Koľko eur potrebujem na prerábku starého domu?
baby, prosím vás o radu- teda tie, ktoré ste kúpili starý dom, a prerábali ste.... máme vyhliadnutý domček, starý, 80ročný v pôvodnom stave. Má 2 poschodia, plus podkrovie- ale všetko pôvodný stav no..... Chcela by som aspoň približne vedieť, v eurách, akú sumu asi budeme potrebovať..... myslíte, že 20 tisíc eur bude stačiť???? Či? treba vymeniť strechu, radiatory,podlahy,okná,steny,linku,no všetko všetko, ako ten dom pred 80 rokmi postavili,tak tam stál, vôbec nič neprerábali, nemenili- bývala tam babka s dedkom, tak viete ako. Teraz zomreli a vnúčatá to chcú predať. ďakujem za každú radu
My sme zacali prerabat 50r dom. A iba okna a kurenie vyslo na 14 000€ ... radsej stavat ako prerabat ... cca 40 000€;Vam je treba a este sa casom ukazu skryte zavady.
Prosím niekto obnovoval plechovú strechu 3D eternikom a koľko Vás vyšla cena zo žľabmi mám ponuku na 2900eur strecha ma okolo 140 m2 je to dobrá alebo drahá ponuka
Svagrina si tiez davala taky plech a ju vyslo okolo 7000 eternik pasy su lacnejsi
Minimálne o polovicu viac ako je tvoj odhad nakoľko sa na starom vždy niečo "vysere" nevieš čo kde ako ...
My sme teraz kúpili taký dom ale prerobený komplet vnútro lebo nám sa nechcelo.Nie je poschodový ale klasická kocka na dedine.Jedine zvonka budeme obhadzovať a tá pani čo nám ho predavala tak dala vyše 20 tisic za prerábku a to bolo iba vnutrajšok.A taký poschodovy to bude raz tolko.Ja by som to neprerábala nám by sa ozaj nechcelo.To už radšej postaviť nový