icon

Koľko času vám zaberie chystanie sa von?

28. jún 2022

Ahojte,za aky cas sa vychystate von,ked Vas niekto zavola napr.Kolko casu Vam to zaberie...ale so vsetkym myslim od umytia vlasov,vyberu oblecenia az po makeup.Ako to mate Vy?Praveze mne to trva vzdy dlho,inak by som nebola spokojna a necitila by som sa ani pekne upravena.

Strana
z2
arianna25
29. jún 2022

Iné to bolo keď som ešte nemala deti, tam mi bolo jedno koľko to trvá. Len som chcela byť tiež tip top.
Teraz len prehodíme šaty, skočím do slapiek a ide sa. To je jedno či ihrisko či do práce, teraz v lete je to super raz dva. V zime je horšie to vrstvenie.

katrin69
29. jún 2022

😅 Ja že otázka, ako rýchlo mi trvá chystanie s deťmi von... Ja som vonku vždy len s deťmi, takže tam sa nemám pre koho parádiť. Keď si hlavu neumyjem, mojim deťom to nevadí. Keď sa nenamaľujem (čo nebolo už roky), poznajú ma na diaľku. S oblečením je to troška problém, lebo nie seba obliekam, ale deti, aby nemali soplík na druhý deň... Chystanie von mi zaberie tak 30minút aj s prekontrolovaním vecí. Úprimne, mňa volajú von iba deti... 😂

kris_tin257
29. jún 2022

Ráno mi trvá vždy hodinu kým sa vychystam do práce (sprcha, raňajky, obliecť, makeup atď), ale rozmýšľam už dlho sa mi nestalo žeby ma niekto len tak zavolal von a ja som sa musela pripraviť 😀 každý deň je presne naplánovaný, len tak bolo naposledy keď som nemala dieťa 😀

medina20
29. jún 2022

@dramaqueen Nechapem co riesis🤦🏽‍♀️pridaj tvoju fotku nech vidime aka krasavica si ty😂.. z toho co pises mi vypliva len to z toho,ze ziarlis,zavidis ,ze je pekna a ty mas nejake komplexy z toho😂😂.. a aj keby upravovala fotky tak co ta je do toho?? Taketo rady davaj tvojim kamaratkam a nie cudzym ludom🤷🏽‍♀️..

saxana000
29. jún 2022

Do pol hodiny zvyknem byt hotova..so sprchou zmyvanim vyfukanim malovanim aj obliekanim..ak ideme na vacsiu oslavu ples alebo svadbu pripinam si aj pricesky nasledne ich natacam alebo vyzehlujem a robim aj spolocensky uces je to asi hodina..make-up 10minut max.

simca06022011
29. jún 2022

no ak nevyhrabavam oblecenie niekde zo susicky atd tak 15minut, ak je to zrazu a skoro rano, tak cca 30-max 40mint ak mam aj tie vlasy umyt atd. Ziadne zehlenie, fenovanie a pod nepraktizujem.

Strana
z2