Knižná šifra na Martinus 2017 alebo Knižná šifra 3
Po pridaní celej mapy, budú pripravené všetky správne odpovede z Knižnej šifry 3 Martinus 2017 🙂
@babyfrog a este 8. A 9. Myslim, ze mam, ale inak netusim
@babyfrog
1. je aj anglicky serial, velmi popularny, o doktoroch. Je to meno modrej policajno/telefonnej budky
2 a 3 neviem ale netrebalo mi to k uhadnutiu bonusu
4. je pustny cerv, ta kniha uz bola v odysey skor
6. je z najznamejsej hviezdnej sagy, filmy su asi znamejsie ako knihy
7. co je sikme v taliansku, ale nie ta ale ta z kniznej trilogie. su to dve slova cez pomlcku
10. je z "trilogie piatich" - sci fi ktore bolo povodne rozhlasovou hrou. Je to najblizsia hviezda k nam po slnku
11. momentalne velmi popularny serial a knihy, rody medzi sebou bojuju o kralovsku stolicu. Ak si vygooglis erby rodov uvidis ktory je trojhlavy ohnivy 🙂
@radusiq dakujem, velmi si mi pomohla
Tento bonus... Masaker... Ufff, mam hotovo, ale nie som moc fanusik tohto zanru, takze az tak sa neorientujem... Zapotila som sa riadne
Tak toto bolo naozaj dosť ťažké. Na uhádnutie bonusu síce netreba vyriešiť všetko, ale mám teraz chrobáka v hlave, lebo 2,3 a 9 vôbec netuším, čo je 😂
3 je zo stareho anglickeho scifi serialu cerveny trpaslik a 2 je spojena s hviezdnym prachom
vie niekto 1 . ?
Aj ja už mám 😀
No ja neviem, ci mi dnes nepali alebo co...tukam vajce a zena, vajce a dievca, no nic...pomoze niekto?
@tixi ja

@babyfrog mna tiez hlavny hrdina