Koho plánujete voliť do NR SR?
Koho plánujete voliť do NRSR? A prečo? Čo sa Vám páči na danej strane? Nerada by som premárnila svoj volebný hlas, takže chcem ísť voliť, ale akosi sa nemôžem rozhodnúť koho tak by ma zaujímali vaše postrehy/názory
@paradajkova 🤣
@evamarek77 holy zadok urcite nemame vsetci, kukni slovenske spztky na rakuskych zjazdovkach. Zadlzenost slovenska nehovori nic o kvalite zivota jednotlivca.
@rikarika toto by som uplne tak nezjednodusovala. Holy zadok tu velakrat maju aj ti, ktori cely zivot pracuju a pracovali. Napr. zamestnanci zdravotnictva, skolstva a socialnych sluzieb. Za chvilu si budu pacienti v nemocnici navzajom zavadzat infúzie alebo si operovat apendix ak sa tu nic nezmeni.
@evamarek77
Ja som nereagoval na IM, ale na Vaše tvrdenia, ako sa nepracuje a na to, že je tu diktatúra, holé zadky a podobne. Niet nad osobnú skúsenosť v zahraničí, najmä v týchto časoch. Ačohentizmus a odvádzanie pozornosti si môžte odpustiť .
@ramzes1980 jasne, ze sa bojím keby k nám prisli rusi a preto ako sebec a obycajny clovek som veľmi rada, že sú tu Ukrajinci, ktorí bojujú aj za mňa a celú Európu, lebo verím, zeby sa opakoval scenár ako za čias druhej svetovej vojny, ale Hitler by bol teraz putin. Pre mňa ako veriaci je obrovským sklamaním, ako kresťania reagujú a ako je pre nich putin "spravodlivym" bojovníkom. Smutné veľmi smutné je to.
@scorpionflower1 treba sa poďakovať aj Ficovi 12 rokov mal nato aby to zmenil
@markusrasford Suhlasim. Fico a jeho kamosi tunelovali co sa dalo.
No, Matovičovi voliči sa nepoučia vôbec. Je tu vôbec niekto, kto ho volil a ľutuje to? Ak nie, tak to hovorí za všetko. S takými ľuďmi nie je o čom debatovať. Voliť nepôjdem, posledné voľby to tu žilo voľbami a dopadlo to dosť na hovno.
@evamarek77
Ďalší ačohentizmus? Rovnako postupujú hoaxeri a spol., keď im to nevydá na prvú.
@nikolka1986 ja to ľutujem nevolil som Matovica ale OlANo a dnes má to veľmi mrzí
@evamarek77 ty si v tejto krajine začala žiť až po voľbách ktoré vyhralo OlANO? Vyhrali voľby čo musíme rešpektovať voliči im dajú vysvedčenie v septembri. Musím ti prezradiť že ani po tých voľbách tu nebude raj to si buď istá.
@evamarek77 ale to oni nevnimaju, vsak o kovanie je sloboda.. Aj lock down bol pre ovexky v pohode.. Aj sa s tym stotoznili...treba ist s da om bree...a I'm to nedojde...
@777januska777 Ukrajinci rozlezení po celom svete Ťa moc nezachránia...a tá hŕstka čo tam ostala sa na Teba zvysoka vyp*dne... a tým čo sú tu nasačkovaní sme na smiech..
@evamarek77
Chápem, že Vám to nevyšlo s prvým príspevkom, tak v každom ďalšom idete k inej téme, len, aby ste si niečo dokazovali. To je už taká klasika, často to vidno aj na súdoch, keď sa niekomu niečo nezaradilo, tak odbieha všade možne a spomína všetko možné. Nič prekvapujúce, akurát to o niečom svedčí.
@markusrasford pani je Kysučanka, tak sa niet čo čudovať, že má také scestné názory... tam sa to hemží konspiratormi milujúcich Putina 🙂 výnimiek je tam fakt len poriedko...
@nikolka1986
@nikolka1986 tak nad tymto aj ja uz zacinam rozmyslat ,ze chcem ist volit ale nemam ani koho,ale nechcem aby sa tam dostali ani fašisti a ani šašovia bože nech pride niekto normalny. Bohuzial minule volby som nemohla volit bola som ďaleko,ale teraz pojdem urcite ale koho BABY .
@miskakyska no tu hŕstku už rok nevie putin poraziť, za mňa osobne je to kvalitná hŕstka 👍 a to či by sa na mňa vyprdli mi tiež vôbec nevadí, keďže robia to co robia dobre 👍 a tým co som tu na smiech? No neviem ci by som mala odvahu to povedať tým matkám s detmi, keďže väčšinou sú tu matky s deťmi.
@draik pán zabudol
Hlas
Toto sem este pridam, do tejto diskusie. Ako Smer realne pristupoval ku covidu a nie tie bludy co rozprava pre svoje publikum odkedy je v opozicii:
"Po tom, ako sa za tri dni počet nakazených strojnásobil na 61 prípadov, vláda Petra Pellegriniho vyhlásila núdzový stav na oblasť zdravotníctva a zároveň zatvorila všetky obchody, ktoré nepredávajú potraviny, lieky či potravu pre zvieratá." .... "Pellegrini v priebehu víkendu kritizoval nezodpovedných občanov, ktorí sa združujú vonku" ...
@evamarek77 kto konkretny v parlamente je liberal? Ktora z o stran, ktore su v parlamente je liberalna?
@paradajkova
plus zaviedol karanténne ubytovne 😉
@paradajkova mne sa páčilo aj to stretnutie na chate, kde sa Fico priznal, že skoro zomrel na covid a aká je to hrozna choroba. Ale pre jeho voličov ta choroba ani neexistuje a neexistovala.
@evamarek77
@evamarek77 trošku medzery v kritickom myslení ?

Viem koho nepôjdem. Určite nie Smer, Hlas, Republika a podobne fašistické zoskupenia...
A k voľbám prídem. Dúfam, že sa prozápadne orientovaní voliči zmobilizuju a prídu voliť, lebo keď zloží Fico vládu, tak ešte len vtedy bude ako nebolo 😤 Pán Boh nás ochraňuj 🙏