Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
Tak dnes to bolo na prvy sup.....Robo to dal genialne 😍 ❤ 😍
jupí mím to na prvý šup 🙂
baby, diky za napovedy, lebo ja som tipla Stephen Hawking 😅 a potom mi uz nic nenapadlo, tak reku tuna odpisem od sikovnejsich 😀
Kocky, pls, vie mi niekto poslal aky je tajny bonus na tento tyzden. Ja ho stale neviem ifentifikovat, aj ked je tu dost napovedi. Vdaka.
dneska nikto neháda??
Ja sa snazim🤔
hadame... hotovo
Háda, ale dnes 🤔😯
okej... su to dve slova... a je tam mesto... velke mesto
Dnes to bolo veľmi ľahké 🙂
hihi, dnes to bolo vtipné 🙂 skvele nakreslené. stačí identifikovať mesto, ktoré nakreslil a názov knihy je potom presne to, čo nakreslil 🙂
Velmi lahke? Teda som asi mimo😂
jo lahke... ta veza s hodinami, vajcovy mrakodrap, velke ruske kolo a vojak s divnou vysokou capicou 🙂
Jeeeeeeežiš, ja som si myslela, že to je pizza, potom nejaké starodávne slnečné hodiny a ono je to ruské koleso.🙈🙉🙊
Mám, idem spať
máám... a ja som hľadala všetky možné cesty a Moskvu, keďže tam bolo ruské kolo....😀 a ono toť úplne iný kontinent 😅
Tak ja sa este pozabavam😋😂
ten kolotoc je skor oko a tie hodiny su vraj velke a myslim ze sa oplati ist pozdravit betku
Ďakujem za pomoc😉ale dnes to asi nepojde😅😅😅😂
Ale vazne stale pozeram na obrazok a vobec neviem ako ste na to prisli...vodny tok je aj v inych mestach, teda ta veza no neviem🤔.kolotoc je tiez vo vela mestach.a to vedla veze som si myslela ze je nejaky kriziacky rytier.stale mi to nejde do hlavy preco toto🙄
A vpravo dole je to ako indiansky stan🤣
Dnes som to dala na prvý krát aj ja.
Ďakujem za pomoc, pre ostatných váhavých pomôcka navyše. Je to krajina brexitu, kde robí pol Slovenská.

Vyzeral ako nožnicovoruký Edward 🙂