Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
a krpatá mi nechce spať, tak to dám ráno😠
aj mne sa už podarilo 🙂
Aj mne je to super nakreslene
dnesnu knihu som uhadla hned, ale bonus som si vsimla az teraz, tak zajtra na to mrknem 🙂
ok, 4 indicie som uhadla, ale tu piatu som tu odkukala - moze mi niekto vysvetlit co ma spolocne Jon Snow s Nesbom? dakujem 🙂
inak, dnesne kreslenie bolo celkom jednoduche...
tak mám aj ja knihu uhádnutú🙂
ja som stratena, mne to kreslenie vobec nejako nepasuje k nicomu.napadol ma sherlock
tie bonusy? pomoc.. tak toto mi nejde
@beznoha_stonozka ta kniha ma v nazve presne to co je nakreslene.. 5 slov
Zadaj v Martinuse oddelenie Knihy hľadanie slovo tieň
@beznoha_stonozka nič si z toho nerob. ja som obrázok pochopila hneď a predsa som hľadala sherlocka a všelijakých detektívov... prečo si to nezťažiť, že?
zadaj hľadanie vlastného tieňa
Len tak pomimo 😁 Myslela som,ze kniznu sifru nic neprekona...ale,tato knizna odysea je vazne super. Ocenujem kreativitu Martinusu a bola by som rada keby bolo ovela viac predajni tu na vychode,"kedze tu nic nie je". No dobre,pantha rei dost 😂
@geokatka uz to maaaaaaaaaaam :D a prosim ta, bonus mas hotovy? tam sa absolutne neviem orientovat
Dievčatá nechápem jednej veci. Stalo sa mi to 3x v sobotu , nedeľu aj dnes. Idem pozrieť video, že vylustim úlohu. A úloha vylustena. Ale určite som nič nepísala a ani nikto iný. Ako to je možné?
@vvveronikaaa prihlás sa a odhlás sa, medzitým vymaž komplet cookies z prehliadača... nemáš náhodou rovnaký mail s niekým iným, niekto z rodiny ti to nevyplnil? 🙂 aak nič z toho, tak veď napíš na helpdesk martinusu, oni to asi budú vedieť nejako poriešiť... dúfam...
absolutne nemam sajnu ako sa pohnut s tym bonusom ... -_- .. mesto pohybliveho sviatku: Pariz, Smaragdove dievca: Esmeralda, zrak: Macbeth .... dalej neviem .. no ale ako co poskladat aby bola odpoved spravna nemam sajnu ...
@zitush tiez netusimmmm
som v medzikoncoch svojich koncov co sa tyka bonusu......pomoooooooc ☹
@eldo611 Kľúčové indície sú spojené so zrakom a sluchom
ozaj, len dnes bude o 20,00 stream na instagrame martinusu a budu sa hadat knizky tam. ako nieco naviac a aj teda zo vsetkych spravnych odpovedi vyzrebuju vyhercov
tak ja som s tym bonusom v koncoch :D som si mylslela že prvá časť budú p..... ale ani pri jednych nevidím nápovedu :/

Je mi to neskutocne zname...