Koľko platíte za paušál za mobil?
Poradíte mi, som v 02, nemám viazanosť, v práci aj doma mám WiFi, prevolam do 300 minút mesačne, 2.6 Giga, do 10 sms. Platím 29 Eur.
Finančné mi to nevychádza, vyhovovala by mi suma za paušál max.20 Eur a menej. Poradíte mi?
mala radost 7 e za 30 dni ,,data 4GB,,,minuty,sms,mms100
velka radost 12 e za 30dni,,12GB,,minuty sms,mms,200
data radost 17 e za 30 dni,,data neobmedzene ,,minuty,sms,mms,za 0,07 e
nekonecna radost 23 e za 30 dni,data,sms min mms neobmedzene,
Už je to staršia diskusia, ale ak by Vám to pomohlo. Ja mám tiež WiFi doma aj v práci, takže využívam O2 Voľnosť na dlhšie hovory a 4ku na kratšie hovory. 1 hovor O2 Voľnosť môže trvať až 60 minút a stojí 15 centov a 4ka má 1 minútu volania za 5 centov. Samozrejme, ak sa dá, využívam na prvom mieste Whatsapp a Viber.
Ja mám Orange a zatiaľ som spokojná. Prechádzala som z O2, pretože minimálne raz za tri mesiace, mi prišlo zvýšenie min. o 1€.
Ja mám Orange a zatiaľ som spokojná. Prechádzala som z O2, pretože minimálne raz za tri mesiace, mi prišlo zvýšenie min. o 1€.
@kvetinka_2 Orange je kvalitný operator s naozajom dobrým pokrytim, ja osobne mam kvoli cenám radost - dáta ( 100 + GB ) za 17€ mesacne, a 4ku ma kredit na občasné volania, za mna aj toto je dobré riešenie pre tých co nechcú platiť veľa, ak im nebude vadit, mať v telefóne 2 operátorov.
Orange neobmedzené hovory,sms,mms,30GB 15€/mes
Orange neobmedzené hovory,sms,mms,30GB 15€/mes
@katka164 Týjo, ja mám toto v O2 za dvojnásobok. Máš tam nejakú viazanosť, alebo to majú v bežnej ponuke?
telecom 12 eur - nekonecné hovory, sms
Dlho som vsak platila do 10 EUR
@zmrzlinka2021 to máš aký paušál za tu cenu???
@katka164 Týjo, ja mám toto v O2 za dvojnásobok. Máš tam nejakú viazanosť, alebo to majú v bežnej ponuke?
@123profil321 už to mám 10 rokov,tam vznikla nejaká chyba a je tam nejaké nekonečno namiesto normálneho ukončenia.Chalan v Orangi nám hovoril,že tam nastala nejaká chyba v systéme,ale musia sa držať zmluvy🤣a že by bola chyba z našej strany meniť paušál.Len tým pádom čo sa týka nového telefónu,môžeme iba v hotovosti zobrať,takže má to aj mínus🙄
@uctik ani 10 GB neminiem🙄
@katka164 ja minem tak cca. 40 GB mesiac, najviac co som minul tak bolo nieco cez 100 GB 😅, ale mam to spomalene, cize keby ze mam rýchlejšie data verim ze miniem viac, minule mi dal kamos co ma Orange zdieľko, a minul som mu 15GB za necelu hodinu, odvtedy mi uz nezapina radšej 😅
@katka164 ja minem tak cca. 40 GB mesiac, najviac co som minul tak bolo nieco cez 100 GB 😅, ale mam to spomalene, cize keby ze mam rýchlejšie data verim ze miniem viac, minule mi dal kamos co ma Orange zdieľko, a minul som mu 15GB za necelu hodinu, odvtedy mi uz nezapina radšej 😅
@uctik ja nie som maniak🤣
Mám radosť a platím 20€ všetko neobmedzené
Mám radosť a platím 20€ všetko neobmedzené
@123kika1234 dobry vecer kedy vam dali radost za 20 e ,,lebo ja platim 23 e
@andula1961 máte pravdu...teraz som si pozrela a už 23 odchádza.
@andula1961 to platilo myslim, ze este minuli, teraz podvihali ceny všade
@andula1961 máte pravdu...teraz som si pozrela a už 23 odchádza.
@123kika1234 3€ naviac no 🫢, katastrofa, este vacsia ze sa to deje u kazdeho operatora 😀
@uctik ja nie som maniak🤣
@katka164 😅, a ja som maniak 😅 ? Mozno hej, ale tak som to vyuzival na bezne veci - socialne siete .... 😅😏, to sa minie proste chapes 😅, podla mna v dnesnej dobe tie par GB co operatori davaju fakt nestaci, nezijeme v dobe Edgu 😅 este tych 100GB je ok no, samozrejme kto nechce byt stale na mobile tak mu to stacit bude, nakoniec aj lepsie pre neho ze nad tym tolko nepresedi.
@n_i_ka 4ka nema dobre pokrytie ;)
Za mna ako aj vyse pisu radost vsade pokrytie a dobre ceny
@zuzkaa1991 záleží kde, práveže 4ka má miestami lepšie pokrytie ako Telekom, alebo O2, vďaka tomu že funguje cez sieť Orange, a vlastnú sieť, ale pri 20GB limite pri neobmedzených datach a potom fup na otrasnu rýchlosť sa to veľmi neoplatí, čiže zatiaľ tu pre každého ostáva iba radosť, keďže ostatný operátori ponúkajú svoje paušálu mladým ľuďom.

@sisska96 4ka nepatri pod orange, 4ka patri pod SWAN, a 4ka ma vlastnu 2G, 4G a 5G, ale kedze 4G a 5G nema vsade, tak pouzivaju nebvyhodne frekvencne pasmo od Orange, 800 MHz ani neposkytuje 4ka, a preto nemaju tak dobre pokrytie ako ostatni,