icon

Koľko stojí taxík z Lednických rovní do Senca?

1. jún 2025

Ahojte tak orientačné odhadom koľko cca by mohla stať cesta z Lednických rovni do Senca pre 1 dospelú osobu a dve deti, je to cca 131km. Umelá inteligencia mi narátala takú sumu čo pomaly do Chorvátska mi minule jeden taxikár zahlasil tak neviem... A ako je to s autosedačka mi deti majú 4 a 6 rokov.

procrastique
1. jún 2025

Väčšina taxi si tú cenu vymýšľa " z brucha" čiže nemáš na výber a len zavolať a opýtať sa. Nakoľko oni to proste fakt určujú podľa toho, že či sa niekomu tak ďaleko chce ísť, či má niekto na to čas, či sa mu viac oplatí zostať na jednom mieste a tam sa točiť alebo radšej odísť na dlhší trip...

doriiis
1. jún 2025

Samozrejme,že je to suma.Ved to je minimálne 262 km.To je odhadom okolo 15- 20 litrov paliva.Plus čas,nervy a ďalšie poprípadne poplatky.Nikto nestravi hodiny v aute pre 50 €

patka06
1. jún 2025

130 km tam - 130 späť + čas vodiča počítala by som min. 100 Eur

doriiis
1. jún 2025
@patka06

@patka06 ...viac.Medzi 200 - 300 podľa mňa.
Koľko ti povedali autorka v tej taxislužbe?

lenkasarka
1. jún 2025
@patka06

@patka06 poriadne pridaj,ale poriadne

procrastique
1. jún 2025

Adekvátna suma pre taxi službu by bola okolo 140-160e.

Nafta stojí okolo 20e, cesta trvá okolo 2-4h... Rátajme že šofér podnikatel chce aspoň 20e na hodinu. čiže 40-80 eur pre šoféra za ten čas je adekvátna suma.
Nafta spomínaných 20e a amortizácia auta 0,15e/km je okolo 40e.
Plus potrebuje nejaké extra prachy na daň zo zisku etc...

Reálnu sumu rátam tak 250 :D

patka06
1. jún 2025
@lenkasarka

@patka06 poriadne pridaj,ale poriadne

@doriiis
@lenkasarka
Odhadla som podľa našich taxislužieb v meste
Od nás do BA - čo je približne rovnaká vzdialenosť účtujú od 100 Eur hore.

sovica
1. jún 2025

Na tak dlhú trasu bude taxík drahý. Choď autobusom. Nájdi taký, kde máš len 2 prestupy.
https://cp.sk/vlakbusmhd/spojenie/vysledky/?dat...
Chcela som ti poradiť aj Blablacar, ale to by si sa musela dostať busom aspoň do Beluše. Odtiaľ chodí každý deň dosť áut a mala by si to asi za 30€. Komplikácia sú autosedačky. Tie ti nikto nezabezpečí, predpokladám, že ani taxislužba.
https://www.blablacar.sk/search?fn=Púchov%2C+Sl...

viera012345
1. jún 2025

Najlepšie je priamo sa sa informovať v taxislužbe.Su taxislužby, kde pri tvorbe ceny je rozhodujúci taxameter,v a iných je to o dohode,ale minimálne 1€/1km môžete rátať určite+ pár eur prístavné

autor
1. jún 2025
@sovica

Na tak dlhú trasu bude taxík drahý. Choď autobusom. Nájdi taký, kde máš len 2 prestupy.
https://cp.sk/vlakbusmhd/spojenie/vysledky/?dat...
Chcela som ti poradiť aj Blablacar, ale to by si sa musela dostať busom aspoň do Beluše. Odtiaľ chodí každý deň dosť áut a mala by si to asi za 30€. Komplikácia sú autosedačky. Tie ti nikto nezabezpečí, predpokladám, že ani taxislužba.
https://www.blablacar.sk/search?fn=Púchov%2C+Sl...

@sovica pochybujem že to dám na dva prestupy a s dvoma deťmi a kufrom uf

buberova
2. jún 2025

Neskúšala si prepravné spoločnosti, ktoré napríklad vozia ľudí na letisko? Nebude tam lepšia cena? Neviem len tak skúšam

mk22
2. jún 2025

Aká je pre teba prijateľná cena?
Z tej taxi služby ti koľko povedali? A čo sa týka sedacie, povieš do telef pri objednávke, že mas dve deti v takomto veku.
Budu mat sedačky.
Napíš mi, pošlem ti číslo.
Vozia denne letisko ba, swechat. Môžeš si prezistit, termín aj cenu.

misanthropicdann
2. jún 2025

Z viedenského letiska do BB bola cena Boltu 400€.
Tvoja cesta je +/- polovična 200-250 € je podľa mňa realne

sifo
2. jún 2025

Ja Vás zoberiem za 120€

jockey
3. jún 2025

Ja vás všetkých odveziem za 80€

mk1111111111
4. jún 2025

Zavolaj priamo taxi sluzbu a spytaj sa, najlepsie v oboch mestach, kazdy si robi cenu sam.

sifo
4. jún 2025

Ja robím letiskové transfery, všetko legitímne, vrátane autosedačiek pre deti. Ponuka platí, ak máte záujem, ozvite sa.