Knižná odysea 2018
Ahojte, už tradične patrí mesiacu marec prívlastok mesiac knihy. Po minulé roky kníhkupectvo Martinus vymyslelo knižnú šifru, kde boli v obraze ukryté názvy kníh. Tentokrát je to knižná odysea a každý deň sa háda názov knihy pomocou pantomímy/kreslenia... Mohli by sme si tu pomáhať objaviť ukryté názvy kníh. Nemyslím prezradiť názov, ale aspoň nejaké indície, pomocou ktorých na to prídeme 🙂Akurát uvažujem nad dnešnou knihou, čo to môže byt? 🙂
@misacik777 kladie vajička do cudzich hniezd
@lubka484 jaajha, som si skoro ani podľa toho že "kladie vajíčka do cudzieho hniezda" nespomenula :D ale už to mám, ďakujem
Máte niekto dnešné kreslenie ?
Bononiera, lavicka, beziaci bradaty chlap a velmi znamy film, moj najoblubenejsi 😉
@mirien22 a ja ze aky ma suvis pecivo a les, ale po tvojej napovede som to dala na prvu supu 🙂 dik
Kriste to co bola za indicia??? A co je horsie, nechapem ako mi dosla odpoved 😂 cim dalej tym su tazsie...
Jaj ďakujem to s tou bonbonierou pomohlo
Dnes celkom dobrý opis, akurát kniha s tirákom mi nedošla hneď 🙂
prvu mi neberie vobec neviem preco.....a druhu neviem vobec co to moze byt 🙂
Tak mne ta prvá vôbec nenapadá
@ivusiatko Prvá knižka - v obchode si môžeš kúpiť napr. polotučné + spojka + si sladký ako ... , Druhá knižka - množné číslo od typu nákladných aút - ka.... + značka aút vo...
Už len štvrtá mi chýba. Nejaká pomôcka? 🙂
@doloresita na čom sedia králi? A to niečo je vyrobené z materiálu ako okno napriklad 🙂
@mirien22 Ďakujem. 🙂 Už mi chýba len to, čo žije na dne oceána. Všetko so žralokom som skúsila, tak už ma nič nenapadá. ☹
@doloresita mobydick inym slovom
@aadulik2110 Ďakujem veľmi pekne. 🙂
ja som asi blbá ale to prvé nula bodov
@etnatn velke nakladne tahace+znacka najbezpecnejsich aut na svete(vraj)
a 3 a 5 nejaká nápoveda by sa nenašla?
Dnes sa mi podarilo všetko samej vylustit 🙂 prvý krát 🙂

@lubka484 2 slová...keď ideme do lesa, tak počujeme jedného takého známeho vtáka...asi to bude easy, ale asi som sprostá :D