercovi po vyhodnoteni sutaze
Haha dnes som to dala po 12 sekundach, hned ako pozrel na knihy 😂
Prosim o napovedu na 24.3. Na tu prvu knihu
nie krstna mama🙂
No mne dnes vobec dajak nedochádza :D nejaká napoveda?
@natushka
@duracelka13 Ďakujem 🙂 Aj tak je ale škoda, že jeden človek môže vyhrať 180 kníh a ostatní nič. Keby mohlo vyhrať 180 ľudí po jednej knihe, to by bolo 😁 Potešili by sa viacerí
hmm, dnes veľmi ľahké
Baby, vsak to uz len 4 dni... co potom? Budete mi chybat 😭
videli ste tajny bonus? tak to je masaker...
Zdravim Vás 2 kniha z 24.3 nie je Nevi... mes.. Autor J.T. Vobec mi to nechce zobrat, a neviem ci zadávam zlu knihu alebo...Dakujem 🙂
@aktivka123 to druhé slovo si daj do množného čísla a nájdeš knihu od autora I.C.
Vysledok autor Marťanských kroník
Ufff, mam.bonus hotovy, ale.za mna praveze masaker, nie som moc fanusik tohto zanru, takze az tak sa neorientujem...
Skopcim sem napovedu k tajnemu bonusu co som postal do druhej skupiny:
1. je aj anglicky serial, velmi popularny, o doktoroch. Je to meno modrej policajno/telefonnej budky
2 a 3 neviem ale netrebalo mi to k uhadnutiu bonusu
4. je pustny cerv, ta kniha uz bola v odysey skor
5. komu by sa zdalo ze ta samozrejma odpoved nepasuje lebo je prilis dlha (ako ja) su to len prve 4 pismena z jej celeho mena
6. je z najznamejsej hviezdnej sagy, filmy su asi znamejsie ako knihy
7. co je sikme v taliansku, ale nie ta ale ta z kniznej trilogie. su to dve slova cez pomlcku
8. najznamejsi teleskop momentalne vo vesmire, krstne meno jeho zostrojitela je Edwin
9. zo znamej serie o carodejnikovi s jazvou na cele, krstne meno
10. je z "trilogie piatich" - sci fi ktore bolo povodne rozhlasovou hrou. Je to najblizsia hviezda k nam po slnku
11. momentalne velmi popularny serial a knihy, rody medzi sebou bojuju o kralovsku stolicu. Ak si vygooglis erby rodov uvidis ktory je trojhlavy ohnivy 🙂
@duracelka13 super
@malari juuj super dakujem 🙂
mne tento bonus nepáli :( mám síce už niečo nájdene aj tak nejde mi to
Prosím dnešné kreslenie?
@mooonika1975 Veľmi jednoduché, stačí spojiť to, čo vidíš na obrázku. Prvé slovo je tá vec, čo znáša sliepka a ďalej ti už pomôže vyhľadávanie v Martinuse 🙂
@sarcastic to je vajce????? Ja že klobúk.... Otras... Teraz mi je to jasné ...tu knihu milujem
Este jedna a dnesne mam
@aadulik2110 a ktory?
@duracelka13 ta posledna....uz som prestriedala vsetky zvierata a nic

@mirien22 to az na konci, ked by si vyhrala, tak ti zdvojnadobia