icon

Koľko vás stojí upratovanie bytu v Bratislave?

cecil36
15. apr 2012

Potrebujem pani na upratovanie a zaujíma ma čo takáto služba stojí a či ste si vyberali podľa referencií od známych alebo ste našli pani na upratovanie cez net či agentúru. Dík za info 🙂

mirka35
14. apr 2015

Zhaňam šikovnu babu na detailne upratanie a uloženie veci ....Ak maš zaujem napiš spravu...

tatianapezinok
20. apr 2015

Hladam niekoho spolahliveho, dochvilneho a hlavne precizneho na pravidelne upratovanie (raz do tyzdna 3-4 hodiny) priamo v Pezinku, novostavba rodinneho domu 180 m2.

zuzka221
Odpoveď bola odstránená
lienka38
8. máj 2015

Hladam vypomoc na upratovanie veľkého 3p rodinného domu + žehlenie. Sme narocni na cistotu a poriadok, preto ocakavam od zaujemcov precizne upratovanie a prax. Mam zaujem o dlhodobu vypomoc,mala som velmi šikovnú pani,kt sa odsťahovala ☹ Bratislava- stare mesto

danielita162
12. máj 2015

Ahojte, neviete mi niekto poradiť lacnejšiu firmu na upratovanie? Tie čo som skusala osloviť, su hrozne drahé. Potrebujeme upratať firmu a samozrejme vystaviť fakturku, takže skusam este tu, ci nemáte niekto skusenosti v BA alebo okoli. ďakujem

betka003
3. jún 2015

ahoj ja odporucam jedine bodytep

jaya47
25. jún 2015

Nemal by niekto cas zajtra poobede/vecer poupratovat na 2h?

kvietik
25. jún 2015

Dobry vecer,ak by ste potrebovali poupratovat byt ,rod.dom velmi rada vam s tym pomozem,Pk a okolie. Mobil 0918293512

blacpawn
Autor odpoveď zmazal
lilitela
11. júl 2015

Reagujem na to, co napisala tesoro. Ja mam taku uz druhu. Takze zeny, ak ste niektora fakt dobra, mate zmysel pre poriadok a povinnost, ozvite sa mi do IP, Bratislava IV. obvod, 1x tyzdenne na 4 hodiny.

happymarriage
17. júl 2015

Dobry den, surne hladam niekoho na upratovanie 4 izboveho bytu v novostavbe v Ruzinove na Tomasikovej kusok od Retra. Jedna sa o upratovanie na 2- 3 hod. tyzdenne (povysavat, umyt podlahy, umyt kupelnu, utriet prach, pozametat a umyt podlahu na terase. Tiez v pripade spokojnosti (doslednost, rychlost a flexibilita) a vytvorenia dovery aj vacsie sezonne upratovania navyse - okna, predvianocne, pripadne zehlenie podla dohody. Mam zaujem o dlhodobu spolupracu. Odmena 4 eur/hod, resp. v pripade nestandardneho upratovania a prac navyse bude odmena podla dohody. Najlepsie, ak by bol zaujemca z blizkeho okolia. V pripade zaujmu mi prosim zaslite ip, kde mi napisete nieco o Vas, uvitam aj zivotopis. Dakujem a prajem pekny den.

dannygahan
27. júl 2015

Zdravím vás, ak máte záujem o upratovanie bytov, rodinných domov, kancelárskych priestorov, môžte mi odkaz nechať na maile: 27danny1@gmail.com
Rád pomôžem.

naty14
27. júl 2015

Ahojte. Ja chodim pravidelne upratovat byty a domy uz 5 rokov. Upratovala som aj sudkyniam a pravnickam, nakolko som upratovala aj na sude kancelarie. Tam sa mi vlastne upratovanie rozbehlo. Som seriozna spolahliva a diskretna. Mozete sa mi ozvat bud na t.c. 0907 637 401 alebo mailom liviabelkova85@gmail.com oblasti TRNAVA a PEZINOK

flakinka
10. aug 2015

Ahojte zháňam pani na upratovanie BA-Dubravka. Potrebovala by som niekoho na pravidelne a bežne upratovanie bytu. Prosím ozvite sa mi do IP.
Dakujem velmi pekne.

gazah
11. aug 2015

Kto má záujem o precízne upratovanie - ozvite sa mi cez internú správu. Robím tak jednorázové ako i pravidelné upratovanie domácností. Uprednostňujme lokality BA IV a blízke Záhorie. Som mobilná a časovo flexibilná.

dejna20
14. aug 2015

Hladam niekoho na upratovanie 3izb bytu 75m2 v ba2. Jeden krat tyzdenne, skor doobeda.
Povysavat, umyt podlahy, kupelnu kuch linku, utriet prach a schody (13schodov). V pripade spokojnosti neskor sa mozme dohodnut na nejakych mimoriadnych pracah ( zehlenie, okna, balkony). Ponuky mi poslite do ip. Cena bud za vykon, v pripade hod sadzby napiste odhad ako dlho to cca moze trvat.idealne by bolo keby ste mali aj nej referncie.

simonahusarova
19. aug 2015
Používateľ simonahusarova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonahusarova.
mily7
25. aug 2015

Hľadám niekoho na upratovanie dva x týždenne na hod, bežné práce cena 4e na hod okolie ba

lb82
12. sep 2015

upratovanie v Bratislave a okolí
zabezpečovanie zodpovedne vykonaného upratovania a servisu (privátne priestory rodinných domov a bytov, kancelárie, bytové domy, priestory služieb,..., kolaudačné upratovanie, výškové práce,...)
kontakt: clean.fivebyfive@gmail.com

ivanbarunik
Odpoveď bola odstránená
yenfer
2. nov 2015

Hladam pani alebo studentku na upratovanie domacnosti. Ponuky mi prosim poslite do IP. Upratovanie potrebujem raz tyzdenne, vo stvrtok alebo v piatok, na 6 hodin, 4 Euro na hodinu. Lokalita je Bratislava, Stare mesto. Dakujem

kikuska88
12. nov 2015

Dobry vecer.ak mate zaujem o vypomoc vo vasej domacnosti tak sa mi ozvite.(upratovanie.varenie.opatrovanie deti)pekny vecer.kristina
0918240542
k.knizatova@gmail.com

lianka123
27. jan 2016

ahojte. potrebujem niekoho na upratovanie. overeneho. Perzalka byt / 84m2. tak raz za dva tyzdne na 4 hodiny. aj okna, aj pozehlit a domacost ako taku. pls do spravy.. dakujem

vladislava
27. jan 2016

Ahoj. Tuto pracu vykonavam v domacnostiach a poskytnem aj cisla na refencie.
Kontakt 0904204281

poussin
4. feb 2016

Tolko ponuk a skoro ziadna neodpoveda na povodnu otazku. Za kolko .. 🙂

adrianavrbovska
9. feb 2016

Ahojte ak potrebuje niektora mamina pomoc s upratovanim moze ma kontaktovať na cisle 0917828652 praci sa venujem 8rokov upratujem v BA, cena je dohodou. Mam živnosť.

elizabed
15. feb 2016

Dobrý večer, som študentka na VŠ v BA a ak mate záujem o výpomoc vo vašej domácnosti tak sa mi ozvite- najlepšie v okolí Rači, Vajnor.(upratovanie, príp. opatrovanie detí) kludne mi napište, a dohodneme sa bližšie. pekny večer. Alenka 🙂 (pište na mail ajka171094@azet.sk)

lienooocka
16. mar 2016

Chcela by som poradiť o pomoc pri hľadaní energickej a spoľahlivej osoby na upratovanie 1 x týždenne RD v Budmericiach (okres Pezinok). Ide o upratovanie 2-podlažného domu, nepravidelné žehlenie a sezónne práce ako umývanie okien a podobne. Povinná je prax, spoľahlivosť a bezúhonnosť. Nástup ihneď. prosím, píšte mi do správy. Ďakujem.

777marek
19. mar 2016

Dobry den,

hladame zodpovednu osobu (najlepsie s referenciami) na upratovanie pekneho 2i bytu v Ruzinove, aj pravidelne.

NEhladame firmu alebo agenturu, len osobne. Agentury ani upratovacie firmy poprosim nekontaktovat ma.

Ak mate zaujem, poprosim Vas kontaktujte ma odoslanim spravy na modrom konikovi.

Cena za upratovanie podla dohody. Byt je novostavba v Braislave pri OC Retro, len standardne upratovanie (nie po malovke, alebo robotnikoch a pod.)...

Vsetky cistiace prostriedky, vysavac, umyvacie prostriedky na okna a pod. su zabezpecene priamo v byte.

Dlzka upratovania cca 5h, podla toho ako bude pani stihat.
Cas upratovania dohodou, je mozne aj rano cez tyzden, pripadne v sobotu.

N.B. V odpovedi uvedte prosim svoju cenu za 1h upratovania a pripadne referencie...

Dakujem,

Marek Stupka
0903479749

livh
20. mar 2016

Dobrý deň, tiež ponúkam upratovanie Vášho byty/domu v Bratislave. Som študentka posledného ročníka na gymnáziu a rada by som si týmto spôsobom zarobila nejaké peniažky navyše. Skúsenosti mám cca 2 ročné- 1 a pol roka som upratovala 3-izbový byt a teraz upratujem menší dom. Doma samozrejme upratujem tiež už odmalička. Napriek môjmu veku som spoľahlivá, šikovná, učenlivá, zodpovedná a mnoho iného, určite budete s mojou prácou spokojní. Ak máte akékoľvek otázky neváhajte ma kontaktovať 🙂