Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
Ahojte, ja som si tu pomohla dvoma knižkami, takže nemôžem hovoriť nič o tom , že je to nefér. Teda vlastne je. 🙂 A aj ja som si takto pomohla, ale nie zase, že dakto sem príde a pozrie si odpoede, lebo ja som väčšinu okrem už vyššie spomenutých vedela, pripadne len tak hadala. Tak sa snažte aj bez tohto a až keď vážne neviete tak vtedy je to tu ... :-P ináč som v klube 64 🙂🙂🙂🙂🙂
Ahojte, mám nájdených 63 titulov, no neviem si dať rady s obrázkom chlapa (takého čierneho), ktorý je približne v strede šifry... Vopred ďakujem za pomoc 🙂.
http://postimg.org/image/jjr2t82j1/
Vie mi niekto poradiť, čo je číslo 9? (vľavo tá včela s vínom o paličke)
@kolienko23 ta vcela je velmi stara (ma vela rokov)
Ja si zas neviem poradit s tou drevenou budkou hore vedla muchy, nevie mi dat niekto indiciu? Urcite to bude facepalm, ze ako ze som toto nevedel 😉
Uz vopred dakujem
ahojte potrebujem poradiť s poslednou knihov je tam peň a 2 prekrížené šípy poradí niekto ? 🙂
ano tú cestu
Prosím, ako sa dostanem k bonusovej otázke, knihy mám všetky_
@kolienko23 ahoj na tom obrázku ich je 63 ešte jedna chýba ale ktorá
Ludia viete mi poradit toho havrana na konari prosim? 🙂
ahojte 🙂 aj ja chcem poprosiť o pomoc ...
1, ten zámok/hrad úplne vľavo hore
2, muž v kotli
3, ten peň pri mandolíne
4, ta zelená kocka s červeným otáznikom
5, aj ta chatrč pri tisícročnej včele je nejaká kniha?
6, ten kúsok zeme pri hlave 22
7, ten mrak pri chráme matky božej v Paríži?
vopred ďakujem za každú nápovedu 🙂
klobúk dole pred všetkými, ktorí to už majú, ja to lúštim presne po častiach, ako to odkrývajú ...
@lia82
1. nie je to kniha
2. kde sa nachadza? Pozri, kto pri tom kotli stoji a hned je jasne, ake miesto je to zobrazene
3. nie je to kniha
4. to patri k tej ruzi, nie je to samostatna kniha
5. pri vcele? nemyslela si pri muche? pri vcele chatrc ziadnu nevidim. Ak myslis tu pri muche, tak je to kniha a uz si jej nazov vlastne povedala
6. dielo autora, ktory minuly tyzden zomrel
7. mrak patri ku chramu, nie je to samostatna kniha
Prosím..ten stúpajúci dym z komína, čo je pri pacientovi..Je to kniha?
@markomonika ten dym je sucastou strechy s mackou

@kacckaa ani jedno, oblak patri ku chramu a konar nie je nic. Skus si to poriadne prejst este raz. Mne ked chybala posledna, tak som nakoniec zistila, ze mi nejako zblblo pripojenie na net a tu knihu mi to tam nezobralo