Knižná šifra na Martinus 2016
Jedna zo správnych odpovedí je Šváby - Jo Nesbø
ahojte
😲 😠
mohli by niekto napisat vsetky 64 knih mam 62 neviem ktore mi chybaju. 😝
Ďakujem ahojte🙋
mám už všetky ... ak by ste chceli zoznam kludne napiste mi napiste na FB (Miška Lukajová)
@aaasdfvggfvfdvbgtfrdfvbgftr pozri si tu všetky strany a nájdeš ich
Na strane 7 sú všetky.
+ zločin a trest
baby, ste super, tomu sa hovorí komunita
Fú, ha ďakujem mám všetky knihy hotové :D aj keď mi chýbalo len pár vďaka vám ich mám všetky 😀 😀
@markomonika obsluhoval som anglickeho krala
ahojte, uspesne som vpisala vsetky nazvy a teraz co? nejak nerozumiem tomu, co dalej robit...
Ďakujem za pomoc baby. Úspešne vyplnené! 🙂
@luciferova ďalej nič 🙂 môžeš v marci objednať nejakú knihu a ak ťa vyžrebujú, získaš 128 kníh. Ak neobjednáš, ale vyžrebujú ťa, získaš 64 kníh. Ak nevyhráš, mala si mať radosť z hádania 😉
@luciferova ako dobre, že si sa ukázala, tvoju knihu som si chcela objednať, pripomenula si mi to 😉
Ďakujem pekne 🙂
@monline vazne? z martinusu? neviem, ci neni vypredana.. ale ja nejake doma mam, ak by si chcela 🙂
@luciferova už dlhšie som na ňu nepozerala, takže v martinuse je vypredaná? nevadí, tam si objednám niečo iné a tvoju si kúpim od teba 😉 super, s autogramom 🙂 či ako to je s kuchárskymi knihami? s dezertom? 😀
@monline 😀 upeciem? 😀 to si pridi osobne vychutnat 🙂
@luciferova ha 😀 takéto drzé zákazníčky asi nemáš často 😀
noooo...spravíme to tak, že niečo vyskúšam upiecť podľa teba a porovnám najskôr foto a ked to bude úúúúplne inak vyzerať, tak si zajednám ochutnávku originálu 😀
Muž, ktory sadil stromy
Valka s mloky
Letisko
Hrozno hnevo
Anjeli a demoni
mrknite na príspevok freddie92 na siedmej strane, vypísala tam 63 kníh 🙂
super som sa zabavila.............. 🙂 😵
neviete niekto toho chlapíka za pelikanom ?
Pre ludi, ktori nestihaju alebo im chyba uz iba zopar: http://kniznasifra.comxa.com/
@404usernotfound to by molo byť "dievča vo vlaku"
to bolo dievča ?... ale ano je to ono ďakujem 🙂 a tipovala by som skôr okno ako vlak
Nechce mi vziať Frankensteina.. nechápem už 3 dni skúšam 😖

ja to mam cle