icon

Koľko trvá, pokým prídu peniaze za dobierku na účet?

adinkag
3. dec 2012

ahojte nakolko po velmi dlhom case som poslala veci na dobierku a dala som si poslat peniaze na ucet kolko trva kym ich posta prevedie za predpokladu ze balicky boli vyzdvihnute v stredu? dakujem za odpovede

stasim
3. dec 2012

Zajtra by si ich mohla mať, prípadne pozajtra

ivett1
4. dec 2012

@adinkag určite dnes...na dobierku posielam výnimočne, takže to "ostro" sledujem🙂 ... trvá to dva dni ... mala si ich mať už v piatok, ale to asi záleží aj od banky, takže dnes sa určite na účte objavia... ešte ti príde list od Sl. pošty s oznamom, že ti previedli peniažky a bude tam prefotený poštový poukaz...😉 ale to až po pár dňoch ... (možno o týždeň?...) ... to len pre info, aby si sa nezľakla, že čo to tá pošta ešte chce🙂 (ako ja, lebo som za ten čas už aj zabudla, že som niečo posielala na dobierku) ...

bubuliatkova
22. dec 2014

Ahojte, stalo sa niekomu, že peniaze za dobierku neprišli? V stredu 17.12. bola dobierka prevzatá a zaplatená, v piatok som bola na pošte, kde mi to potvrdili. Zamestnankyňa moje č.ú. prekontrolovala, je správne. Vraj ak ani v pondelok neprídu, mám ísť vypísať reklamáciu. No ani dnes peniaze nenabehli - je to dnes 3.pracovný deň. ☹ ☹ ☹ ☹

iwet9
3. nov 2023

no presne mne pani vrawela že výbrala dobierku utorok o 12,00a je dnes piatok a este kopruny nemam je to možne ?