Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
takže už len posledný .... KOMPAS ... mi chýba, zvyšok mám
chybaju mi 3 🙂...... teplomer, TV a kniha pod psami...poradite? dakujem
ano ano plochozem to bolA !!!
DAUJEM! @marisoul 🙂
ja som hladala vsade dielo o cajke a cajka zjavne tam je len tak.. aj ked na tom obrazku, co je tu v diskusii asi na strane 3, je preskrtnuta 🙂)). Ale skor ma zaujima, vylustila som vsetkych 64 knih, ale bonusovu otazku som nedostala.. ako je to mozne?
@wildstorm aj tá čajka je kniha
@smme teplomer je fahrenheit 451
@poklembovi ahaaaa.. jasne... som si nevsimla ze som to tam zadala.. zabudla som si preskrtnut a ked mi to nebralo tak som myslela ze to nie je kniha :D berem spat 🙂
Ahojte, prosím chýba mi posledná kniha...to oko nad kamerou...prosím...už som v koncoch... ☹
Ahojte, už mám vďaka Vám všetko 😉 prajem všetkým veľa šťastia.
Prosím vás, už druhý deň sa trápim s poslednou knihou, teraz už hodinu googlim a furt nič... čo je ten chorý chlap??? ďakujem. ..
@bubi2403 to je prsten 🙂
cawte, pocuvajte, neviem sa pohnut s tym plesatym zelenym panom v kabate (nad Dunou) ???
co su tie velke hodiny pri motylovi???
a ten parfem pod dorianom grayom?
skuste si precitat aj predosle prispevky, vsetko tam je
ja som si presla celych 13 stran,asi som slepa :D
ten parfem je parfum, bolo to aj sfilmovane
@marisoul dakujem.zistila som,ze tie hodiny mam odsifrovane davno :D
ľudia, tie šípy? už mi chýba len to...vopred ďakujem 🙂
Pozerala som celuu stranku a k tomu plesatemu Frankensteinovi ci co nic... ☹ Nemozete mi dat niekto napovedu alebo meno autora? 🙂
@cmug je to aj film hral tam Louis de Funes , ak myslis toho
:( ludkovia, ako sa vola kniha, ktora oznacuje ten poklad na ostrove,kde je lebka? aspon autora poradte
si si sama napisala nazov ,Robert Louis Stevenson
Dakujeem slenieeecko! Uz mam vsetko! Kludne sa opytajte, keby niekto potrebujete 😉

Ahojte, neviem, čo je ostrov v pravo dole, zltý prsten vedla tigra a kompas.
Viete mi poradiť?