Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
Skleneny zvon
ahojte baby, prosím o pomoc. chýbajú mi 3 knižky:
1. pán s fúzami
2. papierik kde je napísané 1.000.000.-
3. starý ujo so sviečkou
ďakujem za pomoc!
poradite mi prosim bonus na bitunok č5,Krava nebeska, northwest, boh much , kytice, ? dakujem
Zvláštny smútok citrónového koláča, Bitúnok č. 5
Macko Pú, Gulička
Neviete niekto odpoveď na tajný bonus číslo 2?
Napovedu na bonus 2 by som potrebovala 😁
da sa vam vobec zadat odpoved na druhy tajny bonus? ci tam mate policko kde sa da odpovedat... ja som na notebooku, otvori mi hadanku, no poslednu vetu mam Co je to? - trochu odseknutu a dalej sa mi to vobec neda posunut... tak ci este niekto to ma tak alebo je chyba len u mna 😕
ivkasendy, CTRL-
@ninuska2005 diky, to mi nenapadlo 🙂
Tiež tu maturujem nad druhým bonusom a nič mi nenapadá 😨
mna uz aj napadlo.. len na tu tretiu slohu neviem prist...
bohužiaľ, nechápem... v prvej slohe "meno autora preložené"? a názov súvisiaci s menom hl. hrdinu z 2. slohy?
@nat123 Kazda sloha je o inej knihe/serii. V prvej je velkou napovedou velke zaciatocne pismeno, ktore je menom autora prelozene do slovenciny. Kniha z prvej slohy ma v nazve meno podobne ako postava zo serie v druhej slohe. Tretia si nie som ista, co je. Ale inak to uz mam.
netflix
@ninuska2005 dakujem, to ma vobec nenapadlo
@ninuska2005 hej, práve pred sekundou som na to prišla, ale bol to "porod" 🙂
@ninuska2005 tak toto by som dllllho hadala... 😘
@liana242424 vdaka tebe som uhadla tu prvu (ale necitala som ani jednu), tu tretiu tiez neviem, ale nevadi 🙂
Tak dnes ma nič nenapadlo, idem spať, snáď budem zajtra múdrejšia 😴
Dobry den nevie niekto odpoved na druhy bonus ?
kto hadate tajny bonus - nemoze byt 3.kniha Mrtve dievca neklame, podla ktorej je natocene 13 Reasons Why? Ja som ten serial nevidela (ale chcem pozriet), tak kto nahodou videl moze potvrdit, ci naozaj... 🙂
@nikuska333
@ivkasendy ninuska2005 par prispevkov vyssie napisala spravnu odpoved na bonus

@ivkasendy děkuji, fungovalo to