Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
Vďaka za pomoc s 2-kou. Mám všetky. Dobrú noc.

konecne mam aj ja tie "mraveniska", hlavna vec ze google mi nic nechcel najst, az na martinuse cez to klucove slovo...
tak mraveniská mám aj ja, ešte mi chýba 4 ale musím ísť spať, krpaňa sa mi zobudila
tak prvý raz sa zapájam do diskusie.... som na nočnej a viac menej mám všetko porobené, tak som sa dala na dnešnú knižnú hádanku... mám všetko okrem 4ky
no tak už mám aj 4ku 😀 neverím že som prehliadla takú jednoduchú knihu 😅 ale darmo, nočná robí svoje 😂
@geokatka si pani svojich šperkov :D
žienky poraďte mi toho najslávnejšieho českého sluhu
prosim pomoct so 4tou knihou a 5tou - precitala som celu diskusiu dnesnu a aj tak neviem :/ ostatne som dala na supu, no tieto ma trapia uz od 4tej rana :D
@beznoha_stonozka 4. Tolkien
@emjee jeejda, no vidis, tak jednoduche a nenapadlo ma to - pane boze :D
@emjee dakujem 🙂 este idem riesit tu piatu...
tak aj ja už mám aj 4. tak toto ma teda vôbec nenapadlo asi preto, že žiadnu časť som nevidela celú - akosi ma to nezaujalo
@beznoha_stonozka 5. som sa tiež natrapila, pomohla mi indícia s policajtami (dohliadajú na poriadok nie cez deň)
@emjee to je najtazsie.. ja googlim vsetkych maliarov :D policajtov, strazcov, holandsko, no masaker :D
@emjee nocna zmena ani nocni jizda.... Uff, neviem
@beznoha_stonozka
@opica_skorica
@opica_skorica hliadka
A ten maliar je Rembrant van Rijn.
Ako tam mam napisat knihu od tolkiena? Nechce mi to zobrat
@ogah982 jezis, no jasne :D ci pana, sa s tym clovek trapi a ked to najde - tak :D si ide buchnut po cele, dakujem vam 🙂
@besik9 musis aj medzeru dat

@geokatka Glum 😀