Koho voliť?
Tak co ,Slovaci, a Slovenky ,volby sa blizia, koho volit,? Nemam sa s kym poradit ,kazdy ma na kazdeho nasho pohlavara iny nazor.,jednoducho to zacina byt ako gulas,na dovolenke chcem mat klidek,ale potom o tom teda volby ,No rozhodne nebudem volit Sula, rozbijaca,kazdej vlady,ale co este koho nevolit.?Celkom sa mi pozdavaju Zaborska ´+ Majersky, No proste ,poradte, Nam ako rodina sme velmi socialne na tom dobre,ale chcem aby aj ostatnym ,seniorom mladym bolo dobre.takze volit pojdem ,len neviem koho.
@liljana naco by som ho mal kupovat ? A obzeram sa po skor Dacii Duster alebo Jogger - tiez to kedysi bola opovrhovana zncka a celkom sa vysvihli.
Su take ako si ich trh moze dovolit, casom to moze byt lepsie, doteraz lepsie auta nakupovali zo zapadu, a teraz si mozno aj znacka ako Lada vytvori lepsi segment pre strednu triedu alebo bohatsich
Na zapade aj tak pomali nastupuje trend aby auto bolo luxus - este aby sme tie najobycajnejsie lady nezavideli, ked tu sa vrati doba kde auto mal len bohaty clovek

@starhawk tak si ten srot kup. Je to ako za socializmu. Vsetci by chceli mercedesy, audi, fordy,... a museli jazdit na embeckach, trabantoch a wartburgoch, lebo na lepsie auto nemali a stat nemal tolko deviz, aby bol v ponuke kvalitnejsi zapadny tovar.