Knižná šifra na Martinuse
Ak hladate knižky v knižnej šifre na martinus.sk, mohli by sme vždy napisať knižku ktorá bola objavena 🙂 Spolu je ukrytych 64 názvov kníh....
obraz bol o samolubom ale krasnom chlapovi, obraz starol, on nie ;)
Planety s delom boli aj sfilmovane a hral tam Tom Cruise tusim. a ta kniha s nahrobnymi kamenmi mata aj mna :(
monf - kniha s nahrobnymi kamenmi je kniha o mieste, kde sa nahrobne kamene nachadzaju. Neviete nahodou poradit s knihou, ktoru drzi jeden pes? Dakujem
ďakujem...veru tá knižka čo majú tí dvaja psíci, netuším ani ja...a ešte mi neviete poradit, to s tou gitarou 🙂
Kniha od Davida Mitchella
tú knihu čo držia tie psy bola aj sfilmovaná...ako sa volá kniha s mapami + obrázok na knihe..je to od mitchella...a tá gitara nie je gitara ale mandolína - od berniéresa
ďakujem vám pekne...už mi ostáva len vylúštit bonusovu hadanku 😉
@miskabo
Mor
Ahojte, ja som až teraz začala hádať. No tie planéty s delom neviem rozlúskať. Pomôžte mi...
nemáte nejaké tipy na tú bonusovku
vraj čosi s Pratchett.
Povedzte mi o tom dele, čo trčí z planéty. Prosííím
je možné, aby sa mi dostal na môj profil a písal tu za mňa ? Viď hore vyššie dva príspevky z môjho niecku 😠
Uf, ale ešte ich mám len 33.
@michallo64 Mechanický pomaranč
Prosím si ešte nejaké nápovedy, alebo autorov... Všetci už končíte a ja som horko ťažko za polovicou...
Psohlavcov mám. Ja už nad tým sedím štyri dni. Stále čakám na ďalšie kúsky obrázku.
Mohol by mi prosím niekto dať nápovedu k mačke na streche a k námorníkom v člne? vopred ďakujem! 😉

ahojte, ja by som potrebovala poradiť - ten obraz, kniha s nahrobnymi kamenmi, ta planeta s delom..budem moc vdacna za pomoc