Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
konecne mam aj ja tie "mraveniska", hlavna vec ze google mi nic nechcel najst, az na martinuse cez to klucove slovo...
tak mraveniská mám aj ja, ešte mi chýba 4 ale musím ísť spať, krpaňa sa mi zobudila
tak prvý raz sa zapájam do diskusie.... som na nočnej a viac menej mám všetko porobené, tak som sa dala na dnešnú knižnú hádanku... mám všetko okrem 4ky
no tak už mám aj 4ku 😀 neverím že som prehliadla takú jednoduchú knihu 😅 ale darmo, nočná robí svoje 😂
prosim pomoct so 4tou knihou a 5tou - precitala som celu diskusiu dnesnu a aj tak neviem :/ ostatne som dala na supu, no tieto ma trapia uz od 4tej rana :D
@emjee jeejda, no vidis, tak jednoduche a nenapadlo ma to - pane boze :D
tak aj ja už mám aj 4. tak toto ma teda vôbec nenapadlo asi preto, že žiadnu časť som nevidela celú - akosi ma to nezaujalo
@beznoha_stonozka 5. som sa tiež natrapila, pomohla mi indícia s policajtami (dohliadajú na poriadok nie cez deň)
@emjee to je najtazsie.. ja googlim vsetkych maliarov :D policajtov, strazcov, holandsko, no masaker :D
@ogah982 jezis, no jasne :D ci pana, sa s tym clovek trapi a ked to najde - tak :D si ide buchnut po cele, dakujem vam 🙂

@geokatka Glum 😀