Koho voliť?
Tak co ,Slovaci, a Slovenky ,volby sa blizia, koho volit,? Nemam sa s kym poradit ,kazdy ma na kazdeho nasho pohlavara iny nazor.,jednoducho to zacina byt ako gulas,na dovolenke chcem mat klidek,ale potom o tom teda volby ,No rozhodne nebudem volit Sula, rozbijaca,kazdej vlady,ale co este koho nevolit.?Celkom sa mi pozdavaju Zaborska ´+ Majersky, No proste ,poradte, Nam ako rodina sme velmi socialne na tom dobre,ale chcem aby aj ostatnym ,seniorom mladym bolo dobre.takze volit pojdem ,len neviem koho.
@mamula20 Viem videla som to stretnutie s Afričanmi.
Myslím, že je to už viac než jasné.
Ale na druhej strane musím sa zastať i údajných ľudí, ktorí radšej z krajiny odišli...lebo nie všetci zdieľajú súhlasia s vedením ich krajiny.
My v meste máme odídencov z UA, viem min. o 3 rodinách z východu UA, kde prebiehajú boje alebo je to tam zmasakrované.
Jeden otec rodiny sa tam bol pozrieť... aká je situácia, či ešte majú dom
Zistil, že dom síce ešte majú ale všetko okolo je rozbombardované, práca žiadna, ceny potravín vyššie ako na SK...takže nevidí reálne žiadnu možnosť sa tam vrátiť.
A oni nechceli odísť.
A nechcú ani bojovať.
Však aj Zelenského zvolili aj vďaka tomu, že tvrdil, že bude chcieť ukončiť konflikty s rusko hovoriacou populáciou UA.
A pozrime sa ako rýchlo zmenil rétoriku.
@simca06022011 Inak pred nejakým časom som videla na Netflix dokument o utečencoch.
Boli to špeciálne rodiny , ktorých deti prekonali takú závažnú traumu až z toho boli v stave podobnom "bdelej kóme".
Jedna z rodín pochádzala z Ukrajiny.
No a teraz to najhlavnejšie...tieto veci zažili a boli na nich spáchané z ukrajinskej strany...nie z ruskej.
Likvidácia biznisu, ublíženie na zdraví, vyhrážanie sa smrťou, zastrašovanie, znásilnenie...(jednalo sa o 2 rodiny, v dokumente bola iba jedna z nich).
Nepamätám si presne ale myslím, že sa to odohralo v rokoch 2014-2018.
Ak chceli prežiť, museli utiecť.
Nebolo to nič príjemné čo hovorili o praktikách vlastného štátu voči občanom.
Oni osobne sa tam už nechystajú vrátiť pokiaľ sa tam režim nezmení výrazne k lepšiemu.
@cajomila https://plus7dni.pluska.sk/ludia/foto-majkin-ba...
nech sa paci, tu je ta fotka. Este budes tvrdit, co tvrdis, ze jej bolo vidno bradavky?
Vidno jedno prso a to je vymazane. Ale urcite to Soros zmenil a Majka sa stihla prefotit.
@cajomila ano, styri. Dve s tvojimi oblubenym fotkami Majky Troskovej. V jednom bolo napisane, ze preco opisom nie prilis ostre predmety nejdu pisat na nie prilis ostre servery. :D S stvrty bol nevinny, ze na fb sa dnes clovek moze stazovat, kolko chce, je tam uz tolko pololzi, ze normalny clovek to necita. Mozno aj toto zmazu, ja sa nebranim.
Poslem ti kludne screenshot, lebo mne to nezmazali, ja ten prispevok vidim. Ale predpokladam, ze je to zbytocna praca, lebo ty si uz presvedcena o svojej pravde a ziadna fotka to nezmeni. Keby to tam zostalo,, tak neodskriepis to, co vidia aj ostatni. Ale ked je to prec, tak sa da tvrdit uz kadeco. A ja tym nemienim stracat dalsi cas.

@mamula20 tak, bez rokovani o miery mier nebude. Tie bachorky slnieckarov, ako ma Rusko odist a potom bude mier, su smiestne (jasne bolo by to pekne, ale to je ako investovat miliardy do niecoho a potom to nechat tak a odist) . Neviem, kde take nieco videli. O miery sa rokuje vzdy, nikdy sa nikto nestiahol za povodne hranice, kym nie je dohoda. AJ v USA nejaki generali sa vyjadrovali hned na zaciatku, ze proste musia rokovat, ze nechapu preco diplomacia zlomila nad tym palicu a nerokuje. No lebo dostal nadej pan prezident, tak hra svoju zivotnu rolu. Tiez som toho nazoru, ze slnieckari nas vsetkych zatiahnu to 3tej svetovej ak sa nespamataju.
A co sa deje s MK? aka sukromna skupina? :D