icon

Kolegynina 50-tka - mali sme prísť bez pozvania?

danhen
15. feb 2021

Dobrý večer, viem aká je situácia s koronou, snažíme sa dodržiavať všetky nariadenia. No kolegyňa mala narodeniny, okrúhle. Môžem povedať, že sme kamarátky. Muži sú kamoši od detstva. Raz za 2 mesiace, po testoch, sme sa stretli na káve my u nich oni u nás. Už pred mesiacom sme sa smiali, že ako to bude s tou oslavou, čo Igor v mysli a tak. Zveršovala som jej báseň, poslala v deň narodenin, lebo v práci teraz nie som zo zdravotných dôvodov, nie Covid, nič infekčné, mam aj darčeky pre ňu, zhanala som originálne, ale aj vzácne.
Neozvala sa, nič nenapísala, volala aj s mužom deň po narodeninách, kvôli inej veci, ale nič nespomenula. Muž je v hneve, ja som zmätená. Či ja som jej mala volať, či môžme prísť? Alebo sme len mali prísť bez pozvania? Muž nechce o tom ani počuť, hrdý je, chápete, ale čo s darmi? Chcela som jej aj popriať zdravie.

Strana
z2
mandarinka555
15. feb 2021

@kataina Ako som písala vyššie....vizitka drbnutého adolescenta....jej slovník vraví za všetko☹

hederamonstera
16. feb 2021

@mandarinka555
@kataina naco to vobec riesite?😀

evkamotka
16. feb 2021

Ako sa testujete kazdy tyzden? Svokra bola na antigene negativna (citila sa zdrava) a na druhy den uz lezala v horuckach. Kamaratkina mama sa testovala antigenom, bola negativna (citila sa zdrava) a vecer uz horucka. Takze za to ze sa citite dobre a otestujete a zajdete sa stretnut, to neznamena ze nie ste nakazeni a este tu noc ochoriete. Ten antigen je absolutne nespolahlivy

elizabet173
16. feb 2021

@danhen necitala som diskusiu, neohlasena sa nenanominujem k nikomu ani mimo pandemie. Zavolat si jej v ten den mohla, darcek jej posli kurierom

malva123
16. feb 2021

@zuzanakucerkova aj tu otrzvujes?

lubkavargova1
16. feb 2021

ja som mala tento rok 40 rokov..tiez som chcela oslavu, ale ked nastalo to co bolo, tak som nic nerobila. Ziadna oslava nic. Do prace som akurat odniesla kolace, kupila malinovky a slane, ale to sme 6 oslavovali narodeniny v praci...ale inak nic. Jednak nemam chut a potom nechcem byt chora aj ked s aludia testuju..a zaujimave ako sa ludia urazili, lebo "ocakavali" a "chceli" oslavovat... :D :D

mandarinka555
16. feb 2021

@hederamonstera Len tak...máš s tým nejaký problém ? Je to verejná diskusia, či nie ?

hederamonstera
16. feb 2021
zuzanakucerkova
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
16. feb 2021

@danhen no mna skor napadlo, ci vobec robia oslavu... kedze je situacia taka ako je. Inak v pohode by som sa jej ozvala, a normalne sa jej opytala, ci sa bude ta jej 50tka oslavovat, ci pozyva, alebo to radsje odlozili... aka hrdost? ved tak hadam ste znami, vidite aka je situacia, zavolajte si a opytajte sa.. mozno im je blbe davat vediet, ze nieco nebude...

Strana
z2