Koho plánujete voliť do NR SR?
Koho plánujete voliť do NRSR? A prečo? Čo sa Vám páči na danej strane? Nerada by som premárnila svoj volebný hlas, takže chcem ísť voliť, ale akosi sa nemôžem rozhodnúť koho tak by ma zaujímali vaše postrehy/názory
Čítal som tu väčšinu príspevkov a obávam sa, ze to bude s touto krajinou ešte horšie ako je.. Prosím Vás, začnite si reálne dohliadať informacie iné, ako Vám hovoria na markíze, píšu v denníku SME a pod. Kde Vám posúvajú len to co chcú. Existuje len ich pravda. Cenzúra ako vyšitá,každý iný názor je neakceptovateľnélny , hlavne ze sa tu buxhaju do pŕs, akú demokraciu tu žijeme..Sledujte co sa tu deje reálne...
@danyelia uvedomujes si, ze Fico prezlieka kabát dokonalo a vždy? Ci ty v živote veríš, len ľuďom čo ti pritakavaju a hovoria co si myslíš? Nevadí ti, ze keď ten človek bude inému rozprávať úplný opak ako hovoril tebe?
@danyelia no ved presne o tom hovorim. Precitaj si to, co si napisala a zistis, ze tvoja zakulisna informacia o tom, ze USA dohovarala Ukrajine, aby bola za vojnu je presne z toho sudka, o com si pisala.. Nic taketo nam mocnosti nepovedia a ked povedia, tak to vobec nemusi byt pravda a snazia sa tym manipulovat verejnost vo svoj prospech. Preto tomu nemozes verit a musis sa drzat toho, co tie mocnosti robia v realite, v skutocnosti. A to vieme. Putin utoci, Ukrajina sa brani, Europa a USA pomahaju Ukrajine, vojaci USA a NATO na Ukrajine nebojuju.
@starhawk no a čo 😀 a mimochodom v slove "jednoduchých" je ypsilon keď si ma už označil za jednoduchú 😂
@danyelia Ficova korupcia su napriklad 14. dochodky tesne pred volbami. Este stihol do mikrofonu povedat, ze kde na nich vziat peniaze je problem buducej vlady. Ked zajdeme dalej do historie, pred volbami "znizil" cenu elektriny. Vsetci mu tlieskali. Len akosi zabudol volicom povedat, ze sa zmizila cena holej bosej kWh a dodavatelia si budu od noveho zuctovacieho obdobia uctovat tarifne a pomerove sadzby napriklad za straty, na Jadrovu vyradovaciu a podobne (na fakture za elektrinu to mas podrobne rozpisane) a v konecnom dosledku sa za elektrinu platilo a plati viac ako ked vsetky tieto naklady boli zauctovane v cene za kWh. Vlaky zadarmo, dalsi predvolebny uplatok. Viac sa mi ani nechce v hlave vyhrabavat.
@cubo2 V poriadku, a ako teda naše malé Slovensko reálne pomôže vyhrať Ukrajincom vojnu proti Rusku? Že pošleme ako prvý pár stíhačiek, keď to nikto iný na svete neurobil (zrejme vedia prečo...) Ja len, aby nám z ,,vďaky,, potom Rusi neposlali zopár rakiet nad hlavy. Sme na tom ako krajina naozaj tak ekonomicky, sociálne, hospodársky a inak tak dobre, že zo seba robíme frajerov pomaly v prvej línii (SR vraj pomáha najviac spomedzi iných krajín)? Čo ak im dôjdu vojaci a požiadajú o pomoc ochotné Slovensko? Išli by ste bojovať za Ukrajinu? Ak by bol zajtra dobrovoľný nábor? Úplne bez irónie sa pýtam, kde je tá hranica pomoci...Úprimne, poslali by ste do bojov aj vašich synov, bratov, otcov, mužov - keď teda oni bojujú aj za nás?
@777januska777 Tak ten ,,kabát,, ktorý nosí teraz, je v tejto situácii pre mňa najpriateľnejší v porovnaní s ostatnými atómovkármi z momentálnej ponuky na politickej scéne...
@danyelia Rusi si veľmi dobre uvedomujú, že ak pošlú do EÚ zopár rakiet, alebo napr. aj jednu atómovú, tak sa im ich vráti niekoľkonásobne viac 😉
@andreakotesova Ok, ale načo riskovať? 🤗
@danyelia no veď to, Putin nebude riskovať 🙂
@fireman666 Toto nepis, lebo budes obvineny, ze si konspirator 😀
Inak neocakavaj nic intelektualne od tejto spolocnosti, ved vidis, ako ludia uvazuju, Matovic zaplati, tak ho budem volit, nech je sranda a budem sa orientovat, podla prieskumov... treba k tomu viac?
@fireman666 Chlape, pripomínaš mi nevlastného svokra, ten tiež vždy sám príde na veci, ktoré nám všetci zatajujú. Akurát, že vo veciach, ktoré sú preukázateľné (trebárs, či a ako ide urýchliť vydanie búracieho povolenia), sú jeho "zaručené" spôsoby úplne mimo, tak prečo by práve to ostatné mala byť práve pravda?
@danyelia v poriadku, mas spravne otazky - "ako teda naše malé Slovensko reálne pomôže vyhrať Ukrajincom vojnu proti Rusku" - ano, my sme malicka krajina a mame horu svojich vlastnych problemov, ako si spravne pisala vyssie. Ale kazda pomoc sa rata - system S300 co sme im poslali na zaciatku vojny urcite uz zachranil kopec zivotov tym, ze zostreluje ruske rakety.. takisto nase stihacky by potencialne mohli zostrelit lietadla nesuce bomby. Kazda pomoc sa rata. K tym stihackam - nase sovietske MIGy ukrajinci vedia pouzivat okamzite, lebo maju take iste. "Ja len, aby nám z ,,vďaky,, potom Rusi neposlali zopár rakiet nad hlavy." - nemozes byt taka pokakana, toto sa nestane, lebo sme v bloku NATO a tam si Putin nedovoli. Keby sme neboli, tak ano, tiez by som sa bal. "Čo ak im dôjdu vojaci a požiadajú o pomoc ochotné Slovensko?" - to nepozaduju dnes a nebudu ani v buducnosti. Vedia, ze sme v NATO a ze by to mohlo eskalovat do tretej svetovej vojny. "Išli by ste bojovať za Ukrajinu?" Nie a nikto to po mne nechce a nebude chciet - to su iba reci spinavcov ako Fico a Blaha, aby slovenske zeny, matky, manzelky, dcery (ked uz pises tak emotivne) drzali v strachu a hneve. Je to manipulacia.
@cubo2 Tak to ešte len uvidíme, ako to celé dopadne...Keď sme im my poslali našu jedinú S300- vku, oni ich vraj mali okolo 100 ks. Pokakaná nie som, až tak veľmi to neprežívam, skôr sa obávam o to, aby naši predstavitelia na základe nejakého podnetu, nedostali ďalší atómový nápad, v zmysle ,,veď my to skúsime aj sami, my to dáme, my sami niečo vyriešime, my sami (bez spolupráce a komunikácie) s ostatnými krajinami niečo super vymyslíme a podnikne me,, 🙄 Nechcem nikomu krivdiť, len si na základe skúseností z posledných rokov myslím, že naše vedenie štátu je fakt schopné všetkého, ale bodaj by som sa v tomto mýlila...
@evamarek77 no a kto za všetko môže? Samozrejme, ze putin, ktorý podľa toho čo píšeš bude asi veľký spojenec USA. Takže v skutočnosti treba zvrhnúť putina agenta USA.
@evamarek77 že sa tam ty nepresťahuješ....
@evamarek77 moja reč, určite nie SaS,Olano,nejakú Nicholson určite NIE! Mnohí zabudli, ako nás zatvarali počas Covidu doma, testy, nezmysly, čo nebolo vobec ničím podložené, to, čo je tu teraz, ako nechcu odstupiť, toto tu ešte nebolo.
@adrianka2606 zial,mas uplnu pravdu...🙂ale som rad,ze som konspiroval a hoaxoval pocas pandemie,bol dezolat,teraz sa len usmievam🙂
@evamarek77 presne rovnaký názor zdieľam aj ja s tebou a to som bohužiaľ a hanba mi, túto vládu volila. Verila som, že konečne príde naozaj nejaká zmena. Ale že až taká by som ani v najhoršej nočnej more necakala
@miriam11 no zas nie všetci bacha,, ja nie som a neplánujem ani jedného z tých 3 strán,,, mne zas nestacia statusy a pekne reči
@evamarek77 ale to nevrav, USA su vo vsetkom vzdy nevinne. VZDY. Len na mier na tejto planete pozeraju. Nevidis to?
Jasne ze pridu s tymi natlacenymi dolarmi, ale pridu si aj pekne po reparacie, nevyjdu z toho bez odmeny, neoplati sa im ked ukrajina "prehra". Voooobec nepotrebuju produkovat, vyrabat, vyvazat teraz, aby nejak trh ozivili, lebo ekonomiku a aj celkovo situaciu mala usa doma uuuuplne v super stave. Za vsetko moze vzdy niekto iny. Ked ma niekto iny nazor, treba zosmiesnovat. Lebo prave v tejto vojne je aj iny pohlad na vec, nie len to ze Putin zacal vojnu lebo je "psychopat", pekne sa prilieval olej do ohna aj zo zapadu, az kym to tam nevybuchlo.
Som rada, ze niekto vidi aj tuto ekonomicku stranku veci a nie len tie blaboly... :D vzdy na vojne niekto zaraba, inak by nebola. Len ak toto niekto povie, je prorusky :D co je smiesne, ja mam napr. od proruskeho cloveka na mile daleko :D len so kriticka na obe strany. Keby chceli, mier by dohodli.
@hefo ty si tiez dobre mimo🙂 uvediem ti pripad "pandemie"tu mas nazornu ukazku toho,ze vsetko co sa povazovalo za hoax,konspiracie vychadza na povrch ako pravda.Treba hladat,sledovat co sa deje,urobit si nazor.Nie len ten,co ti povedia ,ze je spravny.Skus to...🙂 vela stastia

@viestta Áno, tak testy (nevhodné ani pre psa), slávna lotéria (tak hádam sa ľudia, čo tomu verili očkovali pre zdravie, nenechali sa podplatiť, či?), plno vakcín, ktoré sme nakoniec porozdávali, boli potrebné určite 🙄 A neviem o Ficovej korupcii, nikdy predtým som ho nevolila, ale teraz má moju dôveru, čo sa týka diania na Slovensku, určite väčšiu ako Atómový kráľ 🤭