icon

Koľko dávate obsluhe na čerpačke, keď vám natankuje?

12. dec 2022

Rozlišujete či za plnú nádrž alebo za menej?

Ďakujem za vaše názory

Strana
z3
drzaopica
12. dec 2022

Nič, má svoj plat je zamestnanec pumpy.Tak isto neplatim predavačke, keď mi nakraja šunku.

liljana
12. dec 2022

Ak chces, tak mu daj. Ked nechces, nedaj. A davas, kolko chces.

petamich
12. dec 2022

no u nas je to vzdy na debatu moj manzel ma nazor ako @drzaopica a ja som kedysi pracovala ako casnicka a podla mna ma to trosku ovplyvnilo a vzdy mu poviem, nech da aspon 1€ a on mi povie, ze preco by sa im mal skladat na plat 🤷‍♀️ ze jemu tiez nikto neda nic navyse za to, ze sa pipne v robote

nepic
12. dec 2022

1€ sa mi zdá dosť,kedysi sa nechávalo 1SK pumparovi keď sa natankovalo za 100 korún. Aj preto si najskôr pozerám ceny,kde koľko stojí PHM aby som čo len to euro ušetril. Ale zas ja si vždy tankujem sám.
Ale keď niekto chce a zo slušnosti mu môže nechať koľko uzná za vhodné. Kurierovi tiež nechávam aspoň 50cent,aj v reštaurácii aspoň čosi keď som spokojný,viem že aj u kaderníčky sa necháva,tak prečo nenechať aj pumparovi.

autor
12. dec 2022

@nepic to vazne? Ja nechavam aj 2€ a prave som myslela ci to nie je malo tak ze sa opytam sirsieho fora 🙂

nepic
12. dec 2022

@autor
Myslím že áno,že to je dost. Taký čašník má s tebou podstate viac práce,alebo aj taká kaderníčka,tuto ťa má za minútu s krku,ale ako som povedal,je to každého vec a vec názoru.

kitycat
12. dec 2022

Ked uz cgces nechat, tak tie 2 eura su take mile potesenie 😌

autor
12. dec 2022

@nepic tak to ano, pedikerke napriklad necham aj 4€ lebo je vyrazne lacnejsia ako tá, kam som chodila predtym, tak jej to kompenzujem.

deti95060810
13. dec 2022

si štedrá..ja nenechávam nikomu nič..ani kaderníčke, čašníčke či pumpárovi...

kristiii
13. dec 2022

To aj tým sa má niečo dávať?

dixitka
13. dec 2022

To kde tankujete, že je tam aj obsluha? 😳 akože už som to niekedy videla, ale hoooodne dávno

patus_2
13. dec 2022

Nemám v okolí pumpu kde by službu natankovania mali, ale myslím si, že 0,5 - 2€ je úplne vhodné.

lamonita
13. dec 2022

@dixitka napr shell

deti95060810
13. dec 2022

@dixitka ja som videla jedine na Shell

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lesana25
13. dec 2022

@dixitka niektoré slovnaft, omv, shell.
Raz tak obsluha jednej pani natankovala benzín namiesto diesel. Tankujem si zásadne sama.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vkatush
13. dec 2022

Nám odkedy raz do Dieselu dali benzín, tak si radšej sama. Dosť sme sa ponáhľali na promócie a nakoniec sme v daždi strávili 2 hodiny na pumpe, kým vytankovali späť, prečistili a natankovali dobre. Kompenzácia bola tuším káva zadarmo.
Takže na pumpe nedávam a všetko si urobím sama.

mamamasama
13. dec 2022

@deti95060810 😮😮😮 neviem, či by som sa týmto chválila

gertrudaosem
13. dec 2022

@dixitka Shell

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
13. dec 2022

@mamamasama prečo? každého osobná vec, či niekomu niečo dá alebo nie. Kaderníčka, kozmetička má tiež svoj cenník, tak prečo by jej mala ešte prihadzovať. Veď ak majú málo, zdvihnú ceny. Ja sa riadim tým, koľko platím. Ak je to málo, tak prihodím, ak sa mi to zdá veľa, nechám 1-2 eur alebo nič.

laurar1
13. dec 2022

Davam 2. Chodim stale na tu istu pumpu, pan ma uz pozna, iba sa spyta, ci ako vzdy. Nema problem mi natankovat aj z druhej strany, aby som necakala na stojan a kym platim, umyje mi okna. Pripadala by som si blbo, nic mu nedat.

maciatkolulu
13. dec 2022

A zase je vidieť Slovenská mentalita, nedajú mne, nedám ani ja.... Ale kebyže vaše decko brigádujem na pumpe,čašník, atď. tak by to bolo iné, či? Smutne...

kvetinka75
13. dec 2022

@maciatkolulu moja dcéra brigáduje kade-tade. Má svoj plat za vykonanú prácu a nečaká, že jej bude dávať ešte niekto niečo pomimo. Ak dá, OK, ak nie, berie to ako normálnu vec, vec berie za to plat.

nicoli02
13. dec 2022

vieš čo, ja som to ešte nevyužila. ale myslím si, že im netreba dávať nič, no zas ak chceš tak je to na tebe, ale je to ich náplň práce, nie je to proste nič navyše, čo by nejak museli robiť

domca1408
13. dec 2022

kaderníčky a kozmetičky, nechtárky majú také ceny momentálne, že tie sorry ale nepotrebujú prihadzovať nič. ved u dobrej kaderníčky už pod 50 eur ani nenecháš (ženy hlavne) a barberi sú tiež dosť drahý...15 min mašinkou a 20 eur v prdeli. čiže za hodinu má 60 eur taký barber. ale ten chudák na pumpe alebo čašníčka tí majú na hodinu na 100% minimálku čo je 4,20 eur...takže ako sakra rozdiel...a vždy nechávam ľudom ktorí ma obsluhujú a vlastne pomôžu. cca 1-2 eura

jaond19
13. dec 2022

Ja ked zbadám ze sa mi takyto pracovník blízi k autu hned slusne podakujem ale natankujem si sama.... par rokov dozadu mi takyto akcný pracovník pokazil krytku, otvárala sa páčkou zvnutra a on ju nasilu otvoril/vylomil este som len auto zhasla a nestihla ju otvorit.... takze ja sa im vyhýbam. Mali by prist pomoct len ak ich niekto osloví...

basska_b
13. dec 2022

Ja nemam auto, takze netankujem, ale napr. kurierovi z restauracie dam vzdy 1 euro, aj ked som platila vopred na bistro.sk kartou s tym, ze to ma na pivo. Pocas korony som dodala, ze len aby ho bolo kde vypit. Vzdy ich to velmi potesi a zlepsi im to naladu. V jednej cukrarni sme chodili s kamoskou a mali tam take divne ceny zakuskov ze 1.86 eur,lebo majitel bol Cech a prepocitaval to z CZK. Kamoska vzdy do posledneho centu si nechala vydat, som sa za nu hanbila. A co karma nechcela, o rok nato zacala brigadovat v tej cukrarni a stretla sa s rovnakymi zakaznikmi, ktori si nechali do posledneho centu vydat - a este zistila, ze sprepitne tvori podstatnu cast jej vyplaty (po zmene si rozdelili napr. 20 eur na polovicu s kolegynou a to bol pred 10 rokmi pekny peniaz)

maciatkolulu
13. dec 2022

@kvetinka75 nikto nehovorí, že sa čaká, píšem, že je to také slovenské, až sa to tu zle číta....

Strana
z3