icon

Koľko si doprajete?

26. aug 2022

Ahojte dievcata,
Chcem sa iba spytat lebo sme mali zaujimavu diskusiu s kolegynou ze co si v priebehu mesiaca dopraje alebo nedopraje.
Ja chodim raz za 3 tyzdne na manikuru, pedikuru si robim sama ale sem tam zajdem (ked mam skarede paty :D), kadernicka tiez tak kazde 3 mesiace, masaz raz za mesiac, kozmetika prilezitostne. Pozerala na mna ako puk, pritom zarabame podobne, deti nemame ani jedna.
Ako ste na tom vy?

hodiny22
26. aug 2022

Kaderníčka raz za 2 mesiace, inak sa starám o seba doma. Som vyučená kozmetička. Ale niesom bezdetná, mám jedno dieťa 😌

majlo1234
26. aug 2022

Ja chodim pravidelne len na depilaciu a obocko, ale doprajem si plavanie, dobre jedlo v restikach, knizku a kozmetiku obcas

bobrina1
26. aug 2022

@zivotgombicka temy sa vzdy najdu, akosi prirodzene. Vsetky moje kadernicky boli vzdy ukecane. Ale radsej menej komunikujem, lebo v zapale rozhovoru sa menej sustredia na moje vlasy a bud mi urobia zly strih alebo farba sa nepodari. Len neviem, ako ukoncit komunikaciu, lebo ak nereagujem, tak ony pokracuju monologom🤣

tatisna
26. aug 2022

Asi tak raz za 2 roky kaderníčka, ináč všetko riešim sama. A sprchujem sa len v čistej vode, iba vlasy umývam šampónom. Krémy na tvár používam tie, z ktorých ma nestipu oči alebo koža,väčšinou sú to tie lacnejšie...čo si už doprajem je kvalitny makeup nech už vo svojom veku vyzerám ako človek 😁

lenka1993
26. aug 2022

Mihalnice každé 3 týždne. Nechty si robím sama ale ja som kavickar. Na kávu s kamoškami minimálne raz za týždeň. Pedikúru len v lete si dávam. Kadernicka má striha raz za rok 😁 a farbim sa sama

rachelkk
26. aug 2022

Na nechty chodím sem tam , pedikúru asi raz za 3 mesiace , kadernícke nechodím , raz za 2 týždne si niečo kúpim pekné šaty alebo niečo také ...a teda ja minam na jedlo .. ja viem že to nie je to na seba ale ja zbožňujem cukrárne atď s rodinou ... Výlety .. nič také pre seba mi netreba

kika52621
26. aug 2022

Ja chodím každý mesiac na kozmetiku, kadernícke chodím raz za 3 mesiace len sa dat podstihnut farbim sa doma sama.... Na pedikúru nechodím to sa starám doma ale ja si doma spravím komplet pedikúru aj zhrubnutu kožu odstaranim a 2x do mesiaca masáž. Inak neuveríš cez týždeň som mala podobnú tému s kamoškou a tiež sa čudovala co všetko si doprajem lebo ona si nedopraje nič a to je bezdetna a ja s dieťaťom.

jana_eyre_2
26. aug 2022

Nechodila som nikam ani ako bezdetná, ani teraz.. keď som mala ťažšie obdobie pri treťom synovi, pár krát som bola u kaderníčky.. mňa to ale otravuje riešiť takéto záležitosti, takže z to bolo asi 2-3x..

barborec
26. aug 2022

“Ja keby nejdem na pleť raz za mesiac, mám také akné, že ani antibiotiká nepomôžu. Keď nejdem na gélové nechty, lámu sa mi z vody do mäsa až;( Na nohe mám otlak z práce čašníčky, nedá sa toho zbaviť, keď nejdem mesiac k pedikérke nemôžem od bolesti chodiť ), (snažila som sa aj kúpiť skalpel a skrabkat doma, aby som ušetrila, ale raz som si tak zaťala, do krvi, že už to robím so skalpelom fakt výnimočné). Mám cukrársku výrobnú. A tie výpary idú na pleť-akné. Stále ruky vo vode- zlomené nechty. Stale stojím tie nešťastne nohy.
Takže ja to mám zdravotne ;/

rachelkk
26. aug 2022

@barborec chudatko 😔 aspoň že ti to pomáha .

barborec
26. aug 2022

@rachelkk Ďakujem ale stojí to za to ;)

zorana999
26. aug 2022

Ježiš Mária. Tu su ženy, čo nic nepotrebujú, len o chlapské zadky sa starať a potom sa čudujú, že ich chlap sa neustále otáča za inými alebo si s nimi píše alebo odmieta sex....
Ja sa tu nebudem hrať na skromnú hrdinku ako skoro všetky v tejto diskusii. Mam to tak isto ako ty okrem masáže. Manikúra 1x za mesiac, kozmeticka 1 x za mesiac, vlasy každé 3 mesiace.

andreatytler
27. aug 2022

@barborec Netusila som ze cukrarstvo ma takuto tienistu stranku.☹

rachelkk
27. aug 2022

@zorana999 no lebo keď si raz za mesiac dáš manikúru a kozmeticku to automaticky si kočka ? 😄😄😄 Neblbni ... Všetky tieto úkony sa dajú robiť aj doma . Napr UV gély , kvalitná kozmetika atď .

zorana999
27. aug 2022

@rachelkk áno a brutálna by som povedala. Nakoľko moja tvár je po návšteve kozmeticky o 400% krajšia, bez zápalov, bez akné. Nepotrebujem vtedy žiadny makeup. A zas dokonale spravené červené nechty vedia môjho muža úplne dostať. Na to existujú taketo služby. Aby vedeli dat človeka profesionálne dokopy.

dadis
27. aug 2022

@zorana999 Tak ale napriklad mne sa tie dlhe gelove nechty na zenach hnusia 🤷‍♀️..ale inak suhlasim, tiez chodim ku kozmeticke raz mesacne a na tej pleti to je poznat ☺️

autor
27. aug 2022

Netreba to hned brat extremne. Ja nechodim na dlhe pazure, ale mam jednoducho stale upravene nechty.
Tiez nemam problem s akne a mozno prave kvoli tomu ze chodim na kozmetiku alebo si davam pravidelne pletove masky. Nie som ziadna pipina co nevie co so sebou ale citim sa tak lepsie a myslim ze na tom nie je nic zle

dadis
27. aug 2022

Podla mna uplne v pohode si. Ziadne extremy, zena by sa mala o seba starat

maminkadeticiek
27. aug 2022

Manikura a pedikura nie,na to si nepotrpim,stacia mi pekne upravene nalakovane nechty a to si viem spravit v pohode aj sama.Kozmeticka nie,o plet sa staram velmi zodpovedne sama.Vlasy raz za cca 2 mesiace.Masaz/welness prilezitostne,zriedka.Vrazam viac penazi do kvalitnej pletovej kozmetiky a priebezne samozrejme oblecenie.

h2
27. aug 2022

@zorana999 Prečo si myslíš, že ženy, ktoré sa o seba starajú sami doma, lebo im napríklad vadí, keď sa ich pokožky, tela, či vlasov niekto dotýka, sú automaticky zanedbané puťky, čo skáču mužom okolo zadku? Niektorá žena si návštevu kaderníčky, kozmetiky, či manikúry užíva. Pre inú je to nutné zlo, ktoré ale absolvuje, keď musí. A niektorej to vadí natoľko, že sa všetko naučí robiť doma sama a nevidí preto zmysel v tom, aby kvôli tomu istému výsledku niekam chodila, tým viac, že si to neužije, skôr naopak. 🤷🏻‍♀️

rachelkk
27. aug 2022

@zorana999 a napíšeš že dokonale červené nechty vedia tvojho muza úplne dostať 😄😄 tak potom iné ženy keď nechodia , skáču okolo svojho muža a ty to robíš iba kôli mužovi... Vieš čo ja robím všetky veci kôli sebe . Lebo muž sa pozrie na peknú ženu tak či tak. Či máš krasne nové nechty alebo nie . To teraz nemyslím v zlom , aj ja sa pozriem na peknú ženu ..

kika52621
27. aug 2022

Ja zase nemusím nechty spravím si sama doma ale kozmeticku musím každý mesiac a masáž 2x do mesiaca. Chodím na kozmetiku od mojich 16 rokov a kupujem si kvalitnú kozmetiku a každý deň joga rada sa idem do peknej restiky na obed to si tiež doprajem lebo aj ja si zaslúžim raz za čas nevarit aby niekto navaril mne alebo sadnúť do kaviarne na kávu.... Ja si ale vôbec nemyslím, že to preháňas..... Baby sa tu čudujú a buchaju do pŕs jak to nepotrebujú.... každá to potrebuje..... Ja nefajčím takže 70 až 100€ viem využiť inak.

kapkaildika
27. aug 2022

Mám 64 a 4 vnúčatá. Chodím 4krát do týždňa do fitka.Raz za mesiac na hĺbkové čistenie pleti, každé 3 týždne na manikúru, raz za 2-3 mesiace ku kadernícke a výrastky si dofarbujem sama podľa potreby. Každé 2mesiace trvalá na mihalnice.Botox do čela a okolo očí ročne. Dobré jedlo si doprajeme doma.Miňať na reštaurácie pravidelne určite nie.Nefajcim ani nepijem alkohol.Veľa času trávim v prírode hlavne športom.
Robím to pre seba.Žena má byť ženou a muž mužom.Ja mám pocit že tu píšu samí muži.

dadis
27. aug 2022

@kapkaildika ❤️ mne toto iste mamina povedala, tiez som sa kedysi isla pre rodinu a deti rozliat a ja som bola na poslednom mieste pritorit. To vobec nie je zenske. Rovnako moja mamina chodi aj na manikuru, pedikuru, kozmetiku, kadernicku, moj ocino ju lubi a ocenuje, ze sa o seba stara. Tak odvtedy aj ja sa o seba staram..

autor
27. aug 2022

@kapkaildika super, je to obdivuhodne 🙂 mne sa tiez paci taky zivotny styl ale vacsinou sa stretavam s tym akoby neviem co od dobroty a ze pockaj ked budes mat deti.

kormino
27. aug 2022

Mám 52 každych šesť týždňov kaderník aj kozmetička.Kupujem si výživové doplnky,teraz najväčšou vášňou je nákup pre vnucika, toa najviac teší.

kosicanka1
27. aug 2022

🙈
Kazdy piatok cele doobedu je iba moje

Priebezne si to delím podla potreby:

Mani - vlastne nechty, klasicka mani upraviť kutikuly a tvar a nalakovat - kazdy druhy piatok

Pedi - iba peelingova sucha bez skalpela, výživná maska, vlastne nechty nalakovat - kazdy treti piatok

Kozmetika - cistenie hydratacia dermabrazia peeling podla potreby nejaka maska - kazdy druhy piatok

Vlasy - farbenie hennou kazdy štvrtý piatok, výživná vlasova kura kazdy druhy piatok

Posilka - 2-3krat tyzdenne, raz tyzdenne po posilke wellnes, 1-2 krat mesacne po wellnese aj masaz

Komunikácia - vsetci ma uz poznaju, pridem pozdravím, dohodnem co treba, cely cas som ticho a relaxujem, vyplatim pozdravím. Nenútim sa do rozhovorov, nemam to rada. Dokonca mam pocit ze aj panie vykonávajúce sluzby si to ticho konecne užívajú, ze nemusia nasilu udržiavať rozhovor.

asocial
27. aug 2022

kazdy ma ine priority v zivote. Nechodim na ziadne masaze, na pedikure som bola dvakrat v zivote, nechty nefarbim. Zda sa mi to cele vyhadzovanie penazi. Ku kadernicke chodim podla potreby na ostrihanie, farbenie zatial nie, lebo este nie som sediva. Aj ked sa k tomu blizim, no mam stastie, ze mam blond vlasy. Radsej peniaze dam tak, ze ideme niekam na vylet, s deckam do kina atd.

jana_eyre_2
27. aug 2022

@zorana999 tak ja sa nehrám na skromnú hrdinku, neznášam ak sa ma dotýka ktosi cudzí a nemám rada ani keď sa mi niekto hrabe vo vlasoch.. také veci skôr pretrpim, tak sa zase nebudem hrať na to že som super len vtedy keď chodím niekam pár krát do mesiaca pretrpiet, len aby som mohla na MK písať aká nádherná som po kozmetických službách..

chudák môj muž čo musí doma trpet.zenu čo sa o seba stará sama a dokonca mu ani okolo zadku neskacem.. totiž neviem ako si došla na tú súvislosť chodiť ku kozmetické = nezávislosť, nechodiť ku kozmeticke = putka.. fakt zvláštne myšlienkové pochody..

jana_eyre_2
27. aug 2022

@kapkaildika predpokladám ale že tieto veci čo píšeš si nerobila aj pred 30timi rokmi, keď si mala malé deti, alebo si nežila vtedy na Slovensku? Aj moja svokra v takomto veku si potrpí na kozmeticku, kaderníčku a stará sa o seba.. ale to až teraz, lebo kedysi neboli ani možnosti a cuduj sa svete, ked mala moja svokra 30rokov, nevyzerala ako muž, hoci sa starala o seba sama.. ešte keď mala.50siat vyzerala veľmi žensky aj bez toho aby chodila na všetky procedúry..