Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
ja som hladala vsade dielo o cajke a cajka zjavne tam je len tak.. aj ked na tom obrazku, co je tu v diskusii asi na strane 3, je preskrtnuta 🙂)). Ale skor ma zaujima, vylustila som vsetkych 64 knih, ale bonusovu otazku som nedostala.. ako je to mozne?
@poklembovi ahaaaa.. jasne... som si nevsimla ze som to tam zadala.. zabudla som si preskrtnut a ked mi to nebralo tak som myslela ze to nie je kniha :D berem spat 🙂
Ahojte, prosím chýba mi posledná kniha...to oko nad kamerou...prosím...už som v koncoch... ☹
Prosím vás, už druhý deň sa trápim s poslednou knihou, teraz už hodinu googlim a furt nič... čo je ten chorý chlap??? ďakujem. ..
cawte, pocuvajte, neviem sa pohnut s tym plesatym zelenym panom v kabate (nad Dunou) ???
Pozerala som celuu stranku a k tomu plesatemu Frankensteinovi ci co nic... ☹ Nemozete mi dat niekto napovedu alebo meno autora? 🙂
:( ludkovia, ako sa vola kniha, ktora oznacuje ten poklad na ostrove,kde je lebka? aspon autora poradte

Ahojte, neviem, čo je ostrov v pravo dole, zltý prsten vedla tigra a kompas.
Viete mi poradiť?