icon

Koľko stojí výber obrúčok?

1. feb 2024

Ahojte baby. Prosím , ake máte obručky ? Koľko vás vyšli ? Hoďte foto 😎
Chlap ma dnes presvedčil na tieto, že budeme mať obidvaja take isté. Ja som skôr chcela cele kamienkove
pre seba 🙈😅 vyjdu nas na cca 700e

Koľko stojí výber obrúčok?
Strana
z2
maryetta
7. feb 2024

@annadan samozrejme. Kazdy mame aj iny nazor aj iny vkus. Aj v tom spociva jedinecnost 😉

lucia7933
7. feb 2024

My sme kupovali maj minuly rok v Rydl, biele zlato , manzel hrubsia ja tensia s malymi diamantami do polky prstena, vyslo nas to cca 1500eur

mariska1989
7. feb 2024

17€ 🤣 strieborné nakoľko muž má alergickú reakciu a plus sme boli mladý tak sa zháňali lacno nakoľko sme si platili všetko sami .

pbra40
7. feb 2024

@mariska1989 aj my. 12 eur aj s postovnym 😀😀😀

hendikep
7. feb 2024

v zivote by som nedala za obrucky take cifry ako 600-700€ … duplom som rada ze sme nedali lebo moj muz svoju uz stratil na biku 🤷🏼‍♀️ mame ( resp. mali sme / uz len ja mam ) jednoduche z damaskovej ocele. Obe stali 170€

derdia
7. feb 2024

700 hrube, ja s diamantom,manzel cistu.

mariska1989
7. feb 2024

@pbra40 keď vidím že davaju cez 700 a vyššie za obrúčky tak som aj rada že sme šli do takých .myslím že je jedno z čoho sú pokiaľ sa ty dvaja majú radí 😁

lulula12
8. feb 2024

@lucia7933 My tiez sme dali podobnu sumu, ale v 3D Zlatnictve, ale su presne take ako som chcela. Vela som hladala, zeby sme si niekde kupili, ved este pred niekolkymi mesiacmi som vobec nemala jasno, ze z kade a pod, ale nastastie tam nam vysli v ustrety, poradili a su vysnivane 🙂

ivankahali
12. feb 2024

@lulula12 veru🙏🏼 aj m v 3D zlatníctve. Vysnívané, obaja síce iné typy, Ale take, ktoré nám sadli aj typovo.
Dokonca možnosť priniesť vlastne zlato, čo bolo super. Z 1200€ sme vyplatili polovicu zlatom🙏🏼

rumba01
20. feb 2024

@guiseppinka tato je pekna, taka jednoducha. tak my zeny si asi davame viac pozor na taketo veci, pri denno-dennom umyvani raidu apod. aby sme ju nestratili. a chlap nech si nosi, aspon je "oznackovany" :D

rumba01
20. feb 2024

@ivankahali davali ste si robit nejake specialne na mieru ? a to oni to vase zlato vlastne akoby vykupili, roztavili a pouzili ? to je super, o tom som este nepocula, tym si clovek aj dost pomoze po financnej stranke. a toto zlatnictvo ste si vybrali hned ako prve ci ste patrali a zdalo sa vam ako najlepsia volba?

katuskamala1
20. feb 2024

Jedina vec,na ktorej sme setrit nechceli a vysli uplne smiesne peniaze. Kedze manzel vela rokov dozadu nasiel v zahranici hrubansky zlaty naramok a nechal si ho,tak sme si z neho dali urobit obrucky a vysli nas teda 100e za pracu, 10r dozadu. Uplne hladke zlte zlato obycajne ako sa nosili roooky dozadu ;) mali take i moji rodicia aj stari rodicia..

ivankahali
20. feb 2024

@rumba01 pytali s, ci chceme z tohoto zlata vyrobit nase obrucky, alebo iba ako protihodnotu, tak samozrejme sme si dali podmienku, ze ich chceme pouzit do obrucok.
Zlatnictvo sme hladali podla recenzii a odporucali nam ich vsetci naokolo.
vybrali sme si 3D zlatnictvo v BA, naozaj mozeme aj my len a len odporucit. Tam nepoznaju slovo :neviem, neda sa.
Na mieru, ale teda podla katalogovych prstenov ( ale napr nam prisposobili tvar vnutra prstena, aby nam co najlepsie sedel na prste, co som ani nevedela, ze je mozne. ale teda, vedia vam spravit na mieru kazdy vas vymysel, pan je naozaj precizny a profik.
takze sme sli naozaj na ´´istotu´´.

rumba01
22. feb 2024

@ivankahali tak to je potom bomba. no dnes je tazke najst niekoho precizneho, tak aby tu robotu neodflakol a vypytal by si za to horibilnu sumu. ja sama som detailista takze viem ake to je :D tak vravis ze maju nejaky katalog svoj podla coho sa da vybrat. a mohla by si prosim ta odfotit ten tvoj?

@katuskamala1 tak kazdy ma rad nieco ine, niekto klasiku ako vy, no my sme chceli ozaj nieco speci.

motogirl699
22. feb 2024

Cca 30€

ivankahali
28. feb 2024

@rumba01 ano aj moj muz je riadny detailista, ten bol nadmieru spokojny. obrucky budeme mat hotove myslim koncom marca, alebo zaciatkom aprila🙂 potom mozem odfotit.

mell27
28. feb 2024

My sme dali 1300€

mata1906
28. feb 2024

2500€, vyrobené v Chorvátsku na objednávku + vo vnútri gravírovanie

mata1906
28. feb 2024
rumba01
1. mar 2024

@ivankahali super tesim sa na fotku, aspon zase nejaka dalsia mala inspiracia niecoho noveho originalneho z coho vychadzat. parada.
@mata1906 su krasne

lulula12
13. mar 2024

@ivankahali To ste dobre vychytali, ano toto je tam tiez ta vyhoda. My sme mali sice plny budget na obrucky, no co viem tak aj kamoska toto vyuzila a potom jej to aj lepsie vychadzalo pri inych veciach.

ivankahali
5. apr 2024

@rumba01 uz mame hotove a vyzeraju takto. kazdy sme zvolili iny typ. vyhrali sme sa hlavne s tvarom vnutrra obrucky, aby nam obom co najlepsie sedeli. nakolko muz ma prsty ako valce, vsade rovnake, ja mam uzucke prsty a sirsie klby, vzdy som mala problem s prstenmi. sme naozaj velmi spokojny. z vnutornej strany su gravirovane

amalka147
10. jún 2024

Mne sa napríklad naše obrúčky už nepáčia. Vravela som mužovi ze o 4 roky čo budeme manželia 10 rokov by som chcela pekný trblietavý ale nechce nový preto lebo sľúbil ori oltári s tým čo máme, a ze uz to nebude mat ten efekt.. Mame ich zo striebra. Ja som pôvodne mala iba jeden ziekon, dala som si časom dorobiť. Moja je ešte sko tak celá ale manželova je taka poškrabana že mi je zle až, ale tak nechce si dať povedať, aby sme si kúpili nové. Uz mam doma jeden prsteň z chirurgickej ocele, čo je nádherný a krásne sa trblieta na ruke a uz by som len dokupila mužovi, ale aj tak nechce :(

Strana
z2