icon

Koľko vás stála dvojgaráž s rozmermi 7 x 7 m?

26. nov 2024
kavasmliekom
26. nov 2024

Plechova 1300e

frflos_nespokojny
26. nov 2024

siroky pojem. murovana, skladana- zateplena, plechova

tundra
26. nov 2024

Tu je trojgaraz za 40fr

autor
26. nov 2024
frflos_nespokojny
26. nov 2024

ide to z teba, ako z chlpatej deky . volne stojaca, prilepena k domu, nizka, sikma strecha, alebo podla ceny sa rozhodnes?

tundra
26. nov 2024

@autorka cena materialu 37k,stavba na kluc 64k €
Nz.

nikasmile
26. nov 2024

@tundra toto je celkom reálna cena za murovanú garáž

tundra
26. nov 2024
nikasmile
26. nov 2024

@tundra mám nejaké znalosti zo stavebníctva a potvrdzujem. Pri takej murovanej garáži sa už rieši kanalizácia, voda, nejaké vykurovacie teleso, zateplenie, základy, výplne (okná + brána), podlahy, omietky atď...ako pri dome. Keď sa to rozráta na m2, tak to vychádza tak.

tundra
26. nov 2024

@nikasmile ceny isli sialene hore,ja som technicky typ a stavali sme RD z katalogoveho projektu a ceny zodpovedali realite.Dnes 10k € nie je nic...

nikasmile
26. nov 2024

@tundra súhlasím.

vava1804
27. nov 2024

My práve takúto dvojgaráž (50m2) staviame svojpomocne so súčasnými cenami. Na dvojgaráž musíte ma projekt, stavebné povolenie. Celá stavba sa realizuje ako stavba akéhokoľvek domu. Základové pásy, základová doska, murovanie, deka, strecha - my máme rovnú čo obnášalo vymurovanie atiky, polystyrén, fatrafol fóliu, kameň, zaplechovanie, zvody) 2 okná, garážová brána, elektrika, voda, na časti máme podlahové kúrenie, na zemi položený styrodur, cementový poter, omietky, vymaľovanie, osvetlenie, My máme aj protipožiarne dymotesné dvere lebo máme z garáže vstup do interieru domu, zateplenie, fasáda a k tomu úprava príjazdu do garáže - zámková dlažba. 50 000 úplne reálna suma murovanej dvojgaráže - svojpomoc.