Knižná šifra na Martinus 2016
Jedna zo správnych odpovedí je Šváby - Jo Nesbø
@123majka123 to sú višne 🙂
@123majka123 jedna mi chyba a nevim ktora za ten svet
uz mi chyba len posledna... :/ neviem ju najst...
Prosim poradite mi co je ten zapad slnka hore ???
@lucuskaaa jj uz to mam davno a bolo to ono, ja som nonstop davala v pruhovanom pyzame kedze tak sa volal ten film ktory bol natoceny podla tej kihy
@ciko252 patri k ceste
Prosím vás, kde na obrázku sa nachádza Krstný otec. Ani neviem, prečo som ho zadala a neviem ho nikde nájsť. 😲
už nič, už som našla, nestiahlo mi celý obrázok 😀 😀 😀 😀
sakra chýbajú mi 3 ... 😒
@123majka123 Ďakujem
@lala999 ďakujem 🙂
Prosim chyba mi posledna a neviem ju najst... Neviete ci ten strom za budhom nieco znamena???
@jallka pozri si spravy 🙂
Prosim vas, tie dvojky nieco znamenaju??? Chby mi posledna kniha a neviem ju najst....
@katren to je tak ked sa opisuje silou mocou zo zoznamov a nemate ani sajnu co na tych obrazkoch je a ktory obrazok vam chyba, tie dvojky nic neznamenaju a vsetky knihy uz boli aj spomenute, dokonca ich bolo vypisanych 63 aj s autormi a o 2 riadky nisie doplneny o knihu ktora tam chybala
a mam to vsetko... 😉
@123majka123 dakujem pekne za odpoved......ale chcela by som vediet, ako ty mozes vediet, ze som vsetko opisala zo zoznamov.....su tu totiz aj fotky sifry a nie vsetci tu opisuju.....potom y ma to ani nebavilo...
@katren no tak potom by si mala vediet ktora cast obrazku nevies co znamena, napis mi ktora a ja ti napoviem alebo poviem spravnu odpoved, len nemam rada ked tu niekto hodi cely zoznam zo slovami "hladajte co tu nemam" pripadne chce nieco vediet a sam nevie co

@jasomhlupak a co je to to modre nad obcianskym preukazom..ani nevim co to ma byt