Koho voliť?
Ja len milé dámy, keby ste nevedeli, koho voliť...nezabudnite, že Odor je nominant našej pani prezidentky, ktorá je z tábora PS. Cize len smelo do toho a bude mam naozaj sveta zit👌
Vsak uz sa vyjadrili ze sochodky na SK sú vysoké a treba ich samozrejme znizit🤣
Kľudne ma ukameňujte...no ja budem rozhodne voliť FICA....
Prazdniny, prazdniny, ach tie prazdniny😉
@katkatonkova tak to sme fakt v riti ach jaj, nepoucitelni
@lienka.7
KONECNE!!!!
Vsetky tieto prispevky su sprostosti na entu a ludia to zaplatia z ineho vrecka.
Hovori sa tomu "kupovanie voliča". Proste urcita forma manipulacie, ako ludi opit suchym rozkom. Vacsinovy volic ma za sebou slabe slovenske skolstvo, nulove kriticke myslenie, nulovu financnu a ekonomicku zdatnost, cize uspiet na slovensku je lazo plazo - staci dat ludom "zadarmo" a vselijake "prispevky" a budu ta volit...
... a potom pride brutus narast cien..oni si popindaju, ty sa na nich urehlis, ze si budes brucho chytat....
a tento postup opakujes pravidelne aby si sa dostala k moci.
no tuto z troch útržkov a cielených si treba vyberať stranu...
A inak ja som za , trošku priškrtiť kohútik dlhodobo sediacim matkám doma na riti, veď to je už neúnosné . Niektoré by tu dojčili aj do osemnástky keby z toho vytrieskali prachy
@katkatonkova
Nikto ta tu nebude kamenovat.
Proste mas to tak nastavene v hlave, nemas problem s korupciou, praktikami mafie, podvodmi..... a proste zial mnohi na slovensku funguju tak ako ty, preto sa slovensko velmi tazko dostava medzi vyspele staty.
Je to o mindeste... a ten mame stale este "smer vychod", preto je tazke si narokovat na zapadny styl zivota.
@elizabet173 no pod mami, daj prednášku... už sa teším 👌😉
@katkatonkova
🙈🙈🙈
Hovorí sa, že 2x nevstúpiš do tej istej rieky, niekto sa smelo aj opakovane vykúpe. Smelo do toho, aspoň vieme, čo nás čaká 😅.
@elizabet173 no super, tak roluj dalej, výber si inú diskusiu a nemudruj tu na moju adresu ako kamoska viesta keď k téme nemas co iné povedať. Ja nie som predmetom diskusie. Ok? 😉
@lienka.7 a koho budeš voliť ty? Dávaš tu rady, ale stále si sa sama “nepriznala”
@zelenakobyla123 ja tu nikomu nedávam rady... ak áno, poprosím uviesť kde.
@lienka.7 no a koho budeš voliť? Či to sa nedozvieme?
@lienka.7 A co si taka nasertivna?
@zmrzlinka2021 ja nebudem voliť Fica ale teraz mafiu nemáme vo vláde?
@zelenakobyla123 bola toto pointa môjho príspevku? Nie.
@walentina7 ja som zistila, že na Slovensku je všetko možné. Okrem zbohatnutia poctivou prácou 😂
@lenka.25 u nás je taká mentalita, že veď nech sa štát stará a nie že ja chcem deti, rodinu, je to na mne. Štát má vytvoriť podmienky - vhodné prac. miesta a pod. ale nie suplovať rodičov a materská pomaly do 5 rokov, lebo veď deti netreba trhať od matky

Pokial viem, zijes v Cesku, tak co ta trapi koho si my zvolime?