icon

Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3

joedodo
20. okt 2017

Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂

alias313
19. mar 2018

Je mi to neskutocne zname...

geokatka
19. mar 2018

a krpatá mi nechce spať, tak to dám ráno😠

lubka484
19. mar 2018

@geokatka 😀 5 slovný názov

mirus1311
19. mar 2018

aj mne sa už podarilo 🙂

alias313
19. mar 2018

Aj mne je to super nakreslene

ivkasendy
19. mar 2018

dnesnu knihu som uhadla hned, ale bonus som si vsimla az teraz, tak zajtra na to mrknem 🙂

ivkasendy
19. mar 2018

ok, 4 indicie som uhadla, ale tu piatu som tu odkukala - moze mi niekto vysvetlit co ma spolocne Jon Snow s Nesbom? dakujem 🙂

parvitas
20. mar 2018

@ivkasendy jon snow tam nie je... he to preneseny vyznam... o severanovi (t.j. severskom autorovi)

parvitas
20. mar 2018

@yvaine ano, dakujem, uz som potom k tomu dosla...

parvitas
20. mar 2018

inak, dnesne kreslenie bolo celkom jednoduche...

geokatka
20. mar 2018

tak mám aj ja knihu uhádnutú🙂

beznoha_stonozka
20. mar 2018

ja som stratena, mne to kreslenie vobec nejako nepasuje k nicomu.napadol ma sherlock

beznoha_stonozka
20. mar 2018

tie bonusy? pomoc.. tak toto mi nejde

andzulik
20. mar 2018

@beznoha_stonozka ta kniha ma v nazve presne to co je nakreslene.. 5 slov

ogah982
20. mar 2018

Zadaj v Martinuse oddelenie Knihy hľadanie slovo tieň

geokatka
20. mar 2018

@beznoha_stonozka nič si z toho nerob. ja som obrázok pochopila hneď a predsa som hľadala sherlocka a všelijakých detektívov... prečo si to nezťažiť, že?
zadaj hľadanie vlastného tieňa

kasyra
20. mar 2018

Len tak pomimo 😁 Myslela som,ze kniznu sifru nic neprekona...ale,tato knizna odysea je vazne super. Ocenujem kreativitu Martinusu a bola by som rada keby bolo ovela viac predajni tu na vychode,"kedze tu nic nie je". No dobre,pantha rei dost 😂

beznoha_stonozka
20. mar 2018

@geokatka uz to maaaaaaaaaaam :D a prosim ta, bonus mas hotovy? tam sa absolutne neviem orientovat

vvveronikaaa
20. mar 2018

Dievčatá nechápem jednej veci. Stalo sa mi to 3x v sobotu , nedeľu aj dnes. Idem pozrieť video, že vylustim úlohu. A úloha vylustena. Ale určite som nič nepísala a ani nikto iný. Ako to je možné?

parvitas
20. mar 2018

@vvveronikaaa prihlás sa a odhlás sa, medzitým vymaž komplet cookies z prehliadača... nemáš náhodou rovnaký mail s niekým iným, niekto z rodiny ti to nevyplnil? 🙂 aak nič z toho, tak veď napíš na helpdesk martinusu, oni to asi budú vedieť nejako poriešiť... dúfam...

zitush
20. mar 2018

absolutne nemam sajnu ako sa pohnut s tym bonusom ... -_- .. mesto pohybliveho sviatku: Pariz, Smaragdove dievca: Esmeralda, zrak: Macbeth .... dalej neviem .. no ale ako co poskladat aby bola odpoved spravna nemam sajnu ...

beznoha_stonozka
20. mar 2018

@zitush tiez netusimmmm

eldo611
20. mar 2018

som v medzikoncoch svojich koncov co sa tyka bonusu......pomoooooooc ☹

ninuska2005
20. mar 2018

@eldo611 Kľúčové indície sú spojené so zrakom a sluchom

andzulik
20. mar 2018

@zitush horka a cierna sa pije....... a ma v nazve meno jedneho co predstieral..

andzulik
20. mar 2018

@zitush a sluch.. kniha, ktora sa da pocuvat, autor je z vrboveho

medovka14
20. mar 2018

@zitush musíš pozrieť v eshope Martinus oddelenia šlo puzzle, káva, čaj atď 🙂 tam nájdeš produkty a pri nich napovedy 🙂

parvitas
20. mar 2018

ozaj, len dnes bude o 20,00 stream na instagrame martinusu a budu sa hadat knizky tam. ako nieco naviac a aj teda zo vsetkych spravnych odpovedi vyzrebuju vyhercov

renatik_f
20. mar 2018

tak ja som s tym bonusom v koncoch :D som si mylslela že prvá časť budú p..... ale ani pri jednych nevidím nápovedu :/