icon

Koho voliť?

14. jún 2023

Tak co ,Slovaci, a Slovenky ,volby sa blizia, koho volit,? Nemam sa s kym poradit ,kazdy ma na kazdeho nasho pohlavara iny nazor.,jednoducho to zacina byt ako gulas,na dovolenke chcem mat klidek,ale potom o tom teda volby ,No rozhodne nebudem volit Sula, rozbijaca,kazdej vlady,ale co este koho nevolit.?Celkom sa mi pozdavaju Zaborska ´+ Majersky, No proste ,poradte, Nam ako rodina sme velmi socialne na tom dobre,ale chcem aby aj ostatnym ,seniorom mladym bolo dobre.takze volit pojdem ,len neviem koho.

simca06022011
20. jún 2023

@mamula20 tak, bez rokovani o miery mier nebude. Tie bachorky slnieckarov, ako ma Rusko odist a potom bude mier, su smiestne (jasne bolo by to pekne, ale to je ako investovat miliardy do niecoho a potom to nechat tak a odist) . Neviem, kde take nieco videli. O miery sa rokuje vzdy, nikdy sa nikto nestiahol za povodne hranice, kym nie je dohoda. AJ v USA nejaki generali sa vyjadrovali hned na zaciatku, ze proste musia rokovat, ze nechapu preco diplomacia zlomila nad tym palicu a nerokuje. No lebo dostal nadej pan prezident, tak hra svoju zivotnu rolu. Tiez som toho nazoru, ze slnieckari nas vsetkych zatiahnu to 3tej svetovej ak sa nespamataju.
A co sa deje s MK? aka sukromna skupina? :D

cajomila
20. jún 2023

@mamula20 Viem videla som to stretnutie s Afričanmi.
Myslím, že je to už viac než jasné.

Ale na druhej strane musím sa zastať i údajných ľudí, ktorí radšej z krajiny odišli...lebo nie všetci zdieľajú súhlasia s vedením ich krajiny.
My v meste máme odídencov z UA, viem min. o 3 rodinách z východu UA, kde prebiehajú boje alebo je to tam zmasakrované.
Jeden otec rodiny sa tam bol pozrieť... aká je situácia, či ešte majú dom
Zistil, že dom síce ešte majú ale všetko okolo je rozbombardované, práca žiadna, ceny potravín vyššie ako na SK...takže nevidí reálne žiadnu možnosť sa tam vrátiť.
A oni nechceli odísť.
A nechcú ani bojovať.
Však aj Zelenského zvolili aj vďaka tomu, že tvrdil, že bude chcieť ukončiť konflikty s rusko hovoriacou populáciou UA.
A pozrime sa ako rýchlo zmenil rétoriku.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
cajomila
20. jún 2023

@mamula20 Ja mám veľmi silný pocit, že prispievateľ liljana je profesionálny troll.

Alebo aspoň šialený jedinec veriaci, že "pravda je len jedna"

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
liljana
20. jún 2023

@mamula20 Ja mam dojem, ze ked budes stale porusovat pravidla, ze ta coskoro zmazu.

liljana
20. jún 2023

A uzivatel @mamula20 uz nema ucet na koniku. Dakujeme, do videnia.

cajomila
20. jún 2023

@liljana Akože sorry, ty nám tu ideš dačo hovoriť...urážaš ľudí.
Dávaš tu fotky holých žien ( a na jednej bolo vidieť bradavky).
A ty nám tu ideš moralizovať???

mamula20
Odpoveď bola odstránená
liljana
20. jún 2023

@cajomila Nebolo, bolo to vyretusovane, lebo to bolo z pluska.sk. Kup si okuliare. 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
liljana
20. jún 2023

@mamula20 Pockame a uvidime. Myslim, ze aj s VPNkou nebudes mudrejsia ako serverovi admini.

cajomila
20. jún 2023

@liljana Okuliare nosím dráha a tie bradavky bolo vidieť.
Ty si ti veľmi nepríjemná osoba.
Sebakritika 0 bodov

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
liljana
20. jún 2023

@mamula20 Nuz ak je pre teba ok, ze sa vtieras tam, kde ta nechcu, ale ako myslis. Lahsie bolo dodrziavat pravidla ...

mamula20
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
liljana
Odpoveď bola odstránená
mamula20
Odpoveď bola odstránená
cajomila
20. jún 2023

@simca06022011 Inak pred nejakým časom som videla na Netflix dokument o utečencoch.
Boli to špeciálne rodiny , ktorých deti prekonali takú závažnú traumu až z toho boli v stave podobnom "bdelej kóme".
Jedna z rodín pochádzala z Ukrajiny.
No a teraz to najhlavnejšie...tieto veci zažili a boli na nich spáchané z ukrajinskej strany...nie z ruskej.
Likvidácia biznisu, ublíženie na zdraví, vyhrážanie sa smrťou, zastrašovanie, znásilnenie...(jednalo sa o 2 rodiny, v dokumente bola iba jedna z nich).
Nepamätám si presne ale myslím, že sa to odohralo v rokoch 2014-2018.
Ak chceli prežiť, museli utiecť.
Nebolo to nič príjemné čo hovorili o praktikách vlastného štátu voči občanom.
Oni osobne sa tam už nechystajú vrátiť pokiaľ sa tam režim nezmení výrazne k lepšiemu.

liljana
20. jún 2023

@cajomila https://plus7dni.pluska.sk/ludia/foto-majkin-ba...
nech sa paci, tu je ta fotka. Este budes tvrdit, co tvrdis, ze jej bolo vidno bradavky?
Vidno jedno prso a to je vymazane. Ale urcite to Soros zmenil a Majka sa stihla prefotit.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
cajomila
20. jún 2023

@liljana Hmm...tvoje príspevky s tými fotkami už boli zaznamenané z diskusie, nemám ty to ako overiť.

viestta
20. jún 2023

@cajomila Ukrajina sa brani, brani sa vojskam, ktore vstupili na jej uzemie. To je vsetko, nic viac, nic menej. Agresor zautocil na cudzom uzemi.

liljana
20. jún 2023

@cajomila ano, styri. Dve s tvojimi oblubenym fotkami Majky Troskovej. V jednom bolo napisane, ze preco opisom nie prilis ostre predmety nejdu pisat na nie prilis ostre servery. :D S stvrty bol nevinny, ze na fb sa dnes clovek moze stazovat, kolko chce, je tam uz tolko pololzi, ze normalny clovek to necita. Mozno aj toto zmazu, ja sa nebranim.
Poslem ti kludne screenshot, lebo mne to nezmazali, ja ten prispevok vidim. Ale predpokladam, ze je to zbytocna praca, lebo ty si uz presvedcena o svojej pravde a ziadna fotka to nezmeni. Keby to tam zostalo,, tak neodskriepis to, co vidia aj ostatni. Ale ked je to prec, tak sa da tvrdit uz kadeco. A ja tym nemienim stracat dalsi cas.

cajomila
20. jún 2023

@viestta Áno súhlasím, len je aj zásadné prečo tam ten agresor vstúpil? Čo tomu predchádzalo?
Koľko rokov občianskej vojny?
Koľko základní NATO približujúcich sa ku hraniciam RF?
Alebo sa Putin raz ráno zle zobudil a povedal si ...chcem tú Ukrajinu. Pošlite tam vojská!

cajomila
20. jún 2023

@liljana 🙈🙈🙈

viestta
20. jún 2023

@cajomila a zas relativizujes jeho vinu. Proste vstupil vojenskou silou na uzemie cudzieho statu, ktoreho existenciu Rusko same v Budapesti deklarovalo.. Bodka. To vsetko ostatne su len vyhovorky aby ospravedlnil svoju agresiu.