Koľko stojí právnik?
Neviete mi povedat, ci sa plati u pravnika, ak sa chcem iba poradit??? ak ano kolko asi??? kolko asi si uctuje ak si ho zavolam na sud??? dakujem
Pozná niekto dobrého právnika ohľadom majetkového vyrovnania v Bratislave fakt dobreho?.Dakujem veľmi pekne.
Ahojte, neviete mi poradiť, či musím právnické zaplatit, aj keď bývalý stiahol súdne pojednávanie a žiadne nebolo?
ano, určitě si vyučtuje přípravu na jednání, takže ano ;)
Dobry den, už som zufala, som pred rozvodom a neviem co mam robit?!? Moj manzel ma bil a ponizoval. Neviete mi prosim odporucit pravnika? Teraz podal žiadosť o rozvod. Mam len polovicny dochodok a neviem co dalej??! Potrebujem pravnika! Dakujem za kazdu pomoc! 0547424065, 0902 595 702
Dobrý deň, vedeli by ste mi prosím odporúčiť dobrého právnika/právničku v Bánskej Bystrici? Ide o majetkové vyporiadanie. Ďakujem vopred.
Kolko stoji pravnik? Nuz..dobrý veľaa ..a zlý ešte viac
Ja som mala dobrú skúsenosť s JUDr. Hrončekovou z BB.
ano, islo o vyporiadanie manželov po rozvode. Cenu mi dala nižšiu, ako ju majú upravenú v cenníku vo vyhláške.
Veľa.... Právnici stoja veľa ☹
Ahojte, neviete mi poradiť dobrého a nie drahého právnika na pracovné pravo z Trnavy?
Koľko stojí rozvodovy právnik?
Idk
Veľa
Právna ponoc
Dobry den potrebovala by som lacneho pravnika ohladom dcerky uz idem 3krat na sud dotycny sa vyhyba sudu nechodi neprebera postu a uz chcem na dcerku konecne vyzivne spravodlivost ziadny zaujem ze zije a mama este male babatko tak to psychicky nezvladam prosim pomozte v oktobri mam mat dalsie polednavanie a dotycny sa zasa prestahoval janka 0910627339
podla toho v com poradit.. existuju aj online pravne poradne napr porada.sk .. a aj tu na MK je par advokatok vystudovanych .... a na UPSVaR je bezplatny pravnik co sa tyka rodineho prava.. pokial mas v okli nejakeho pravnika tak zabehni k nemu do kanclu.. jedna moja znama berie napr na predbeznu konzultaciu cca 10 eur.. je to hodina z jej casu a poradi len vseobecne . tu mas stranku na centrum pravnej pomoci http://www.legalaid.sk/#predbezna_konzultacia
@lucka1987 Tu dávali nedávno nejakých mladých právnikov študentkou že pomáhajú pri obhajobach dušou atď..Len som ,zabudla ten ich názoru
súhlasím, 30 € za konzultáciu za polhodinu a potom ak si ho zavoláš na súd, tak platíš za úkon - napr. mne robila návrh na vymáhanie pohľadávky a platila som 190 €, mali sme už 5 pojednávaní a už som jej nič neplatila.
@henulienka No super,ja som platila za dovolanie ,600eur a to pital vyše 800e ja som starobný dôchodkyňa ZTP .posledné som zaplatila v dobrej viere že mi pomôže B O.
Nie súd mu zamietol a on čakal ďalšie peniaze do pol roka mal podať Na ústavný súd.A vykašľal sa na mňa.Tak som prišla o 600e dochok poberám 403 e a z toho platím nájom..

Pozná niekto dobrého a nie veľmi drahého právnika ohľadom majetkového vyrovnania okres Spišská Nová Ves.Dakujem veľmi pekne.