Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
@barbyes mne dve chybaju do pekla :////
@desiree1812 a čo Ti chýba?
@barbyes ved to ze uz ani neviem :(
@desiree1812 su te sipy volaco a ten prsten ide k tej tetovacke? kde robim chybu?
@desiree1812 šípy nie sú nič a prsteň je zvlášť, veľmi známe knihy, trilógia (značí všetky) a bola aj sfilmovaná...nie je to taká stará kniha, má pár rokov
ano to uz mam na M to mam ale dve tu prehliadam :(
@barbyes ano to uz mam na M to mam ale dve tu prehliadam :(
@barbyes je nieco ten otaznik?
@desiree1812 ten patrí k ruži
v tejto diskusii, tretia strana, je tam celý obrázok a je vykrížikované čo znamená nejakú knihu, skús mrknúť, možno prídeš na to čo nevidíš 🙂
@barbyes kukam a slepim sa uz som cela zchaosena :( furt to mam v hlave
- je nieco ten motyl
- a pak ten koberec pod tou - miskou- ?
@desiree1812 áno a aj si si sama odpovedala čo 😉
a priznám sa, že neviem aký koberec myslíš 😕 kde by to malo byť?
@barbyes nalavo pod tou miskou
dve nemozem najst
som asi blba
@desiree1812 na jedno si si už sama odpovedala...čítaj vyššie
a koberec stále žiaden nevidím čiže asi nie... a to malé zvieratko pri veľrybe máš?
@barbyes ano to mam
@barbyes ano to mam co v hlave mam
boze ja nezaspim dneska :(
@desiree1812 tak hľadaj, hľadaj a keď prídeš na to čo Ti chýba a potrebovala by si poradiť napíš...ja už idem teraz do hajan tak keď tak odpíšem zajtra 🙂 držím palce 🙂
@desiree1812 to na čo si sa pýtala potom som mala na mysli 😉 koberec nič, ale to prvé áno 🙂
@barbyes dik si mila jasan zajtra skusim napisat to odznova setko
dobru noc
@desiree1812 ten motyl znazornuje velmi znamy francuzsky roman 😉
Prosíííím tá kamera je nejaké dielo??? alebo sa len tak zatúlala....už som v koncoch...ďakujem za každú radu 🙂
nevite nekdo co je to za tou vcelou vedle inferna za knihu? poradte prosim, je to posledni co mi chybi
@patrickstar skús na ceste ak teda myslíme to isté 🙂
ano je to ono..mockrát děkuji 🙂

tak už mám všetko ten škaredý čierny vták mi chýbal 😀 som ho v tom všetkom akosi prehliadla 😝