Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
@annamaria3107 Majster a Margaréta
@annamaria3107 myslela jsem tu masku která je vedle myši v kapse kalhot, dnes se rozkryl celý obrázek,
Prosím vás aká je odpoveď na štvrtý tajný bonus
@minokobka111 david copperfield
@noname13 Ďakujem a celkovo ďakujem všetkým za spoluprácu už mám všetky knihy a aj tento bonus
Co je ten portret chlapa nad bohom much a kacka pod Listami Emilovi?
@malybobistek Portrét umelca v mladých rokoch
@mgandrea Ano, uz som na to prisla 🙂 dakujem 🙂 Ale ta kacka pod listami Emilovi mi stale nejde do hlavy 🙂
@malybobistek divá kačica je to
Chyba mi posledna kniha. Čo je ten chlapík s tou zbraňou úplne hore vľavo v rohu prosim vas?
🙂
@jollyroger Lovec králikov
@geokatka ďakujem. Neviete niekto poradiť ešte niečo? Nemôžem na tú poslednú prísť
@jollyroger este nie su odkryte (resp.len ciastocne) Krava nebeska, Zatopek, Vianocna koleda, pripadne Plesata spevacka, Sova... tak mozno nieco z toho 😉
@jollyroger pripadne Prazska zima
Mám ten 4 tajný bonus (téma Raňajky u Tiffanyho) a neviete niekto odpoveď? Lebo mi tam vychádzajú nezmysly. 🙂
@topciapocky Urias a je to len napoveda
Dievčatá prosím vás, neviete čo je ten obraz s krajinkou? a ešte neberie mi ten názov Majster a Margaréta. Neviete prečo?
Máte odpoveď na 5. tajný bonus, prosím?
@breakaway Nie ,je to the egoist . Ja som odpovedala the maniac a bolo to nesprávne takže asi tak 😒
@surikatka2000 Mne to vzalo odpoveď The Maniac a dokonca to bolo písané aj pri popise knihy.
juch, mam bonus 🙂 len vam napoviem, ze je to naozaj znamy autor, takze tu nemusi hned nejaky tarajko prezradzat riesenie... 🙄 mne najviac napovedala posledna indicia, ked uhadnete ten nazov knihy, hned budete vediet 😉
niekedy musíte skopírovať text a vložiť ho tam , malo by vám to už zobrať
🙂
Odpovedať na tajný bonus 5 vyriešil niekto??😌
@sofiajanstova ano, nebolo to tazke, skus uhadnut poslednu knihu z tej indicie a budes hned vediet 😉 je to velmi znamy autor 🙂

@ellise fantóm opery