icon

Komu ešte nefunguje korektne bazár?

xlucia
15. nov 2011

neviem ako inak to mam dat doporiadku, mam uz dva dni rozbehnutych viacero obchodikov, chcem nieco kupit, ale neda sa mi predavaucej odoslat moje vyjadenie, napr. ze danu vec beriem a rozmery vyhovuju... atd. /prosila som o pomeranie zvlast, aby som si bola ista zeto sadne/
cize vyzeram ze naschval nereagujem... co ma dost irituje, kedze niektore tie veci dost akutne potrebujem a nemam chut ani cas kazdu vec zvlast riesit cez IP
... adminovia na toto nejako nereaguju

cize sa OSPRAVEDLNUJEM maminam, s ktorymi momentalne obchodujem, ale im neodpovedam lebo mi to proste nejde

xlucia
autor
15. nov 2011

...

jarunka111
15. nov 2011

@xlucia už tú nejakú dobu registrujem, že sú problémy s bazárom. Verím, že ťa to štve a už by bolo teda fakt načase, aby sa k tomu niekto kompetentný vyjadril a poriešil to. Inak asi to nebude celoplošný problém alebo som mala šťastie, ale mne to všetko ide dobre.

talula
15. nov 2011

Mne funguje odosielanie sprav, ale keď som dnes chcela pridať inzerát, nešli mi tam dat fotky...

xlucia
autor
15. nov 2011

ok, tak uz nejde ani IP. ako mam vybavit teda veci???

romanecka
13. dec 2011

mne nejde pridať inzerát... ja ho vo svojom bazári mám, ale keď idem do danej kategórie, kde som ho pridala, tak tam nie je... 😖

dali4
24. máj 2012

Ja si zase označujem inzerentov ktorý sa mi páčia ale sa mi nikde nezobrazujú a ked si dám filter vo vyhladávaní vecí od oblúbených tak mi vypisuje že som žiadnych neoznačila že sa mi páčia 🙄 . A pritom ked si ich otvorím tak už tam mám iba že "odober z oblúbených 😝 " Kde je problém ?