Koho plánujete voliť do NR SR?
Koho plánujete voliť do NRSR? A prečo? Čo sa Vám páči na danej strane? Nerada by som premárnila svoj volebný hlas, takže chcem ísť voliť, ale akosi sa nemôžem rozhodnúť koho tak by ma zaujímali vaše postrehy/názory
Tak názor si musíš spraviť sama. Závisí od tvojej hodnotovej orientácie. Či si skôr pravicovo orientovaná alebo ľavičiarka, ako vidíš napr.orientáciu na menšiny, či si viac liberálna alebo konzervatívna atď. Od toho všetkého sa potom môžeš odvíjať a vyberať stranu.
Je chvályhodné, že už takto zavčasu chceš zodpovedne uplatniť svoje demokratické právo voliť, ale ešte nie sú ani len odovzdané kandidátky, čiže do septembra sa toho ešte veľa zmení.. ale kľudne obnov túto diskusiu dva týždne pred voľbami 🙂
Ale dobre, keď je teda už téma - budem voliť prodemokratické, prozápadné a proatlantické strany. Som totiž presvedčený, že keď sa moci ujmú promafiánske, fašistické a proruské strany, skončíme tu v diktatúre a s holými zadkami.
Viem koho volit urcite nebudem - Smer, Republika, LSNS, SNS - toto su uplne no go strany. Este by som chcela ostat zit na slobodnom Slovensku a nie tu mat druhe Bielorusko.
Zvysok si este pozorne prestudujem, co ponuknu, aky budu mat program a kto bude za nich kandidovat. Zaujima ma s kym sa planuje spojit napr. Spolu, resp. po novom Modra koalicia. Koho da na kandidatku Progresivne Slovensko. Ako sa bude v kampani spravat SAS, ale aj ci sa Heger dokaze uplne odstrihnut od Matovica. Za mna je este skoro na 100% hovorit koho idem volit, kym nevidim kandidatky ani program.
Za mňa nepripadajú do úvahy liberáli 🤷
@evamarek77
Ja si zase pamätám istého docenta práv vo funkcii premiéra, ktorý tvrdil, že opozičný návrh na zvolanie parlamentnej schôdze podporí len vtedy, ak opozícia príde do nohy. A tak sa sa tiež nepracovalo.
Ani nemáte tušenie, čo je to diktatúra a holé zadky - tie tu mimochodom neboli ani vtedy, keď si ich uvedený docent práv vylepil na billboardy.
Vobec netusim, koho by som volila. Mozem vymenovat len tych, ktorych by som urcite nevolila.
Je smutne, ze sa vzdy musi vyberat len z mensieho zla 😐
budem voliť proeurópskych, prozápadných, liberálnych kandidátov.
@dzescebuly a vieš opísať, prečo nie liberáli?
@paradajkova a Hlas si nezabudla? Alebo ten do skupiny no go nepatri?
Proeuropska liberalna strana bez Sulika ako lidra. Este sa vela pre mna moze zamiesat, napr. keby Korčkok vstupil do politiky, privitala by som to, ale aj bez neho si vyberiem. Ako kazde volby.
urcite nie Pelegriniho. a volila by som asi z 3 stran a to Sas,PS,a Kollara,z tych 3 sa budem rozhodovat.
Smer
@anjelok Hlas je minimalne prozapadny, tak len preto som ho tam nedala. Ale ano, aj ten som tam mohla kludne napisat, lebo volit ho urcite nejdem. Hlavne teda skrz naviazanie na Smer a Pelleho velmi pofiderne konanie v case, ked bol podpredseda pre investicie a informatizaciu. Tolko penazi co sa tam rozhajdakalo, to je nocna mora.
@evamarek77 ehm, nie? Skús menovať, koho všetkého v NR SR považuješ za liberálov
@evamarek77 Ja som si napriklad liberalov velmi nevsimla. Zatial sledujem pokusy pretlacat jedno urcite vierovyznanie, obmedzovanie prav zien a mensin a podobne. To neznie velmi liberalne. Liberali vyzeraju inak. A nevidim okolo seba nikoho, kto by prisiel o slobodu. Dokonca ani ti, co o nu prist mali.
Za mna zatial PS, fasisti a ich odnoze urcite nie, Fico a jeho odnoze takisto nie. Katoliban, dakujem, neprosim.
@evamarek77 v parlamente je jedna liberálna strana SaS
@evamarek77 pamätam si ako v roku 2010 sľuboval Fico dialnicu Bratislava - Košice. Ako sľuboval 13. dôchodky bolo by zaujímavé vedieť ako Fico narábal s informáciami SIS ohľadom Kočnera.
@evamarek77 olano a liberáli? Záborská, Vašečka, Čepček? Si si istá, že vieš, čo znamená slovo liberáli? Lebo to tak nevyzerá
@cubo2 nevie
@markusrasford no veď tiež si myslím...
@evamarek77
máš medzery, rob s tým niečo. liberálna je jedine Sas.
@evamarek77 OĽaNO sa kedy hlasili k liberalom prosim ta?
Žiadne kresťanské strany,to do politiky nepatrí, žiadnych mafiánov,fašistov . Za mňa jediné PS alebo SaS

Momentalne neviem, ale rozhodnem sa podla prieskumov kto bude mat najvacsiu sancu porazit fasistov a skorumpovanych politikov ktori tu kradli 12 rokov