icon

Knižná šifra na Martinuse

smme
9. mar 2015

Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....

marpac321
16. mar 2015

a to ma byt meno dajakej knihy ??????

@marpac321 A meno autora toho príbehu . Ak prídeš na detektíva daj to do martinusu a vyhodí ti to spisovateľa. A meno daj bez h.

@marpac321 Už vieš? 😉

pietra
16. mar 2015

@marpac321 nie, je tam sice napoveda na konkretnu knihu, ale ten samotny detektiv vystupuje v niekolkych. Ked prides na detektiva, prides aj na meno autorky. Podla mna uz len z kombinacie detektivka a autorka musis vediet, o koho ide 😅

@pietra Aj podľa mňa je to ľahké 🙂

Tak čaute baby a držím palce

marpac321
16. mar 2015

stale neviem ale diki

mandush
16. mar 2015

@cmuq prosm o radu .. neviem prist na to , co je ta kniha s palcom hore a ten obraz zeny

marpac321
16. mar 2015

stoparov sprievodca galxiou a Portrét Doriana Greya

pietra
16. mar 2015

@marpac321 pozrela si si dnesnu diskusiu? riesila sa hlavne hadanka. Padli tam inicialy, aj krstne meno autorky. To musis vediet podla toho

marpac321
16. mar 2015

autorku uz viem aspon myslim

pietra
16. mar 2015

@marpac321 ale vsak meno autorky je spravna odpoved 😉

A bez h meno autorky inac ja som ho pisala aspon scasti

poslednaknizkachlapimlyn Ten bonus je ľahučký... iba poradím píšte Agata a nie Agatha a druhe rovnako ako sa má písať. Čiže je to Agata Ch... :-P:-P:-P
Dnes o 17:52  • Odpovedz  •   •

Už hádam máš nie? 😀 O🙂

😀 😲

oplres
16. mar 2015

Ahojte mozem vas poprosiť o pomoc ? Hľadám názov knihy pod tym lístím ...

pietra
16. mar 2015

@oplres ti dvaja na koni? hladaj v spanielskej literature. Kto bojoval s veternymi mlynmi a putoval so svojim sluhom?

omhdke
16. mar 2015

A ta zem ?? :o to je co podtym dedkom
Dakujem

pietra
16. mar 2015

@omhdke dielo autora, ktory minuly tyzden zomrel

omhdke
16. mar 2015

Myslis Terryho Pratchetta ? Alebo ja nwm ...

evvikk
16. mar 2015

nevie mi niekto poradit co je ta kniha s hviezdou na stole?

pietra
17. mar 2015

@evvikk je to niekoho dennik. Inicialy na nom ti napovedia ci je. A ta hviezda tiez napovie prislusnost k istej skupine

pietra
17. mar 2015

@omhdke autora uz mas a teraz jeho dielo

m_klaudia
17. mar 2015

10 ľudí na ostrove, niekto ich pomaly zabíja..boli pozvaní na ostrov pri pobreží Devon..hostiteľ sa neukáže ale hlas z gramofónu každého z tých 10tich obviní, že zabil človeka..
Názov knihy vám možno pomôže uhádnuť 3.veta hádanky "Z desiatky však nezostal nik" a autora už rýchlo nájdete 🙂

m_klaudia
17. mar 2015

@evvikk aká je to hviezda? a ktoré židovské dievča má iniciály A.F.?

m_klaudia
17. mar 2015

@omhdke je to celkom zle nakreslené..tiež som sa musela nechať naviesť indíciami od ostatných..autor je /teraz už nebohý/ Terry Pratchett - Plochozem (ang.Discworld)

dian_ka
17. mar 2015

Ja ich už mám všetky, ale keď som si kupovala knihu dali mi indíciu: "Do roka a do dňa!" a neviem to priradiť ku knižke vôbec (napadli ma psohlavci tam sa písalo o Lomikarovi ale keď mi indíciu dali, Psohlavcov som už odhalených mala, tak neviem či to len tak strieľajú tie indície) 😖

martina2701
17. mar 2015

@m_klaudia je to Anna Franková
neviete čo sú tie veľké mraky za chrámom????