Koho plánujete voliť do NR SR?
Koho plánujete voliť do NRSR? A prečo? Čo sa Vám páči na danej strane? Nerada by som premárnila svoj volebný hlas, takže chcem ísť voliť, ale akosi sa nemôžem rozhodnúť koho tak by ma zaujímali vaše postrehy/názory
@paradajkova pozor, táto vláda zaviedla, že sa lekári báli pacienta, liečba cez telefón, neskoro, zatvorené školy, izolácia, cele zle. Švédsko toto nikdy nemalo a zďaleka toľko ľudí nezomrelo
A to, zaviedla vláda Matovica a Hegera. A celoplošné testovanie, sloboda iba s modrým papierom, u mňa vtedy skončili. Plagiatori a podvodníci.
@lubka72 v Svedsku je zaockovane okolo 80% populacie, na Slovensku ani nie 50% 😉 Tam to nikto neriesil ako tu. Ked povies A, povec aj B.
Ale vdaka za staznost, sice nechapem preco bola adresovana mne, ale tak precitala som si.
@paradajkova doplnim k tebe aj C
skor 73% a nebolo tomu tak hned - trvalo kym sa na toto cislo dostali
V case najvecsich van tajm next tajm lokaun to bolo este menej
@starhawk pisala som to z hlavy, preto som dala okolo, lebo viem, ze Svedsko je jedna z top top krajin ockovanosti v europe. Tu mas presnejsi link, Svedsko top 5, dlho dlho nik a nakonci sme MY, Rumunsko a Bulharsko. Tak asi je logicke, ze mali menej striktne opatrenia.
@paradajkova Marcinková stiahla návrh, ktorý garantoval dieťaťu právo na rodiča v nemocnici. Dôvodom sú poslanci OĽaNO
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/669105-marcin... ked uz nic ine tak aspon toto hadam olanakom zarytym uz nevuem co este potrebuju na prebudenie
@angelinja preco som oznacena? Dakujem za vysvetlenie.

@evamarek77 -v Čechách tiež ku koncu Babišovej vlády voliči volali: Preč s populizmom! Stalo sa, majú Fialovu vládu, ktorá "vyslyšala" hlas ľudu a vzala to riadne zostra. V štádiu príprav, s platnosťou k 1. júlu či od Nového roku Stanjura, Jaračka a spol. (ministri financiií a soc. vecí) finišujú s mnohými reštriktívnymi opatreniami::
- skrátenie poberania rodič. príspevku
- zrušenie odpočtovej položky na na nepracujúcu manželku/manžela
- sprísnenie podmienok priznávania invalidity
- sprísnenie podmienok pri PN
-- vyššie odvody pre živnostníkov
- zníženie valorizácie dôchodkov a dávok naviazaných na životné minimum
- výrazné zvýšenie dane z nehnuteľností a správnych poplatkov
- čiastočné spoplatnenie zdravotníctva
- ďalšie posunutie veku odchodu do dôchodku
atď, to len námatkovo, nie je to všetko.A mnohí z tých, ktorí kričali Preč s populizmom, sa teraz chytajú za hlavy, koho si to do vlády nasáčkovali.
Nie som terajší, minulý, a stopercentne ani budúci volič našej vlády, ale ... racio a finančná podvyživenosť nášho obyvateľstva nepustí (najmä keď vieme, že 35 miliard v priebehu nasledujúcich 8 rokov pôjde na zbrojenie) - a obyvateľstvo napriek stále sa zvyšujúcim životným nákladom bude mať výrazne priškrtený rozpočet. Apelovať možno akurát tak na adresnosť..
-