Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
Pomôžte prosím 🙏🏻😞😞😞hľadala som ale nič nieje správna odpoveď 😢
Mám to!!! A jeto naozaj velmi znamy autor. Napoviem ze sa o nom aj uci v skolach.
skoda prezradzat, ci naznacovat. je dost jednoduche na to, aby to nakoniec kazdy zistil aj sam.
Už mám bolo to ľahké..napoviem zistite si či je hlahol..a potom to už pojde
na aké písmeno sa začína meno a priezvisko ?
Ak by som povedala baby by ma zabili 😂
je treba napísať aj meno a priezvisko či vezme keď napíšem len priezvisko
Zuzka 0153,nechapem,preco ti nechcu povedat spravnu odpoved na 5 bonus, doteraz to tu nikomu nevadilo-je to hemingway
@gunterkaxx ano, aj doteraz nam to tu niektorym vadilo, ak si si nevsimla... 🙄 lebo je ovela lepsi pocit prist na to sam, nez bezducho odpisat, a niekto chce aj najprv porozmyslat (ved to z nas robi ludi)...
Nerozumiem naco potom citaju toto forum ked len ukazuju prstom kto komu pomaha. Ved na to to tu je. Ked nechcu nech necitaju nenuni ich nikto citat prispevky ktore su vyssie.
@ivkasendy tak ked ti to vadi, nemala by si byt na tomto fore😉
@gunterkaxx ďakujem veľmi pekne ☺️☺️☺️☺️
Ano lepsi pocit je na to prijst sama.
Ps nevsimla som si, ze niekto napisal uz odpoved.
chýbali mi ešte dve knihy uhádnuť, zrazu mi ukazuje, že mám nájdených nula a uhádnutých bonusov tiež nula 😨 to akože prečo?stalo sa to niekomu?
@gunterkaxx prisla som sem, lebo po uhadnuti prvych knih som si s jednou nevedela dat rady... a potom ked som sem obcas prisla a niekto potreboval pomoc, tak som rada pomohla... ale ved konkretne tajne bonusy su prave na rozmyslanie, skor ci neskor by sa odpoved prezradila, ale hned prvy den ju servirovat na striebornej tacocke? ved tento vobec nebol tazky, ako tu viaceri spomenuli, stalo za to trosku porozmyslat, ale kazdy ako chce, len jednoducho niekto si nechce hned precitat spravnu odpoved a staci mu mala napoveda, aby na to prisiel aj sam... tiez som tu raz klikla, lebo mi niekto pisal, a hned pod tym bum - odpoved na bonus je taka a taka - a ja som si este ani nestihla precitat zadanie, dost ma to vtedy zamrzelo... proste niekto rad pohne rozumom aj sam, ved to neboli 😅
@ivkasendy na to ak nemas rada spoilery tak je tu fb skupina knizna sifra kt. vlastnik je martinus a je v nej zakazane zverejnovat vysledky a sluzi len na napovedy,
ludia tu su vacsinou pre to lebo sa im nechce babrat s nejakymi primitivnymi hadankami a maju ine povinnosti resp. poznaju lepsie vyuzitie casu a tak si radsej najdu rovno odpoved.
Cize na napovedy: fb skupina
Na spravne vysledky: tu
A nemôžete aspoň poradiť o čom je tá kniha? 🙂
@123majka123 ano, v tej fb skupine som uz dlhsie, ale nasla som ju az po tejto 🙂 len nechapem, ked ludia nemaju cas na "babranie s primitivnymi hadankami", naco sa vobec zapajaju do takej sutaze 😉 ale ok, uz koncim, aj tak som za svetovy mier 😀
@ivkasendy vies, sutaz je sutaz a aj napriek tomu ze nemaju cas sa babrat s primitivnymi hadankami tuzba po tom aby vyhrali v nich ostala a preto sa snazia vyhrat za kazdu cenu bez teho aby stracali nad hadankami z kniznej sifry cas 🙂 (aj ked nechapem preco je vacsina taka hlupa a punkne odpovede superom, ale tak uprimne ak vyhram alebo ktokolvek kto vyuzil tuto stranku, ci uz bonus alebo sutaz ako celok, tak vdaka vam)
p.s tato skupina bola naozaj zalozena na zdielanie odpovedi (to len ak by si si myslela ze si odporujem s tvrdenim vyssie 🙂 )
@adelssss aka kniha konkretne? bonus ci nieco z obrazka?
Uz vyriesil niekto tajny bonus cislo 5?
@123majka123 oki, beriem 🙂
@adelssss myslis knihu z tajneho bonusu? su tam 4 rozne (jednu neviem 🙂), ak myslis tu "hlahol, ked na drevo pada hlina" - drevom sa mysli truhla a hlahol je zvuk zvonu 🙂 (ale keby sa ti nechcelo vobec rozmyslat, je tu uz niekde aj napisana odpoved, teda ten autor)
@nikuska333 je tu uz niekde odpoved, ale ak chces rozmyslat, mozno ti pomoze co som pisala teraz vyssie 🙂

je to slovenskí autor ?