Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
mne to trvalo hodinku
super, ani som nedúfala, lebo na hádanky nie som, ale potom cvak !
@katarinava gratulujem, a presne je to o tom že dlho dlho nič a potom z čista jasna je to tam 🙂
zavidim vam, mne nedocvakava stale 😒
Ja som tiez uplne bez napadu :(
tiež by sa mi hodila nejaka napoveda 🙂
„Hľadáte jej meno, n'est-ce pas?“
– ten prízvuk neznel francúzsky.
Z desiatky však nezostal nik, - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (názov knihy)
tak sa len usmial pod fúzky
a potom to už je ľahké
dakujem za indiciu , zamerat sa na cislovku. uz mam.
ahojte, dnes som dobojovala vsetky knihy a vedela som ze mam este ocakavat bonusovu otazku tak som refreshla stranku a hned ma to hodilo na bonus 2... to je ta basnicka spominana vyssie... podla komentarov usudzujem ze to je nieco ine ako od pratchetta (nemam tucha ze co to moze byt)... ale je mozne ze mi ten prvy bonus jednoducho preskocilo? plus keby ste mi vedeli pomoct s tym druhym, bola by som velmi povdacna! 🙂
jaro filip - malá nápoveda 🙂
pietra dakujem ;)este mi chyba jedna ale neviem,ktora aj ten oblak za chramom nieco znamena?
a to kazdy den sa otvori nova bonusova otazka? ked tento den neodpoviem na tuto (lebo ju stale netusim) tak zajtra mozem skusit novu?
mne jaro filip a jeho pesnicka bolo nas jedenast vobec nefunguje 😒

nie