Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
🙂 k ruži
@marpac321 to myslím patrí k ruži
ako sa vola ta kniha s tim palcom hore pls pomozte mi
@marpac321 myslis stoparov sprievodca? alebo toho mas?
dakujem 🙂
@marpac321 Ak nie tak Stopárov sprievodca galaxiou 🙂🙂🙂
@marpac321 :-P
a ten parfem ????
@marpac321 Ešte niečo chýba? 🙂
@marpac321 parfum, pribeh vraha , ale staci parfum
@marpac321 😉
velmi pekne dakujem uz to mam cele 😀
@poslednaknizkachlapimlyn ale vsak nedavaj komplet nazvy, nech si potrapia trosku hlavicky. Podla mna v kombinacii s napovedou, googlom a vyhladavacom na samotnom martinuse na to musi prist kazdy
@pietra Ináč si zlatá, že ostatným pomáhaš 😉
@pietra Jasnačka len keď mi chýbli posledné knižky tak som na ne aj s napovedami nie a nie prísť ... 🙂 , ale aj ja som radšej za nápovedy
@poslednaknizkachlapimlyn tak ja som radsej za to, aby sa po nejakom case, ked ani napoveda nepomohla (nemyslim tym 5 minut 😀 ), dala dalsia, pripadne meno autora. A ked uz niekto ma meno autora, tak na tu knihu prist musi
@pietra Lebo aj ja som na 60 prišla bez nápovied sama, len z fotky, ale chcela som pomôcť a keď chýba posledná, dve knižky ... :-P 🙂 😉
@poslednaknizkachlapimlyn podla mna je na konci najtazsie prist na to, aky obrazok vlastne chyba
@pietra 🙂 😉 súhlasím, ja som 3 dni hľadal a zistila som, že to bol úplne maličký kúsok , ktorý som ignorovala 😀
date mi indiciu k tej bonusovej
@marpac321 indicia je už vlastne tam na stránke v tej basničke , ale všimni si hlavne tie fúzy a francuzsky text 😉 hovoril to jeden pán
och
Detektív 🙂
ok diki

ako sa vola ta cedula s tim otaznikom