Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
ahojte baby, prosím o pomoc. chýbajú mi 3 knižky:
1. pán s fúzami
2. papierik kde je napísané 1.000.000.-
3. starý ujo so sviečkou
ďakujem za pomoc!
poradite mi prosim bonus na bitunok č5,Krava nebeska, northwest, boh much , kytice, ? dakujem
da sa vam vobec zadat odpoved na druhy tajny bonus? ci tam mate policko kde sa da odpovedat... ja som na notebooku, otvori mi hadanku, no poslednu vetu mam Co je to? - trochu odseknutu a dalej sa mi to vobec neda posunut... tak ci este niekto to ma tak alebo je chyba len u mna 😕
bohužiaľ, nechápem... v prvej slohe "meno autora preložené"? a názov súvisiaci s menom hl. hrdinu z 2. slohy?
@nat123 Kazda sloha je o inej knihe/serii. V prvej je velkou napovedou velke zaciatocne pismeno, ktore je menom autora prelozene do slovenciny. Kniha z prvej slohy ma v nazve meno podobne ako postava zo serie v druhej slohe. Tretia si nie som ista, co je. Ale inak to uz mam.
@ninuska2005 tak toto by som dllllho hadala... 😘
@liana242424 vdaka tebe som uhadla tu prvu (ale necitala som ani jednu), tu tretiu tiez neviem, ale nevadi 🙂
kto hadate tajny bonus - nemoze byt 3.kniha Mrtve dievca neklame, podla ktorej je natocene 13 Reasons Why? Ja som ten serial nevidela (ale chcem pozriet), tak kto nahodou videl moze potvrdit, ci naozaj... 🙂
@nikuska333
@ivkasendy ninuska2005 par prispevkov vyssie napisala spravnu odpoved na bonus

@ivkasendy děkuji, fungovalo to