Koľko meriate?
Je tu nejaká žena, ktorá má 1,80cm? Od detstva sa mi páčili vysoké ženy 😅 Vedeli vy ste si predstaviť vzťah s nižším mužom?
@lucinka1988 u nas uplne narovnako, ja 177, manzel 185 😁 ideal
Sestra má 190 a mala partnera o 25 nižšieho.
mam 170cm a kludne by mohol byt partner aj nizsi odo mna, vobec mi na tom nezalezi
ja mam 160 a partner 170 a pride mi ten rozdiel taky idealny... vyrazne nizsieho odo mna by som nechcela a ani o moc vyssieho. ked som mala okolo 17 - 18 chodila som s chalanom, co mal 190, a to ma len krk vzadu bolel, ked sme sa bozkavali 😂 a ked sme spolu niekam sli a drzal ma za ruku, pripadala som si ako decko a on akoby bol moj otec, necitila som sa pri nom dobre, ale nebol to dovod rozchodu 😀
Medzi mnou a manzelom je 10 rokov, 10 centimetrov a 10 kilogramov. To posledne cislo sa snazim trochu zvacsit 😂
Mám o dosť menej, ale nevedela by som si predstaviť mať nižšieho partnera, môj je veľmi vysoký, možno je to len zvyk, neviem, na druhej strane, kvalita partnera sa nemeria jehi výškou, no mne by to vadilo
@jahoda_12 áno aj tak sa dá :D
174cm a muz 190. Starsi syn v 16 rokoch ma uz 190 🤪
@vulka Fakt ma 1,90? Wow 😅
Ja mám výšku 174 cm, muž 176 a syn mal v osemnástich rokoch takú výšku ako my a od vtedy ešte narástol a má 185cm. Teraz sú akosi deti vyššie ako ich rodičia.
@0silvia0 netusim ci som reprezentacna. Nenosim podpatky, takmer sa nemalujem ale aspon nemam v hlave slamu 🤷♀️
@natalia1619 ja tiez dufam, ze muza nereprezentujem, reprezentovat mozem akurat tak seba.
Ja mám 172cm a pre mňa je to ideálna výška, bez opätkov nie som trpaslík a s opätkami nie som obryňa. S nižším chlapom si vzťah neviem predstaviť, pretože ma nízki muži nepriťahujú.
Tak jediny pripad nizkeho muza a vysokej ženy na opatkoch som videla pri Priori v BA , kde sa Albanec prehanal s babou pyšny ako pav na smetisku a bol o hlavu menši, ale nevyzeral menši.. Tvaril sa dóležito
Ja mám 190 cm a môj muž ma 2,20 a sme spolu spokojný . Ale mala som už aj nižšieho odo mňa ale nebolo to ono .
@obonova7 hrate basketbal?
ja mam 173/4 a byvaly mal 193 😅 a vobec si neviem predstavit vztah s nizsim.
Ja som blcha, mam 162, ale nechcela by som ani o cm viac. Načo by mi bol? Muz ma 180, bývalý bol vyšší a liezlo mi to na nervy. Zato kamoška ma solídnych 190 cm, koľkokrát sa na sebe chechceme, keď niekam ideme spolu.... Chlapa nižšieho od seba by som nechcela, ale zase pri mojej výške by to asi fakt musel byť muž s poruchou rastu...
Ja mám 172, manžel 184 a keďže nosím rada 10cm opätky a vyčesané vlasy, tak zvycajne sme rovnako vysokí. A veď modelky mávajú pri sebe bežne špuntov, ani neviem, či som videla niekdy nejakú bulvárnu fotku vysokej ženy (nad 1,80m) s vysokým chlapom. Vždy je žena žirafa (aj 1,90) a jej partner je dáky piadimužícky návrhár 1,60... A akože nepríde mi na tom nič divné, veď každý nech ľúbi koho chce ❤️ mne osobne nikdy nižší muži neimponovali. Mala som zopár napadnikov, ktorí boli odo mňa nižší, ale z mojej strany tam nikdy nebola chémia. Ale to môže byť kľudne náhoda. Máme v rodine takú dvojicu, chalan má 2,05 a jeho žena má cca 1,50-1,55. On je fakt obrovský, nie iba dlhý, ale proste ako obor, hrozne veľké nohy, hrozne veľké dlane.... A ona je úplne maličká víla :D vždy rozmýšľam, ako sa bozkávajú... Že či si dotiahne stoličku
Ja mám 176cm a vôbec by mi nevadil o pár cm nižší muž.
Ja som dosť prekvapena,čítam tu samé vysoké ženské ale v realite skôr samé nízke stretavam...
@sickynickyobsadene Presne 😃, čo by som dal za to kebyže stretnem nejakú 1,80-90 😅
Inak vysoku babu najdeš medzi modelkami, basketbalistkami, volejbalistkami, manekynkami a topmodelkami
@anickaaa6aaa dobreho vela nerastie ale maly skorpion stipe tak isto ako velky😝
@nenne9 ved určite. To mam aspon taku útechu 😅
Ja mám 170 a môj manžel 175
@karolinakr áno hrávala som už teraz nehrám

@natalia1619 a reprezentujes muza dostatocne? 😁 Lebo aj reprezentacne nazory tu su, ale neviem co to znamena, ze zena ma muza reprezentuje🤔
A kedy zena muza nereprezentuje.