Koľko nechávate kaderníčke?
Tringelt?či to sa nenecháva? Nemyslím takej svojej ale tak raz za rok keď sa strihať date🤔
Nechavam vzdy. Aj 5€ ked som spoko a vyhra sa so mnou.
Ďakujem aby som vedela
nechavam 5€
Nenechavam keďže robí sama na seba a vypýta si koľko uzná za vhodné.
Ale ráta to zaokrúhlene vždy (60,70,80€)
nedávam... však to čo mi spraví je na trestné oznámenie....😀
Ja nechavam do 2€. Ona nezaokruhluje, tak napr. 20, 30 je za 22 ale aj 20, 80 je za 22. Davam tak max. do 10%. Jasne, ze pri 50€ je cca 10% viac.
Nenecham nic,ani kozmeticke ani kadernicke. Nikdy od nich ani blok nevidim takze tringelt neriesim, robia pre seba a urcite si tam nieco navyse zarataju same
Ja zaokruhlujem na 5. Ale moja kadernicka odomna minule pytala 12 za strihanie a farbenie mojou farbou, tak som nechala 15. Ale zas ja to beriem tak, ze ona si vypyta, kolko sama uzna za vhodne, ak by pytala 20, necham 20, ak by pytala 28, zaplatim 30.
Ide o dedinsku kadernicku na vychode, a ta suma popravde zaraza aj mna.
Dam toľko, koľko si vypýta. Nechám tam každý druhý mesiac 35€. Nechápem prečo by som jej mala dávať aj niečo navyše 🤦
Nechavam, presne 6Eur kazdych 7 tyzdnov. Ale ja som zvyknuta v sluzbach davat skoro vsade trinkgeld (ak som spokojna samozrejme).
Zaokruhlujem na cele 5e
Pýta 17,dávam 20,lebo je vcelku lacný a pracuje kvalitne.Je to kaderník,muž.
Ja mam svoju kaderníčku ku ktorej chodím už cca 8 rokov. A stále vychádza, že jej nechám 2€.
Určite má prácu zarátanú vo výslednej sume ktorú jej dám.. samozrejme ako bolo hore uvedené bez bločka. A keď niekde nechám 90€ už nemám akosi chuť tam nechať ani o euro viac.
Mne tiež nikto nedá tringelt za to, že si spravím svoju prácu.
ano, rovnako ako v kaviarni, kurierovi a pod.
Chodím raz mesačne na farbenie,niekedy ešte strihanie. Za tu dobu sa z nás stali kamarátky. Vždy hej nechám 5€ navyše.
Nie
30 euro si vypyta ani ma nefuka a este tringelt platiť, načo..aj tak neviem ako sa mam pri tom tvariť, ja sa citim trapnejšie, ked niekomu strkam do ruky peniaze ako ten, čo ich prijíma...neviem ci sa mam usmievat, alebo lutostivo ho tlapkat po pleci.. a ked dam malo, sa urazi..🤣 hotova veda
ja nedavam, tak ako nenechavam v oprave obuvi alebo cistiarni. Co je to za blbost davat tringelt? Platim dost a myslim ze usmev a podakovanie stači.

Áno, nechávam tringelt a to chodím každé 2 týždne na farbenie. Keď má dovolenku a idem k jej kolegyni, tiež jej nechám.